Türk Yapımı - The Adventures Of ELA
EANB GAMES bünyesinde 19 Temmuz 2024 tarihinde The Adventures Of ELA adında oyunumuz ile oyun severler ile buluştuk :)
Oyun şimdilik sadece Google Play Store da yayımlanıyor.
OYUN İNDİRME LİNKİ (Play Store)
Oyuna kodlama anlamında küçük bir kaç katkım oldu. Bunların dışında isminin açıklanmasını istemediği bir arkadaşım tarafından tüm kurgu, tasarım ve ses efekleri bazıları lisanslı olarak satın alınarak veya bazılarıda sıfırdan oluşturularak oyun geliştirildi.
2 yıllık emeğin sonrasında kendisine ciddi baskılarım ile oyunun 5 bölümlük ön gösterimini yayınlatabildim. Çünkü sürekli projeyi büyüterek ve mükemmel olmasını isteyerek oyunu hiç bitiremiyordu. O sebeple oyunda bazı hatalar veya eksiklikler görürseniz söylemeniz benim için çok değerli.
Arkadaşım oyuna azda olsa ilgi olur ise hem oyunu geliştireceğini hemde 5 bölümün ardından BOSS'lar ve diğer bölümleri ekleyeceğini söyledi.
Oyunun benim açımdan başlıca dikkat çekici yanı;
Bir kere haritalar oldukça büyük. Keşfetmek oldukça eğlenceli. Görsel olarak oyunun ortamı bence gözü yormuyor ve keyifli. Oyun biraz zor ve bu açıkcası hoşuma gitti.
Biraz daha aksiyon hareketleri eklenebilir.
umarım sizlerde oyunu beğenirsiniz.

Ekran Kartı ve Monitör Açılıp kapanma
Herkese merhaba;
Bu sorunu bazı ekran kartlarında windows 10 ile yaşamışlığım var ve çözüm üretemedim.
Şu anda arkadaşımdan aldığım R7 265x ekran kartına sahibim.
Diyelim ki işletim sistemi güç ayarlarında 5 dk. sonra monitörü kapat'ı seçtik. Bilgisayar ile 5 dk etkileşime girmedikten sonra monitör işletim sistemi tarafından kapatıldıktan sonra monitör kapanıyor ancak 2 saniye sonra monitör açılarak ekranda sadece "Kaynağı Kontrol Edin" yazısı çıkıyor ve 3 saniye sonra monitör gene kapanıyor ve ardından gene açılarak "Kaynağı Kontrol Edin" uyarısı çıkıyor ve bu ben mouse hareket ettirene kadar veya klavyede bir tuşa basana kadar yani bilgisayar ile etkileşime girene kadar devam edioyor.
İşin garip yanı bu ekran kartı olmadan böyle bir sıkıntı yaşamıyordum. Örneğin ekran kartını takmadan 5700G işlemcinin entegre ekran kartında böyle bir sorun yok. Veya Nvidia 1660 Super varkende bu sorun olmuyordu.
Şimdi bu sorun anakart BIOS ayarlarından vs kaynaklanabilir mi? Ne alaka anlayamıyorum.
Yani anladığım şu oluyor. İşletim sistemi ekran kartına kapanma uyarısı verdiğinde önce kapanıyor sonra bir şekilde monitörü tetikleyecek ufak bir sinyal gönderiyor ve bu monitörlerin uyanmasını sağlıyor ama gelen bir görüntü sinyali olmadığından monitörler "Kaynağı Seçin" diyerek uyandıktan hemen sonra gene uykuya geçiyorlar ki geçtiklerinden hemen sonra ekran kartı gene aynı sinyali gönderip monitörü durmadan uyandırıp duruyor.
Bu sorunu yaşayan ve çözün arkadaşlar varsa yorum yazarlarsa çok sevinirim.
Son sürücüler kurulu.
RTX 2060 vs GTX 1070 Fiyatlandırma Saçmalığı!
|
|
Siteme eklediğim Facebook Yorumları Kontrolü
|
Apartman Yönetimi Olarak İnternet Almak
|
Windows'u Oyun Konsol Yapmak
|
|
|
Meslek: Sr. Fullstack Web Developer
İlgi Alanları: Yazlımı, Bilgisayar, Bilim, Teknoloji, Spor

Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.143
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 36.254 (Bu ay: 401)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 824 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware