Arkadaşalar İnternet Security için yer varsa talibim 1 veya 2 yıllık farketmez |
Kaspersky 3 Bilgisayar 1 yil lisans 18 TL (108. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kaspersky Internet Security 3 Cihaz için 2 Yıllık almak isteyen varsa mesaj atabilir. Son kişilik yerimiz kaldı.
-
2 Cihaz/ 1 Yıl ve 1 Cihaz/ 1 Yıl paketlerinin fiyatı nedir ?
-
kaspersy vpn için üye arayan var mı , en az 2 yıllık
edit : kasperksy 1 yıllık aldım, forumda ki bir arkadaştan.
kasper vpn de beğenmediğim şey: ülkeye bağlanınca sahte ip adresini göstermiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan05 -- 8 Ocak 2023; 18:10:1 > -
siteye girebilen var mı? birkaç gündür açılmıyor bende
-
üye olmak istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beni de ekler misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
boşluk var mı hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Varsa bir ekip katılabilirim
-
Kaspersky Internet Security 3 Cihaz için 2 Yıllık için alacak varsa ekibe katılabilirim.
-
fsecure çalışmıyor ya artık, triali kaldırmışlar, avast buldum oda çalışmadı, avusturalya için vpn önerecek olan var mı?
fsecure freedom ilaçlısı ile işi çözdüm daha önce kurduğum için freesi çalışmıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 3 Şubat 2023; 22:5:21 > -
Kaspersky internet security için iki kişilik yer varsa ben de dahil olabilirim.
-
Kaspersky için bende talibim
-
Kaspersky için yer var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 Adet "Kaspersky Internet Security 3 Cihaz - 2 Yıl" mevcuttur. Full hak olarak verilecektir.
TR ürünüdür, VPN gerektirmez.
PM atabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 20 Şubat 2023; 18:29:23 > -
Bende de bir adet aşağıdaki linkte yer alan Kaspersky Internet Security ürün için key mevcuttur. VPN kullanarak Avustralya üzerinden aktifleştirilmesi gerekmektedir. Ben Tunnelbear VPN kullanarak aktifleştirdim. PM ile ulaşabilirsiniz.
https://www.saveonit.com.au/product/kaspersky-internet-security-3-device-2-yrs-win-mac-android
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muraty -- 21 Şubat 2023; 23:42:39 > -
Kaspersky Internet Security 3 Cihaz için 2 Yıllık almak isteyen varsa 2 adet için PM atabilirsiniz. Güncel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arty_e -- 15 Nisan 2023; 22:39:27 > -
İnternet security için koduna ortak arayan varsa yazabilir.
-
1 lisans için bende katılabilirim.
-
fiyatlar nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X