Şimdi Ara

Kaspersky hakkında inanılmaz iddia (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çok kişi haberi yanlış anlamış sanırım. Şirket virüs yayıp işte bunu biz kaldırabiliyoruz dememiş. Dğer firmalar kendi çalışmalarını sürekli çaldıkları için bulmadıkları bir virüsü bulduk deyip diğer sazan şirketlerin atlamasını sağlamış. Bence makul bir sistem. Sen aylarca çalış bir vürüsü sapta çözüm üret sonra başkası gelsin daha virüsü görmeden bile işte virüs buldum desin. Yaptıysa da iyi yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: labtek38

Bir çok kişi haberi yanlış anlamış sanırım. Şirket virüs yayıp işte bunu biz kaldırabiliyoruz dememiş. Dğer firmalar kendi çalışmalarını sürekli çaldıkları için bulmadıkları bir virüsü bulduk deyip diğer sazan şirketlerin atlamasını sağlamış. Bence makul bir sistem. Sen aylarca çalış bir vürüsü sapta çözüm üret sonra başkası gelsin daha virüsü görmeden bile işte virüs buldum desin. Yaptıysa da iyi yapmış

Hayır öyle değil

Kaspersky güvenli olan program ve sistem dosyalarini rakip antiviruslerine güvensiz ve ya viruslü diye işaretletip sistemden kaldırmasını sağlamak. Böylelikle kullanıcı bezdirilecek. Olay bu...Bu nu da kaspersky VirusTotal database ine a kötü amaçlı code yükleyerek yanıltmış rakip firmanin antiviruslerini
    2012 kasımında Steam mail.ru ve tencent gibi guvenilir programları karantinaya almis rakip firmalar.

Kaspersky insalla batar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 17 Ağustos 2015; 15:23:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yıl kullanmıştım ,yazıklar olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

rusun oldugu yerde ot bitmez

Mu Ha Ha Ha Ha gümlekten öldüm. Rekabet iyidir. Kasper de iyidir. Bir kere kullandım sildim ama yine de iyi olduğunu düşünüyorum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed

quote:

Orijinalden alıntı: labtek38 Bir çok kişi haberi yanlış anlamış sanırım. Şirket virüs yayıp işte bunu biz kaldırabiliyoruz dememiş. Dğer firmalar kendi çalışmalarını sürekli çaldıkları için bulmadıkları bir virüsü bulduk deyip diğer sazan şirketlerin atlamasını sağlamış. Bence makul bir sistem. Sen aylarca çalış bir vürüsü sapta çözüm üret sonra başkası gelsin daha virüsü görmeden bile işte virüs buldum desin. Yaptıysa da iyi yapmış
    Hayır öyle değil Kaspersky güvenli olan program ve sistem dosyalarini rakip antiviruslerine güvensiz ve ya viruslü diye işaretletip sistemden kaldırmasını sağlamak. Böylelikle kullanıcı bezdirilecek. Olay bu...Bu nu da kaspersky VirusTotal database ine a kötü amaçlı code yükleyerek yanıltmış rakip firmanin antiviruslerini 2012 kasımında Steam mail.ru ve tencent gibi guvenilir programları karantinaya almis rakip firmalar. Kaspersky insalla batar

E iyi de rakip firmalarin o viruslarin sahte oldugunu ve aslinda viruslu olmadigini anlamasi lazim. Sikinti da burada. Rakipleri Kaspersky ne virus demisse virus ne degil demisse degil demis. Direkt adamlarin database'i uzerinden is yapar olmuslar. Bu dersi fazlasiyla haketmisler.

