EANB GAMES bünyesinde 19 Temmuz 2024 tarihinde The Adventures Of ELA adında oyunumuz ile oyun severler ile buluştuk :) Oyun şimdilik sadece Google Play Store da yayımlanıyor. OYUN İNDİRME LİNKİ (Play Store) Oyuna kodlama anlamında küçük bir kaç katkım oldu. Bunların dışında isminin açıklanmasını istemediği bir arkadaşım tarafından tüm kurgu, tasarım ve ses efekleri bazıları lisanslı olarak satın alınarak veya bazılarıda sıfırdan oluşturularak oyun geliştirildi. 2 yıllık emeğin sonrasında kendisine ciddi baskılarım ile oyunun 5 bölümlük ön gösterimini yayınlatabildim. Çünkü sürekli projeyi büyüterek ve mükemmel olmasını isteyerek oyunu hiç bitiremiyordu. O sebeple oyunda bazı hatalar veya eksiklikler görürseniz söylemeniz benim için çok değerli. Arkadaşım oyuna azda olsa ilgi olur ise hem oyunu geliştireceğini hemde 5 bölümün ardından BOSS'lar ve diğer bölümleri ekleyeceğini söyledi. Oyunun benim açımdan başlıca dikkat çekici yanı; Bir kere haritalar oldukça büyük. Keşfetmek oldukça eğlenceli. Görsel olarak oyunun ortamı bence gözü yormuyor ve keyifli. Oyun biraz zor ve bu açıkcası hoşuma gitti. Biraz daha aksiyon hareketleri eklenebilir. umarım sizlerde oyunu beğenirsiniz. ![]() The Adventures Of Ela First episode gameplay video to get a quick idea about the game. https://www.youtube.com/watch?v=dfpLdlCSDMo< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menow -- 24 Temmuz 2024; 14:56:25 > |
Bildirim