Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 kaskolu ipad celluar simkartlı 2017 wifi+ 4GLTE Satın Al 3 Temmuz 2018 15:46 1 1 kaskolu ipad celluar simkartlı 2017 wifi+ 4GLTE Turkcell'den alınmıştır. .kutulu garantili kaskolutablet diyince akla gerçekten ipad gelmeli tablet düşünüyorsanız ipad almalısınız.benim kullanma fırsatım olmadı.400 tl kasko yaptırıldı. herhangi bir problemde sıfırını alabilirsiniz faturalı garantili kutulu aksesuar tamdır. kılıfla kullanıldı. kırmızı kılıf beraberinde gelecektir.. iphone 6s plus almayı düşünüyorum öyle bi fikri olanda yazabilir.tableti almak istiyorum ama görmeden nasıl yapıcam şeklinde düşünen varsa aklınızda hiçbir sorun olmasın ürün 5 aylık olmasına rağmen kullanılmadı.bataryası müthiş ötesi bir tablet 2 3 gün gidiyor.parmak okuyucu kamerası sarj süresi ile müthiş özellikte bir tablet.herhangi bir sorun yaşanılmadı.tamir görmedi. zaten bir sorun teşkil ederse kaskolu olduğu için değişim ile problem hallediliyor.aklınızdaki bütün soruları sorabilirsiniz.05519573212ha tablet sim kartlıdır. wifi olmadığı durumlarda simkart takılıp kullanılabiliyorSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün kaskolu ipad celluar simkartlı 2017 wifi+ 4GLTE Razer Battlefield 4 Razer Taipan Ambidextrous 4G sensör 2 lazer htc 10 (m10) 5.2 inch garantili çorlu