Şimdi Ara

Kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nvidia gtx850m
    İntel core i7-410HQ cpu
    8gb ram Msi marka laptopum var ancak

fifa 15 te 1360x768 çözünürlüğün üstüne çıktığım zaman oyun kasmaya başlıyor özelliklede pozisyon tekrarlarında ve menüde daha fazla kasıyor
    gel gelelim benim eski masaüstünde bile 1400x900 de rahat oynuyorum,sizce neyden kaynaklanıyor bu kasma.

virüs ya da internet hızından değil onuda belirteyim.

• Bende de titreme var bir türlü çözemedim 1080p baya bi zorluyo herhalde tam akıcı bir oyun elde edemiyoruz
  • serdar_gs kullanıcısına yanıt
    aynen normalde bu sistemin rahat kaldırması lazım,hani grafik olsa oyunda neysede...

varmı çözebilen bu işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan95 -- 15 Ocak 2015; 1:53:58 >
  • masaustu ekran kartlariyla leptop ekran kartlarini kiyaslamayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bioshock infinite gibi oyunu full ayarlarda oynarken fifa gibi bir oyunda çözünürlüğü arttırınca kasması normal diyorsun yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan95

aynen normalde bu sistemin rahat kaldırması lazım,hani grafik olsa oyunda neysede...

varmı çözebilen bu işi

Çoğu ağır oyunlara (Call of, crysis, battlefield vs) göre çok ağır grafiği olmayabilir ama directx 11 ile çalışması yeni oyun motoru falan fifanın gerçekten iyi sistem istiyo grafiklerde iyi hafife alınacak basit grafiklere sahip değil oyun, fakat yinede sistemi kasacak kadarda ağır olduğunu düşünmüyorum. Kornerlerde ara videolarda bazen maç esnasında pas atışlarında titremeler mevcut. Ben kendi adıma sistemimde yapabileceğim tüm ayarları denedim neredeyse ama sorunu çözemedim tam 3 gün uğraştım olmadı :) Yeni sisteme geçmesinden dolayı belki çoğu kartla optimize sorunu olabilir bilemiyorum ama izlediğim çoğu videoda bizdeki gibi sorunlarda yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop donma kitlenme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    PS4 Donma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.