Şimdi Ara

Kaspersky her açılışta tarama yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her açılışta system startup scan mi ne öyle bir şey yapıp, beni deli ediyor ya..

Bu nasıl kapatılır? Teşekkürler.

• Dostum sana tavsiye kasper kullanma....
    Onun yerine avast kullan hem ücretsiz hemde sistemini kasmaz fazla bide uğraştırmaz
    kolay gelsin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gençibraam

Dostum sana tavsiye kasper kullanma....
    Onun yerine avast kullan hem ücretsiz hemde sistemini kasmaz fazla bide uğraştırmaz
    kolay gelsin....

+1
    avast+antivur ıkısını bır arada kullanabılırsın..bılgısayarı kasmaz.
  • Bence kaspersky kullanmaya devam et eğer bilgisayarın iyiyse.
    - Kaspersky aç. Settings e gir.
    - "Configure On-Deman scan" a bas. Açılan pencereden "Schedule Scan" a bas. Açılan pencereden "Do not scan" seç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eleny

quote:

kolay gelsin....

+1
    avast+antivur ıkısını bır arada kullanabılırsın..bılgısayarı kasmaz.

olur yanına bide nod32+zonealarm kuralım

• Aspirin hocam KASPERSKY 5.0.388 (iyi bir virüs proğramı olduğuna inanıyorum) bilgisayarıma kurdum fakat setting ayarlar bölümünde zaman zaman değişiklik yapmak istiyorum fakat bilemiyorum. neden derseniz maillerime bakmak istediğimde onları dahi açmama izin vermiyor bazı adreslere girmeme dahi izin vermiyor (iş yerinde bakabiliyorum son derece güvenli bir koruma sistemi var) ama evde bakamıyorum. Ayarlarla ilgili resimli bir anlatım yapabilirmisin hocam

Şimdiden Teşekkür ederim.
  • Bende ayarlar bu şekilde senin dediğin problemleri yaşamadım. Real-time protection ayarlarını gönderdim. Anlamadığın olursa sorabilirsin. Restore the default settings e basarsan bu ayarları otomatik yükler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asprin -- 26 Ocak 2006 16:30:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevabınız hızlı olmuş, hocam çok teşekkür ederim.
    Bu ayarları detay açıklamalı resimli olarak bildirirseniz sanırım benim gibi eksik bilgili üyelerimize de faydalı olaracıktır sanıyorum.
  • Ayarlar ingilizce ve açık. Mesela;
    - Block acces and prompt user for action - Girişi bloke et ve yapılacak işlemi kullanıcıya sor.
    - Block acces and perform recommended action - Girişi bloke et ve tavsiye edilen işlemi gerçekleştir.
    - Block acces and delete dangerous object - Girişi bloke et ve tehlikeli nesneleri sil.
    - Block acces and write information to log file - Girişi bloke et ve bilgileri kütük dosyasına yaz.
  • Arkadaşlar bunu nasıl düzeltebilirim.

• teşekkür ederim hocam
  • Önemli değil. Anlamadığın olduğunda bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozi91

teşekkür ederim hocam
  • Bilgisayar virus bulaşmış olabilir diyor. Bilgisayarı tarat. Düzelmezse yeniden kurmayı dene.
    quote:

Orjinalden alıntı: grayzgr

Arkadaşlar bunu nasıl düzeltebilirim.

• KASPERSKY iyi bir antivirüs programı ancak internet bağlantı hızını da yavaşlatıyor..
    internette bağlantı hızı test sitelerine girip kaspersky açıkken ve kapalıyken hızınızı test etmeyi deneyin
  • Aradaki farkı bu forumda daha iyi görebilirsiniz. Ama bilgisayarın performansına bağlı. Mesela karspersky kurulu p3 533 bilgisayarda u forumu açmak uzun sürebiliyor. IE sayfayı görüntülemeden önce kaspersky sayfayı tamamen tarıyor. Sayfada ne kadar çok resim, animasyon,... varsa o kadar yavaşlıyor. Ama bilgisayar hızlıysa, mesela; 3000+ 939 işlemciyle fark çok azalıyor.
    Yani, internet bağlantı hızı yavaşlamıyor, bilgisayarın sayfaları görüntüleme hızı yavaşlıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: antique

KASPERSKY iyi bir antivirüs programı ancak internet bağlantı hızını da yavaşlatıyor..
    internette bağlantı hızı test sitelerine girip kaspersky açıkken ve kapalıyken hızınızı test etmeyi deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asprin -- 27 Ocak 2006 14:39:12 >
  • quote:

kolay gelsin....

sen ne kullanıyosun?? nesi var ki kasper in anlayamadım??
  • quote:

kolay gelsin....

Hımmmm şöle söylim. avastla bir tarama yap bakim neler bulucak.
    sonra ardından da bi kaspersky taraması yap bakalım farkı bulabilicekmisin
    sistemin düşükse kasar ona lafım yok eğer normalse tıkır tıkır kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £miL ® -- 29 Ocak 2006 15:16:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.