Şimdi Ara

Kasperky Internet Security 2013 Lisans Sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaspersky anti-virüs aldım hay almaz olaydım Laptop alırken almıştım ilk önce laptopa yükledim sonra araştırdım kutusunda net olarak belirtmiyor ama o lisans koduyla başka bilgisayarlara da yükleyebilirsiniz gibi bir ifade kullanılmış.Ben de masaüstü bilgisayarıma da yükledim ve sorunsuz çalışıyordu.2 Bilgisayarımda da bir laptop daha aldım heralde onu da destekler diye ona da yükledim çünkü beğenmiştim programı bir şey yoktu 3'ünde de şimdi masaüstü bilgisayarımı açtım ki Lisans sorunu tespit edildi,kurulabileceği maksimum pc sayısını aştınız yazıyor.Halbuki 3'ün de de birşey yoktu daha hepsinin 350-360 günü vardı.Şimdi yeni bir key alın yazıyor key etkinleştirmeye yazıyorum hatalı kod çıkıyor.Şimdi diğer bilgisayarlardan silsem bunda aktifleşebilir mi geri yoksa gitti mi artık cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkürler!

NOT: Bir de desteği varmış Kaspersky'nin müşterilere yardımcı olmak için.Olmazsa onun da linkini atarsanız sevinirim yeni key gönderebiliyorlarmış bazen.

• eğer programın 2pc desteği varsa 3. Bir pc ye yüklersen lisans iptal olur çözümü ancak yeni bir key almaktır...
    Edit:silip tekrar kursan bile artık geçti o key daha kullanılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saxskar -- 24 Mart 2013; 20:11:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaranRaptor

eğer programın 2pc desteği varsa 3. Bir pc ye yüklersen lisans iptal olur çözümü ancak yeni bir key almaktır...

Teşekkürler yardımcı olduğun için.Bu konuyu açtıktan sonraki gün bir baktım lisansta hiçbir sorun yok sorunsuz çalışıyor.Şaşırdım hatta.Net olarak çözümünü bilemeyeceğim ama bazen böyle hata verebiliyor demek ki .Kaspersky kullanan arkadaşlar bir gün geçmesini ya da yeniden başlatmayı deneyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencanmenekse

quote:

Orijinalden alıntı: BaranRaptor

eğer programın 2pc desteği varsa 3. Bir pc ye yüklersen lisans iptal olur çözümü ancak yeni bir key almaktır...

Teşekkürler yardımcı olduğun için.Bu konuyu açtıktan sonraki gün bir baktım lisansta hiçbir sorun yok sorunsuz çalışıyor.Şaşırdım hatta.Net olarak çözümünü bilemeyeceğim ama bazen böyle hata verebiliyor demek ki .Kaspersky kullanan arkadaşlar bir gün geçmesini ya da yeniden başlatmayı deneyebilirler.

demek ki lisansın 3 pc içinde sağlanıyormuş...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.