< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaspersky 3 Bilgisayar 1 yil lisans 18 TL (108. sayfa)
-
-
Beni ekle hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar KAspersky VPN kullananlar ne kadar hız alıyor memnun mu? Bende 1000 mbs hız var sizce bu hızları görür müyüm?
-
Arkadaşalar İnternet Security için yer varsa talibim 1 veya 2 yıllık farketmez
-
Kaspersky Internet Security 3 Cihaz için 2 Yıllık almak isteyen varsa mesaj atabilir. Son kişilik yerimiz kaldı.
-
2 Cihaz/ 1 Yıl ve 1 Cihaz/ 1 Yıl paketlerinin fiyatı nedir ?
-
kaspersy vpn için üye arayan var mı , en az 2 yıllık
edit : kasperksy 1 yıllık aldım, forumda ki bir arkadaştan.
kasper vpn de beğenmediğim şey: ülkeye bağlanınca sahte ip adresini göstermiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan05 -- 8 Ocak 2023; 18:10:1 > -
siteye girebilen var mı? birkaç gündür açılmıyor bende
-
üye olmak istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beni de ekler misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
boşluk var mı hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Varsa bir ekip katılabilirim
-
Kaspersky Internet Security 3 Cihaz için 2 Yıllık için alacak varsa ekibe katılabilirim.
-
fsecure çalışmıyor ya artık, triali kaldırmışlar, avast buldum oda çalışmadı, avusturalya için vpn önerecek olan var mı?
fsecure freedom ilaçlısı ile işi çözdüm daha önce kurduğum için freesi çalışmıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 3 Şubat 2023; 22:5:21 > -
Kaspersky internet security için iki kişilik yer varsa ben de dahil olabilirim.
-
Kaspersky için bende talibim
-
Kaspersky için yer var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 Adet "Kaspersky Internet Security 3 Cihaz - 2 Yıl" mevcuttur. Full hak olarak verilecektir.
TR ürünüdür, VPN gerektirmez.
PM atabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 20 Şubat 2023; 18:29:23 > -
Bende de bir adet aşağıdaki linkte yer alan Kaspersky Internet Security ürün için key mevcuttur. VPN kullanarak Avustralya üzerinden aktifleştirilmesi gerekmektedir. Ben Tunnelbear VPN kullanarak aktifleştirdim. PM ile ulaşabilirsiniz.
https://www.saveonit.com.au/product/kaspersky-internet-security-3-device-2-yrs-win-mac-android
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muraty -- 21 Şubat 2023; 23:42:39 > -
Kaspersky Internet Security 3 Cihaz için 2 Yıllık almak isteyen varsa 2 adet için PM atabilirsiniz. Güncel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arty_e -- 15 Nisan 2023; 22:39:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X