Şimdi Ara

Kaspersky hakkında inanılmaz iddia (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eset kullanıyorum mutlu değilim mutsuzda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaferBiryol

Avg kullanıyorum.PES2013 oynarken hep rld.dll dosyasını ya silerdi ya da karantinaya alırdı.mecburen devre dışı bırakırdım.haberin doğruluk payı var.

oyunun korsan ise doğaldır kasperskyı suçlama şimdi boşuna :D

• Belliydi zaten
  • Kaspersky kullanıyorum beni çokta ilgilendirmiyor memnunum :)
    Bu çalışanlar aslında diğer firmaların ne kadar kötü olduğunu ortaya çıkartıyor :)
    Virüs programı geliştiriyorsunuz ama bir dosyanın virüsmü değilmi olduğunu bilemiyorsunuz kusura bakmayın böyle firmalar varsa kaspersky nin yaptığı gayet normal ticari bir hamle.

• Ücretli: Kaspersky, DrWeb, Bit Defender
    Ücretsiz: Rising

• quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

rusun oldugu yerde ot bitmez

Japonlara yenilip üzerlerine atom bombası atarak Samuray'ın kılıcını bıraktırıp diz çöktüren, ardından hazırlanarak zorla kabul ettirilen vampir anayasası ile halen Japonları sömürmekte olan vampirler hakkında ne düşünüyorsun? işte bunu merak ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 21 Ekim 2015; 5:53:43 >
  • sistem izleyici denen kısmı kapatır isen kasma azalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karayulun

sistem izleyici denen kısmı kapatır isen kasma azalır.

En son kaspersky 2012 denemiştim kasınca birdaha denemedim eset yetiyor fazlasıyla hiç olmasa bile olur aslında da ne olur ne olmaz dursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Very best norton

• eset ,)

• haber yanlış anlaşılmaya müsait yazılmış, haliyle bir çok kişi yanlış anlamış.
    arkadaşlar, kaspersky virus üretip yaymıyor. tekrar okuyun haberi.
    ortada kötü niyet bile yok kaldı ki iddia ıspatı da yok.

ben hali hazırda f-prot (eski adına alışığım, microsfot mccafee diye geçiyor şimdi) kullanıyorum, server.pac adında malware yedim ve MCcafee avirus görmüyor bile.
    bundan önce de norton kullanıyordum, o da aktifken virus yemişliğim var. şirket ne anti-virus alsa kullanıyoruz, haliyle en uygun hangi firmayla anlaşırlarsa onu alıyorlar fakat hiç biri kaspersky kadar güvenli olmadı benim deneyimlerime göre.

• Seni gidi kaspersyk seni
  • Kaspersky bende yüklüydü program silinmiyor.ESET yükledim geçti de önceden slither io 20fpsydi şimdi 60. Yemin edeyim kasperskyden sonra uçtu bilgisayar.kaspersky virüs.#kasperskyVirüs

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.