Şimdi Ara

kasko yaptıktan 1 saat sonra kaza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sigortacı değilim ama eksper bürosunda raportörüm şahibeli bulucaklardır araştırmaya alırlar uygun görülen dosyalar ödenir ama büyük ihtimalle sigortadan detaylı fotoraf istenir .
  • dayım raporu tutmuş ve polis arkadaş şahit olmuş aslında istedigi kadar araştırsınlar kasko para almaya gelince o bir saatin parasını da bizden alıyor her türlü hakkımızı aramaya kararlıyız sigortanın izledigi yolu buraya yazıp siz degerli arkadaşlarıda bilgilendirecem biz ve siz kaskoyu herşey için yapıyoruz ama 1 saat içinde kaza olur ama 20 sene olmaz.
  • Şöyle söyleyim,

Kaskomun bitmesine 1 gün kala otoparkta demire çarptım 1200 TL hasar oluştu.

Kasko şirketimi değiştirecektim, değiştirmedim ve poliçe yenilendikten 10 gün sonra hasar ihbarı yaptım (genel merkezin tavsiyesiyle). Buna rağmen sorun çıkardılar, siz tavsiye ettiniz diyince apışıp kaldılar.

Dosya açılıp, ödeme kararı çıkmayabilir. Herşey ekspere bağlı, geçmiş olsun.
  • yorum için teşekkürler ama biz kaza vb gibi şey için kasko yaptırmadıkmı degil 1 saat 1 dakika bile olsa ödeme yapmazorunda olmalıdır.
  • yaklaşık 1 ay önce kasko yaptırdım çarşıdan eve gelene kadar 2 kere kaza atlattım 2side benim hatamdı
    ALLAH tan birşey olmadı
  • Hasar dosyasının açılmış olması Sigorta firmasının hasarı ödeyeceği anlamına gelmez, Yüksek ihtimal ile şüphe ile bakacaklardır. Ama benim tahminim sancılı bir süreçte olsa sonunda hasarınızın ödemesini alırsınız.
  • benim aklıma sonradan kasko yaptirdiğiniz geldi bu experlerinde aklına gelir.şüphe duyacakları kesin.

kazanın olduğu saati belgelendiriseniz sorun çıkmaz sanırım.

mobese falan başvurun polisin ifadesini kaale alacaklarını sanmam.112 kaydı falan arayan olmuştur mutlaka.başkada aklıma gelmiyor kanıtlayabileceğiniz zaman.yada cep telefonundan polisi aradığınız zamanı ayrıntılı faturada gösterebilirsiniz.
  • Insallah sıkıntı olmaz,ekspert olumlu görüş bildirse bile sigorta şirketi bazen bilirkisi gibi bi arastırmacıda gönderip onun raporunuda bekleyebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 25 Kasım 2011; 21:12:57 >
  • bende kaskodan 2 gün sonra kaza yaptım. polis çağırmadım , tutanak tutmadım. sonradan beyanlı tutanak tuttum serviste. 4.5 milyar hasar vardı. sağolsunlar hiç bir sorun çıkarmadılar. (axa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

Şöyle söyleyim,

Kaskomun bitmesine 1 gün kala otoparkta demire çarptım 1200 TL hasar oluştu.

Kasko şirketimi değiştirecektim, değiştirmedim ve poliçe yenilendikten 10 gün sonra hasar ihbarı yaptım (genel merkezin tavsiyesiyle). Buna rağmen sorun çıkardılar, siz tavsiye ettiniz diyince apışıp kaldılar.

Dosya açılıp, ödeme kararı çıkmayabilir. Herşey ekspere bağlı, geçmiş olsun.

kaza anında çekilmiş fotoraflar varsa işin daha kolay olur .
  • Arkadaşlar dedigim gibi polıs şahıt bunlar polise guvenmezse kime guvenir ayrıca saatte yazıyor ne kadar kıvırmaya calışsalarda bızden kurtulamazlar cunku bız haklıyız bizde kaza olsun ıstemezdik araba full orjınaldı.
  • Saat çok önemli değil ama 1 saat önce İzmir'de kaskosu yapılan araba İstanbul'da kaza yapınca , işte bu sıkıntı olmuş. İnceleyip bunu farkederlerse çok hoş olmaz sanıyorum hem sizin için hem de kaskoyu yapan çalışan için.
  • Valla olayı yakinen yaşamış ve ceremesini çekmiş biri olarak yorum yazmak ve bilgilendirme yapmak istiyorum.

Ben kaskoyu yaptırdıktan 1 hafta sonra köpeğe çarpma sonucu 4.850 tl lik bir kaza yaşadım.

ekspere ek olarak benim dosyam araştırma şirketinede verildi ve araştırma şirketinden biri ile 2 kez yarım saat kadar konuştum ifadem alındı fotoğraflar beyanlar derken 1 ayda aracımı alabildim.

Ama sonunda ödendi. Toyota Altın Kasko (Aksigorta)
  • Kasko yapılan belgede yapılan saat yazar, o saatten sonra yaptıysanız geçerli sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Valla olayı yakinen yaşamış ve ceremesini çekmiş biri olarak yorum yazmak ve bilgilendirme yapmak istiyorum.

Ben kaskoyu yaptırdıktan 1 hafta sonra köpeğe çarpma sonucu 4.850 tl lik bir kaza yaşadım.

ekspere ek olarak benim dosyam araştırma şirketinede verildi ve araştırma şirketinden biri ile 2 kez yarım saat kadar konuştum ifadem alındı fotoğraflar beyanlar derken 1 ayda aracımı alabildim.

İyiki altin sigortaymis ya gumus olsaydi 3 aya alamazdin ::)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Valla olayı yakinen yaşamış ve ceremesini çekmiş biri olarak yorum yazmak ve bilgilendirme yapmak istiyorum.

İyiki altin sigortaymis ya gumus olsaydi 3 aya alamazdin ::)))

İnsanın aklına gelmiyor değil valla haklısınız

• Kasko mantığına göre hiçbir problem olmaz ama burası ne yazık ki gariplikler ülkesi .Ne olur bilinmez.
  • Gecmis olsun. Bu hep merak ettigim bir konu. Sigorta şirketinin olayla ilgili tavrını buradan takip edeceğim. Ben Ankara'dayim ama İstanbul'dan telefon ile hallediyorum kasko işini. Bir öncekinin süresi dolmadan yenisinin poliçesini alıyorum bankadan. En uygun fiyata bu sekilde ulaşıyorum.

Ek olarak Serkan hocam bakiyorumda tecrübelerini konuşturuyorsun
  • sorun çıkabilir
    çarptığınız araç sürücüsüyle anlaşın formu 3-4 hatta bir hafta sonraki tarihle doldurun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.