Şimdi Ara

Kaspersky lab merkez ofis ve çalışma ortamı hakkında her şey! DH özel video! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
14.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizin o virüs işleme makinası dediğimiz dedicated serverlar yani bildiğimiz anakartı işlemcisi olan pcler =) biyük ihtimal içlerinede windows server kurulu . türkiyede dgn,netinterner,sadece hosting gibi datacenterlara ziyarete gidinde makina görün sv kabinlerini görün :) özellikle dgn plus komple binayı sadece datacenter için inşaa etti. bir güvenlik yazılımı şirketinde birkaç kabin olmasından daha normal ne var.http://www.dgn.net.tr/datacenter-fotograf.html
  • Desenize adamlarin kahve makinasina baglanip sade kahve yerine sutlu kahve veremeyecegiz artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokoc

sizin o virüs işleme makinası dediğimiz dedicated serverlar yani bildiğimiz anakartı işlemcisi olan pcler =) biyük ihtimal içlerinede windows server kurulu . türkiyede dgn,netinterner,sadece hosting gibi datacenterlara ziyarete gidinde makina görün sv kabinlerini görün :) özellikle dgn plus komple binayı sadece datacenter için inşaa etti. bir güvenlik yazılımı şirketinde birkaç kabin olmasından daha normal ne var.http://www.dgn.net.tr/datacenter-fotograf.html

Ondan ziyade zaten Server odaları da var ayrı gösterdi.

6.40 dan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

sizin o virüs işleme makinası dediğimiz dedicated serverlar yani bildiğimiz anakartı işlemcisi olan pcler =) biyük ihtimal içlerinede windows server kurulu . türkiyede dgn,netinterner,sadece hosting gibi datacenterlara ziyarete gidinde makina görün sv kabinlerini görün :) özellikle dgn plus komple binayı sadece datacenter için inşaa etti. bir güvenlik yazılımı şirketinde birkaç kabin olmasından daha normal ne var.http://www.dgn.net.tr/datacenter-fotograf.html

6.40 dan sonra

onu diyorumya bunda şaşırılacak ne var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokoc -- 11 Haziran 2011; 13:10:20 >

• quote:

quote:

quote:

6.40 dan sonra

datacenter ile, av şirketinin komplike kurulumları birbirine karıştırılmaması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: W140

quote:

quote:

quote:

6.40 dan sonra

datacenter ile, av şirketinin komplike kurulumları birbirine karıştırılmaması lazım.

Karıştırmaktan ziyade bir güvenlik şirketinde birçok dedicated kabilnleri odaların olmasının normal birşey olduğunu söylemeye çalışıyorum

• Adamlar her ne şekilde yapıyorlarsa iyi iş yapıyorlar
  • Adamın kendisinin bile giremediği ve dünyaya update dağıttıkları odayı düşünüyorum ve birde google'ın merkezindeki sunucuları düşünüyorum :D

İşbankasının sunucu odasına benzettim :D Sizcede çok olağan durmuyormu. Yok çok pahalı cihazlar v.s.... bana çok yapmacık geldi. Yazılımcıların kaliteli olduklarıda bir gerçek ona lafımız yok...
  • Ben bu antivirus firmalarina hic guvenmiyorum bunlar hergecen gun daha fazla urun satip sadece update icin yilda 50 dolar adam basi kirpiyolar buna karsilik isletim sistemleri ve programlar cok gelistigi halde yine piyasaya cok gelismis virusler cikiyor ve bu programlari ve OS lari etkiliyor yani ortada basari falan yok basit ev kullanicilarini etkilemek icin neden bu kadar gelismis virusler yaziliyor ,buna karsilik anti virus proglamlari her gecen gun pahalilasmis ve milleti bagimli hale getirmistir bunun boyle kalmasini saglayanlar acaba anti virus firmalarinin kendileri mi ? 100 dolarlik isletim sistemini ayakta tutmak icin her yil 50 dolar odemek mantiklimi sizce
  • videoyu izleyemiyorum tüm tarayıcıları denedim yarıda kesiyor ve bekle bekle devam etmiyor durduruyorum başlatıyorum gene etmiyor sessiz ve görüntüsüz saniyeler ilerliyor. bence pronlem var düzeltin
  • @RAinbow6 çok genel bir kaba bakış ile, dünyada iyilikte kötülükte var değil mi dostum bunun sadece bir yöne kayması mümkün değil her yerde bir iyi birde kötü olacak o yüzden eğer ben ayda bir format atarım banane zaten arşivim zaten kısıtlı hemen Taşınabilir Diske aktarabiliyorum dersen sıkıntı yok, ne orjinal windows kullanmaya gereğin var nede genel programlara para vermeye zaten hepsini trial versiyon kursan 1 ay gidiyor 1 ayda ask me later dersin 2 ayda bir format atarsın ortamala böyle iş yürür bunu yapan arkadaşım var onun mantıgı o şekilde işliyor format atmanın sağlıklı olduğunu ve sık sık yapılmasını gerektiği kanaatinde saygı duyuyor ama ben uygulamıyorum :) çünkü benim 3.5 TB'lık bir arşivim söz konusu bunu ne taşınabilir disk ile yedekleme yapıp format atıp geri yükleyebilirim nede antivürüssüz koruyabilirim. Orada yılların emeği söz konusu olduğundan ben her yıl yenilenen Kaspersky antivürüsünü almak ve kullanmak zorundayım hem arşivimi korumak amaçlı hemde stabil bir sisteme sahip olmak amaçlı, çünkü dünya henüz &100 iyi değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 13 Haziran 2011; 16:24:42 >

• adamların ağları harbiden gelişmiş virüslerden korunmak için birebir
  • Bu arada sevgili arkadaşlar bilginiz olsun @Rainbow6 seninde sözüne istinaden 50$ hatta net resmi rakam 59$ haklısın ama internette biraz araştırma yaparak 3 PC'lik 1 yıl paketini kişi başına 27,30 TL gelecek şekilde satın alabiliyorsunuz Kaspersky Internet Security 2011 şu anda mevcut en uygun paket bu şekilde oluyor arakdaşlarca toplanıp alabilirsininiz ama benim zaten totalde 3 bilgisayarım var hepsine kuruyorum 1 bilgisayar fiyatına 3 bilgisayarı koruyorum, eğer bulamazsanız da ÖM atın sizlere almanız gereken yer hakkında yardımcı olurum.
  • Bu ortamda çalışıp en iyiye aday antivirüs programını yapmak olağan bir şey olsa gerek.
  • adam bu konuda baya inançlı ve azimli o halde kasperskyın dünyanın en iyi 100 şirketi listesine girmemesi için hiçbir neden yoktur.
  • ADAMLAR İŞİN USTASI OLMUŞ
  • Animasyonları çok beğendim.
  • çok çok keyifli bir video olmuş. açıkcası sıkılmadan izledim. özellikle ben adamı sempatik sıcakkanlı buldum.
  • keyifle izledim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.