• aaaaaaaaaaaaaaa çok şaşırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed

quote:

Orijinalden alıntı: labtek38 Bir çok kişi haberi yanlış anlamış sanırım. Şirket virüs yayıp işte bunu biz kaldırabiliyoruz dememiş. Dğer firmalar kendi çalışmalarını sürekli çaldıkları için bulmadıkları bir virüsü bulduk deyip diğer sazan şirketlerin atlamasını sağlamış. Bence makul bir sistem. Sen aylarca çalış bir vürüsü sapta çözüm üret sonra başkası gelsin daha virüsü görmeden bile işte virüs buldum desin. Yaptıysa da iyi yapmış
    Hayır öyle değil Kaspersky güvenli olan program ve sistem dosyalarini rakip antiviruslerine güvensiz ve ya viruslü diye işaretletip sistemden kaldırmasını sağlamak. Böylelikle kullanıcı bezdirilecek. Olay bu...Bu nu da kaspersky VirusTotal database ine a kötü amaçlı code yükleyerek yanıltmış rakip firmanin antiviruslerini 2012 kasımında Steam mail.ru ve tencent gibi guvenilir programları karantinaya almis rakip firmalar. Kaspersky insalla batar

E iyi de rakip firmalarin o viruslarin sahte oldugunu ve aslinda viruslu olmadigini anlamasi lazim. Sikinti da burada. Rakipleri Kaspersky ne virus demisse virus ne degil demisse degil demis. Direkt adamlarin database'i uzerinden is yapar olmuslar. Bu dersi fazlasiyla haketmisler.

Bu database kimsenin degil ki. Herkes ortak kullaniliyor . buraya yuklenen virus ve malware dosyalar havuza dusuyor ve diger antiviruslerin bu virus ve malwareleri yakalamasini sagliyor.boylelikle en cabuk ve en etkili koruma hedefleniyor. Kaspersky buraya kasitli olarak sahte virus codelari yukleyerek sahte alarm verdiriyor diger firmalara anlatabildim mi? kaspersky nin kimseye ders verdigi yok bu havuzu kendileri de kullaniyor . yaptigi puştluktan başka birşey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Milleti enayi yerine koymanın bedeli olarak Kaspersky lisans satışlarında önemli bir düşüş yaşanır İNŞALLAH.

• Kaspersky doğru olanı yapmış bende onların yerinde olsam fake atar maymun ederdim diğer hırsız firmaları

• Bitane muh. Niye yorum yapmaz anlamam.

• Antivirüs oyun oynayıp film izleyen adam için ahmahlıktır.

Not : Oyun oynayıp, film izliyorum ayrıca netten düzenli olarak alışveriş yaparım.
  • Kendi ürününü satmak için ve ilgi çekmesi için yapması doğal ancak kandırma amaçlı yapması ve firmaları yanıltması yanlış.

• Avg kullanıyorum.PES2013 oynarken hep rld.dll dosyasını ya silerdi ya da karantinaya alırdı.mecburen devre dışı bırakırdım.haberin doğruluk payı var.

• Bu ve buna benzer uygulamaları tüm yazılım firmaları yıllardır yapıyor

• Kendisi virüs olan bir uygulama. Firma bilgisayarında var, virüsten bile beter, kasmaktan bilgisayar excel i açamıyor, her saniye lanet okuyorum. Allahtan en kısa sürede Norton a geçecekmişiz, yoksa bu aptal kaspersky yüzünden verem olacağız.

• Yanlış hatırlamıyorsam en iyiler arasında 2. kaspersky suan ve bundan once fiyat olarak makul iken şimdi en pahalı antivirüsler arasında suan Avira kullanıyorum mutluyum

• Kullanmıyorum zaten kaspersky bilgisayarı çok kastırıyor namussuz eset bize yeter

• bu sektörün rutin işleyişi budur zaten

• Bu haber benim kaspersky antiviruse olan güvenimi zedelemiyor. Belki şirketler arası alanda etik olmayan bi durum olabilir bu da kullanıcıları bağlamaz. Kaspersky iyi bir yazılım. Sistemin korumasında ona güveniyorum. Kasma gibi bir sorunu da hiç yaşamadım bu hüne kadar. 6 yıldır lisanslı kullanıcısıyım.

• şoke olmuş durumdayız, inanılır gibi değil , nasıl yapar kespırsıkay böyle birşey

hadi burayıda lanetleyelim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.