Şimdi Ara

Kaspersky eski lisans ile yeni lisans farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetten yeni lisans alacağım ama 2020 lisansı ile 2019 lisansı arasında 10 tl fark var. Bunlar aynı işi yapmıyor mu da farklı fiyattalar. Niye 10 lira fazla vereyim?

• Geçerlilik süreleri farklı olabilir. Ya da 2019 olan sıkıntılı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludo-Shi

Geçerlilik süreleri farklı olabilir. Ya da 2019 olan sıkıntılı.
    Geçerlilik sürelerinde bir problem yaşayacağımı sanmıyorum ama bir fark olmalı da ne. Antin kuntin merak işte benimki de
  • BeY_oĞLu kullanıcısına yanıt
    Aldığın yer neresi sağlam bir kaynaktan al ve alacaksan bence 2020 yazanı al işini garantiye al hani sıkıntı çıkarsa da eğer iade hakkı olan varsa onu tercih et

• Bi ihtimal belki de oluşturulma tarihleri olabilir yeni oluşturlan eskiden oluşturulan tarzı

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBBBBBBBBBBBBBB -- 20 Nisan 2020; 9:35:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BBBBBBBBBBBBBBB

...
    Hocam zaten her sene guncel olan lisansi aliyorum. Hangi yildaysam onu. Bu sefer de eski yil lisansini denesem ne olacak ki dimi. Sadece lisans eski o kadar. Dediginiz gibi bir sorun olmayacak sanirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ludo-Shi L kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hep webten gg den amazondan falan online satin alarak hallediyorum. Daha sikinti yasamadim ama yasamayacagim anlamina da gelmiyor.

• 2019 sürümü aldım ama bu sefer biraz ilginç oldu. Kodu girdikten sonra eski bir sürüm kodu ama diğer özelliklerde kullanılabilir gibi bir uyarı yazısı çıktı. Devam dedim kodu kabul etti.

Daha ilginci de, kullandığım lisansın bitmesine 13 gün vardı. Yeni lisansı girdikten sonra ayrıntılara baktığımda mevcut lisansın bitmesine 3 gün kaldığını gösterdi. Yeni lisansın da başlangıç tarihine taaa 2012 lerde bir tarih yazmış, bitiş tarihine de 03 nisan 2021 sabah sekiz. Yeni lisans yüzünden gelecek yıl 10 gün daha erken bitecek. Anlam veremedim ama neyse artık işim görüldü. Yardımlarınız için teşekkürler hocam. Bu da forumdaşlara not olarak kalsın şurada.
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBBBBBBBBBBBBBB -- 20 Nisan 2020; 9:35:57 >
  • Cigerini sökmüssünüz. Bilindik web sayfalarinin disinda pek dolasan biri degilim. Bana olan faydasi torrenti suzmesi ve adguard a guzel bir yardimci olmasi. Gule gule kullanin siz de.

• Nasıl güvenip de alabiliyorsunuz bu kodları. Ya sahte çıkarsa? Satıcının kodu verip vermeyeceğinin garantisi de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 29 Mart 2020; 12:29:6 >
  • Bilindik web sitelerinde satisa konulan dukkanlarin satisa koyduklari lisanslar ile ilgili ufak bir yorum arastirmasi yaparsaniz sahte cikma orani ile ilgili de ufak bir cikarimda bulunabilirsiniz. Tabi bi bu demek degildir ki her zaman karli cikacaksiniz ama para iade garantisi verilen bir web sitesinden almak kadar mantikli bir durum da yoktur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Nasıl güvenip de alabiliyorsunuz bu kodları. Ya sahte çıkarsa? Satıcının kodu verip vermeyeceğinin garantisi de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBBBBBBBBBBBBBB -- 20 Nisan 2020; 10:1:0 >
  • Üstteki üyenin de belirttiği gibi 3 sürüm yükseltme hakkınız bulunuyor. 2019 lisansı almanız sorun teşkil etmez. Tabii ki belirttiğiniz gibi fazladan para vermeyin.

My Kaspersky sayfanızda lisansınıza kayıtlı cihazı/cihazları siz kaldıramazsınız. Cihazın bağlantısını kes diye bir seçenek bulunuyor. Fakat o lisansı kaldırmıyor. Cihazla - hesap arasındaki bağlantıyı kesiyor. Kaspersky'de hala lisans aşımı hatalarından şikayetler mevcut. Bu durum Norton ve Bitdefender gibi şirketlerin çözümlerinde böyle değil. Onlar bu sorunu yıllar önce çözdüler. Kaspersky bilerek bu durumu düzeltmiyor.

X sitedeki bir satıcıdan lisansı aldınız. My Kaspersky hesabınıza kayıt ettiniz. İleride cihazınızda sıfırlama falan yaptınız, lisans aşımı gibi hata verdi diyelim. Kaspersky Türkçe destek ekibi sizden lisansı satın aldığınız sitenin hangisi olduğunu soracak. Kaspersky.com'dan aldıysanız zaten direkt sistemlerinde belli oluyor. Sürüm hakkı falan gibi durumlardan etkilenmiyorsunuz. Bunun haricinde teknoloji marketlerinden satın aldıysanız fatura ve lisans kartının fotoğraflarını eklemenizi isterler. Elinizde fatura ve lisans kartı yoksa geçmiş olsun. Çünkü n11, GittiGidiyor gibi sitelerden alınan faturasız ve lisans kartı bulunmayan lisanslara destek sunmuyorlar. Adamlar size fatura kesemediği için, kaçak göçek lisansları sattığı için ucuza satıyorlar zaten.

• Hocam zaten belirttiğiniz sitelerden alınan lisansların fiyatlarının düşük olması ve kargo gibi fiziki bir belgenin olmaması nedeniyle her zaman bir risk var. Tabi getirisi götürüsü karşılaştırıldığında bu riski almaya değer görünüyor. Kaspersky'da bazı sistemsel sıkıntılar olsa da yıllardan beri benim her zaman favorim olmuştur. Güvende olduğumu bilmek veya en azından öyle hissetmek webte daha rahat dolaşmaya olanak veriyor. Değerli bilgileriniz için teşekkürler.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBBBBBBBBBBBBBB -- 20 Nisan 2020; 9:45:31 >
  • BeY_oĞLu kullanıcısına yanıt
    @BeY_oĞLu, Rica ederim.

@antiACEtor, Kaspersky Security Cloud - Personal kullaniyorum. Birkac hafta once ben de kaldirdim, daha sonra tekrar kurdum. Kaldirirken hesaptan cikis yapip kendi kaldirma araciyla kaldirmistim, yani tum kayitlari silinmisti. Bahsettiginiz gibi lisansi kullanan cihazlar da fazlalik yok. Ama formatta isler degisebilir. O konuda emin degilim.

Bu arada ben de sizlere katiliyorum. Daha ucuz neredeyse onu almak mantikli. O yaziyi karsi cikmak icin yazmamistim zaten. Sadece bu konudaki politikalarini belirttim. Bence bu uyguladiklari politikalari cok yanlis. Cunku bu lisanslar yasal. Kendi olusturduklari lisanslari koruyamiyorlarsa bu satin alan kisinin sorunu degil. Butun lisanslara destek saglamalari gerekir. Hatta diger firmalar nereden alindigina bakilmaksizin destek sagliyorlar.

• Kaspersky kaldırırken lisans tercihe bağlı olarak pc de kalabiliyor. Diğer programlarda nasıl bilmiyorum ama en azından bunda böyle. Fiyatlar çok yüksek ve alternatif yolları olmasa herhalde avast a muhtaç kalırdım, gerçi bunun da ne halt yediği belli değil. baktım olmadı defendere talim. Fiyatlar çok yüksek ve benim için başka çare yok. İllegalse satmasınlar kardeşim, kazandırmasınlar, dükkan açtırmasınlar. Onu geçtim madem emsalsiz lisans bunlar, her dükkanın elinin altında iskambil kağıdı gibi bulundurtmasınlar. Ben bunu vergisini veren ve alenen satışta bulunduran web sitelerinden muz siparişi verir gibi satın alabiliyorsam benim burada olan bir yükümlülüğüm bana göre yok. Para kolay kazanılmıyor, devam.
  • O gibi durumlarda aslında giden paraya değil de enayi yerine konulmuş gibi hissedilmek meselesine kafayı yorarım herhalde ama her ne kadar yasal lisans desek de dediğiniz gibi fiş yok fatura yok gibi sebeplerden dolayı işin riskli tarafı da var tabiki. Kaçak göçek satışı nasıl yapıyorlar tam anlamıyorum ama her ne kadar tasvip etmesem de en azından belirttiğiniz sitelerden daha ucuza satın almak kadar mantıklı bir durum da yok sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.