Dostlar bugüne kadar hiç kaş falan almadım tekkaş hiç değildim ama son bir ayda kaşlarımın ortasında şurdaki tüylerden çıktı çok yakından belli oluyor ve rahatsız ediyor sizce almalımıyım. [simage]/****/c25MCx][/url][/simage]
quote:Orijinalden alıntı: gardanadam hayır kaşların gayet iyi kara kaşlı olsan nese dicem Hocam zaten 20-30 cm den bakınca farkediyor ama kararsız kaldım cımbızla alınca da daha gür çıkıyormuş sanırım
quote:Orijinalden alıntı: gardanadamhayır kaşların gayet iyi kara kaşlı olsan nese dicemAlıntıları Göster l:(
quote:Orijinalden alıntı: teknomnyak_37 quote:Orijinalden alıntı: gardanadam hayır kaşların gayet iyi kara kaşlı olsan nese dicem Hocam zaten 20-30 cm den bakınca farkediyor ama kararsız kaldım cımbızla alınca da daha gür çıkıyormuş sanırım sakın alma kardeşim pişman olduğun bi konuyu düşün aynısı olur..hem günahıda var bunun ..
quote:Orijinalden alıntı: gardanadam quote:Orijinalden alıntı: teknomnyak_37 quote:Orijinalden alıntı: gardanadam hayır kaşların gayet iyi kara kaşlı olsan nese dicem Hocam zaten 20-30 cm den bakınca farkediyor ama kararsız kaldım cımbızla alınca da daha gür çıkıyormuş sanırım sakın alma kardeşim pişman olduğun bi konuyu düşün aynısı olur..hem günahıda var bunun .. ne günahı ?
quote:Orijinalden alıntı: gardanadam quote:Orijinalden alıntı: teknomnyak_37 quote:Orijinalden alıntı: gardanadam hayır kaşların gayet iyi kara kaşlı olsan nese dicem Hocam zaten 20-30 cm den bakınca farkediyor ama kararsız kaldım cımbızla alınca da daha gür çıkıyormuş sanırım sakın alma kardeşim pişman olduğun bi konuyu düşün aynısı olur..hem günahıda var bunun .. Hocam anladımda neden pişman olabilirimki
quote:Orijinalden alıntı: teknomnyak_37quote:Orijinalden alıntı: gardanadam quote:Orijinalden alıntı: teknomnyak_37 quote:Orijinalden alıntı: gardanadam hayır kaşların gayet iyi kara kaşlı olsan nese dicem Hocam zaten 20-30 cm den bakınca farkediyor ama kararsız kaldım cımbızla alınca da daha gür çıkıyormuş sanırım sakın alma kardeşim pişman olduğun bi konuyu düşün aynısı olur..hem günahıda var bunun .. Hocam anladımda neden pişman olabilirimkiAlıntıları Göster alma. seyrek olan tüyler daha sert çıkar. o tüyler şuan belli değil belli olmasını istiyorsan al
quote:Orijinalden alıntı: tkzkn alma. seyrek olan tüyler daha sert çıkar. o tüyler şuan belli değil belli olmasını istiyorsan al Hocam cımbızla alınca bile sertmi çıkar
quote:Orijinalden alıntı: teknomnyak_37 quote:Orijinalden alıntı: gardanadam hayır kaşların gayet iyi kara kaşlı olsan nese dicem Hocam zaten 20-30 cm den bakınca farkediyor ama kararsız kaldım cımbızla alınca da daha gür çıkıyormuş sanırım cımbızla alınca daha gür çıkmaz
quote:Orijinalden alıntı: teknomnyak_37 quote:Orijinalden alıntı: tkzkn alma. seyrek olan tüyler daha sert çıkar. o tüyler şuan belli değil belli olmasını istiyorsan al Hocam cımbızla alınca bile sertmi çıkar evet çıkar. çok istiyorsan ağdayla al
quote:Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5quote:Orijinalden alıntı: teknomnyak_37 quote:Orijinalden alıntı: gardanadam hayır kaşların gayet iyi kara kaşlı olsan nese dicem Hocam zaten 20-30 cm den bakınca farkediyor ama kararsız kaldım cımbızla alınca da daha gür çıkıyormuş sanırım cımbızla alınca daha gür çıkmazAlıntıları Göster elinle tükrükle yan yatır
quote:Orijinalden alıntı: Alejàndro quote:Orijinalden alıntı: teknomnyak_37 quote:Orijinalden alıntı: gardanadam hayır kaşların gayet iyi kara kaşlı olsan nese dicem Hocam zaten 20-30 cm den bakınca farkediyor ama kararsız kaldım cımbızla alınca da daha gür çıkıyormuş sanırım cımbızla alınca daha gür çıkmaz Hocam eminsiniz değilmi bazıları gür sert çıkar diyor bazıları çıkmaz diyor kararsız kaldım
quote:Orijinalden alıntı: Sabitfikir Gözlerde şaşılık var ben onu daha net görüyorum. Şaşılık yokta yakından baktığım için öyle kaş konusunda ne dersiniz hocam almalımıyım
quote:Orijinalden alıntı: teknomnyak_37 quote:Orijinalden alıntı: Alejàndro quote:Orijinalden alıntı: teknomnyak_37 quote:Orijinalden alıntı: gardanadam hayır kaşların gayet iyi kara kaşlı olsan nese dicem Hocam zaten 20-30 cm den bakınca farkediyor ama kararsız kaldım cımbızla alınca da daha gür çıkıyormuş sanırım cımbızla alınca daha gür çıkmaz Hocam eminsiniz değilmi bazıları gür sert çıkar diyor bazıları çıkmaz diyor kararsız kaldım çıkmaz al sen. çıkmaz ama çıksa bile sonuçta yine cımbızla aldığında kök gözükmeyeceği için bişey değişmez. benim kaş sende olsa oturup ağlarsın heralde napıcam lan ben diye.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5quote:Orijinalden alıntı: teknomnyak_37 quote:Orijinalden alıntı: Alejàndro quote:Orijinalden alıntı: teknomnyak_37 quote:Orijinalden alıntı: gardanadam hayır kaşların gayet iyi kara kaşlı olsan nese dicem Hocam zaten 20-30 cm den bakınca farkediyor ama kararsız kaldım cımbızla alınca da daha gür çıkıyormuş sanırım cımbızla alınca daha gür çıkmaz Hocam eminsiniz değilmi bazıları gür sert çıkar diyor bazıları çıkmaz diyor kararsız kaldım çıkmaz al sen. çıkmaz ama çıksa bile sonuçta yine cımbızla aldığında kök gözükmeyeceği için bişey değişmez. benim kaş sende olsa oturup ağlarsın heralde napıcam lan ben diye.Alıntıları Göster Göz rengin iyiymiş baya alma sakın kardeş bizim bi arkadaş almıştı ondan sonra martı misali bi daha toparlayamazsın daha gür çıkar uğraşman lazım hep