Şimdi Ara

kaspersky kullanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kaspersky İ EN İNCE NASIL AYARLAYA BİLİRİM.KÜÇÜK VE FAZLA ZARAR VERMEYEN BİR VİRÜSÜ TESPİT EDECEK ŞEKİLDE NASIL AYARLAYA BİLİRİM VE NERDEN

• İlk once en ince derken ne onu bi acıklasan benım anladıgım pc kasmadan virusleri yakalamak demek istedin bilmem belki ben ole anladım ama once kasbersky surumu ne onu bi solesen:)
  • Geçen sene Kaspersky kullandım (makinaya format attım) bu sene de süresi geçtiğinden kabul etmedi şu an Mcafee 8.0 kullanıyorum her ikiside gayet iyi makina muhakkak az dahi olsa kasıyor ama iyi bir makinan varsa pek hissetmessin ben memnundum.
  • Hazır buarada kaspersky başlığı varken bir sorum olacak kaspersky 2006 beta 2 ile ilgili.

• quote:

Orjinalden alıntı: tasarimci

Hazır buarada kaspersky başlığı varken bir sorum olacak kaspersky 2006 beta 2 ile ilgili.

Arkadaş bende bu beta2 yi kullandım spyware nuker bunun program filesının içinde trojan buldu.Trojanı silince kasper çalışmadı.Denemek için Kis beta 2 yi kurdum aynı trojen yine peydah oldu.Spyware nukerin açıklamasında server ına şifreli bilgiler gönderen trojanmış.Sonunda Kasper 5 i kurdum temiz çıktı allahtan,şimdi onu kullanıyorum.Beta olduğu için adamlar içine trojan ekliyolar hata olursa bildirsin diye anlaşılan.Tavsiyem Beta kullanma.

• quote:

Orjinalden alıntı: tasarimci

Hazır buarada kaspersky başlığı varken bir sorum olacak kaspersky 2006 beta 2 ile ilgili.

hocam o avp.exe yemiş bitirmiş senin bilgisayarı o ne yaw öle
  • DEMEM ŞUKİ EN UFAK VİRÜSÜ BİLE HEMEN YAKALAYACAK.ÇOK HASASLIĞINDAN KASTIM BU ANLADIN MI DOSTUM.YANİ WİNDOWSA ULAŞMADAN AYIKLAMASI VE SİLMESİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avg antivirüs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞIM ZATEN HER VİRÜS PROGRAMININ İÇİNDE VİRÜS VARDIR.ÇÜNKÜ VİRÜS OLMADAN DİĞER VİRÜSLERLE KARŞILAŞTIRMA YAPAMAZ.EĞER UZUN SÜRE O PROGRAMI KULLANMAZSAN PROGRAM KENDİ İÇİNDEKİ VİRÜSÜ SALAR.NEDENİ:UZUN SÜRE MAKİNAYI TARARTTIRMADIĞIN İÇİN ODA KARŞILAŞTIRMA YAPAMIYO VE KEENDİ BÜNYESİNDEKİLERİNİ BIRAKIYO
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEVIL_34

ARKADAŞIM ZATEN HER VİRÜS PROGRAMININ İÇİNDE VİRÜS VARDIR.ÇÜNKÜ VİRÜS OLMADAN DİĞER VİRÜSLERLE KARŞILAŞTIRMA YAPAMAZ.EĞER UZUN SÜRE O PROGRAMI KULLANMAZSAN PROGRAM KENDİ İÇİNDEKİ VİRÜSÜ SALAR.NEDENİ:UZUN SÜRE MAKİNAYI TARARTTIRMADIĞIN İÇİN ODA KARŞILAŞTIRMA YAPAMIYO VE KEENDİ BÜNYESİNDEKİLERİNİ BIRAKIYO

verdiğin bilgiler yalnış virüs programlarının içinde virüs yoktur virüslere ait bilgileri içeren database'ler vardır. Programlar tarama yaparken bu data base'lerdeki verilere baş vururlar ve tarama yaptırmadığın zaman virüs programının virüs salgılaması gibi bir şey söz konusu değil

Anti-virüs programları nasıl çalışıyor?

Anti-virüs programları üç ayrı yapıda çalışır. Genellikle kullanılan “Scanner” yapı güncelleme dosyaları sayesinde yeni çıkan bir virüs hakkında bilgi sahibi olur ve dosyaları tararken virüs örüntüsü diye adlandırlan virüsün dosyalarda yaptığı değişiklikleri arar. Virüs yakalandığında bilgi bankalarındaki verilere göre ona karşı hazırlanmış işlemleri yapar. İkinci tip anti-virüs programları “Check-summers” adı altında anılan sistem dosyaların boyutlarında bir değişlik olduğu zaman haber veren yapıya sahip programlardır. Güncelleme gerektirmemesi avantaj olarak görülse de bilinçli bir anti-virüs uzmanının kullanabileceği kadar karmaşık olan ve yanlış uyarılar verebilen programlardır. Üçüncü tip ise Heuristic” olarak adlandırılan, virüslerin genel karakteristik özellikleri tanımlı olan programlardır. Virüsleri bu genel özelliklerine bakarak yakalamaya çalışırlar.

Orta doğu teknik ünüversitesi resmi wep sitesinden alıntıdır...

• quote:

Orjinalden alıntı: DEVIL_34

ARKADAŞIM ZATEN HER VİRÜS PROGRAMININ İÇİNDE VİRÜS VARDIR.ÇÜNKÜ VİRÜS OLMADAN DİĞER VİRÜSLERLE KARŞILAŞTIRMA YAPAMAZ.EĞER UZUN SÜRE O PROGRAMI KULLANMAZSAN PROGRAM KENDİ İÇİNDEKİ VİRÜSÜ SALAR.NEDENİ:UZUN SÜRE MAKİNAYI TARARTTIRMADIĞIN İÇİN ODA KARŞILAŞTIRMA YAPAMIYO VE KEENDİ BÜNYESİNDEKİLERİNİ BIRAKIYO

ne alaka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.