Şimdi Ara

Kaspersky Güvenilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba. Bu aralar antivirüs almayı düşünüyorum (en son bi virüs bulaşmıştı o yüzden). Yalan yok crack li oyunlar da yüklüyorum. Deneme amaçlı Norton kullandım ve ne crack li program yüklediysem hepsinde Heur virus ve trojan diye karantinaya alıyordu. Norton süresi bitince bi de kaspersky ın deneme sürümünü başlattım (total security) bu da crack li programlara hiçbir şey demiyor.
    Şimdi sorum basit: Koskoca Kaspersky çöp mü?, yoksa derler ya yazılım şirketleri crack leri antivirüs programlarına virüs olarak göstertiyor böyle birşey mi?

• Kaspersky Güvenilebilir mi?

uzun süredir kullanıyorum bir sıkıntı olmadı
  • hayhan kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle harbiden ovulen bir marka norton ile beraber, hani diyo su siteden saldirgan bilmem ne geldi diye ama dedigim gibi crack oyunda norton cat diye mudahale ediyor, kaspersky sorun yok diyor. Norton la daha taramadan dedi sorun var diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • norton hiç kullanmadım ne desem eksik kalır lakin her c*rack içerikli uygulmayıda kasperskyadan önce ben kullanmam.bu bilgisayarda bankacılık işlemleride yapıyorum.Yinede tercih sizin
  • Crack içerisinde zararlı yoksa Kaspersky işlem yapmaz. Yanlış alarm oranı çok düşüktür. Norton'un yanlış alarm oranı ise daha yüksektir. Cracklere genelde karışır.

Bu arada Kaspersky denilince aklıma direkt bu geliyor. Bir de resmi hesap yorum yazmış.

Kaspersky Güvenilebilir mi?

• İi miş hocam :)
    hocam dediginiz gibi galiba birkac yerde de gördüm norton daha fazla koruyucu diye. Zaten öyle cok crack li oyun program kullanmiyorum ama kasper daha mantıklı.
    Heralde kaspersky internet security yeter bilgisayar için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Websitesi Güvenilir Mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.