Ortalama 1bucuk saat önce Samsung Galaxy s3 cihazım cebimden kayıp klazote düştü. Suyun içerisinde maksimum 3-4 saniye kaldı. Telefonun bataryasını sim kart - hafıza kartını vs cıkarttım gerçi. Fön makinesiyle kuruttum orta derecede ısı ile ortalama 15 dakika kadar..Telefona zarar vermedi yani.. Tamamen suyun gittiğinden eminim. 1 saat sonrasında telefonumu açtım ekran normal acılıyor sesinde problem yok. interneti - şebekesi çekiyor fakat dokunmatikte problem var. Çok az algılıyor cok cok az. Telefonum acılıyor anamenü - programlar falan hepsi normal. Ekrandada sıkıntı yok suya düşmemiş gibi.. Kaskoyu yaptırmıştım garantiside var acaba kasko ve garantiden nasıl yararlanabilirim? Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ?
kardeş keşke güneşe felan koysaydın 1gün ama kaskoya götürüceksen mutlaka 1gün güneşte dursun telefon suyun gittiği anlaşılırsa damgayı vururlar. pert diye bi ton para ödersin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme