Arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi Kaspersk 2011 virüsleri silmiyor. Konuyu biraz daha açayım 3 pc 1 yıllık aldım 2011 sürümünü bilgisayara taktığım flaşları temizlemiyor anlayamıyorum madem temizlemiyor neden para verdim. Programı kaldırdım ve tekrar aktive ettiğimde virüs felan yok diyor ? Şuan bilgisayarım tehtıt altında dıyor vırusun oldugu yerlerı ozel tarama yaptırıyorum fakat yok dıyor ... Ayrıca Kaspersky sürekli "Şüpheli bir yazılım buldu" benzeri bir uyarı veriyor. "etkisiz hale getir" dediğimde hiç bir işlem yapmıyor. Aynı şekilde "şimdi onar" sekmesini tıkladığınızda hiç bir işlem yapmıyor. Google de aynı sorunu aradım bir sonuca ulaştım o da ; sürümünün eski olabileceği 2011 yeni sürümünde ( 11.0.1.400 ve uzeri) bu hataların ortadan kaldırıldığı hakkında. Kendi sürümümü nasıl öğrene bilirim .. ? Bu konular hakkında herhangi bir fikri olan varsa söylesin lütfen :)
- Programı kurduğunda aylar öncesine ait versiyon ve database ile kurulur. İnternete girdiğinde program kendini son versiyona ve database'e günceller. Bu yüzdende ilk kurulduğunda bulamadığı virüsleri bulabilir.
- Virüs için "şimdi onar" yaptığında program dosyayı onaramadığından virüs olduğu gibi kalır. Virüs için "sil"me işlemini uygulaman daha doğru olacaktır.
Yani herhangi bir sorun varmış gibi gözükmüyor.
- Ayrıca virüsü silemezsen bilgisayarı Güvenli Kipte açıp öyle silmeyi dene.
kaleci07 nereden indire bilirim ayrıca 2011 in kodu ile 2012 çalışırmı gerçekten ?
Arkadaşların dediklerinle pek alakası yok bazı silemediği virüslerde böyle yapıyor o zamandan beri kullanmıyorum Kaspersky tavsiyem sistemin iyiyse Norton kullanman bulmadığı silmediği virüs olmadı
merhaba arkadaşlar;12 senelik bilgisayar kariyerimde 6 sene kaspersky kullandım ;eskiden sanki daha iyi onarıyordu ;şimdi ya safe mod açmak gerekiyor yada sadece silmek gerekiyor;eskiden kaspersky ı savunuyordum iyi mükkemmel diye;ama gerçekten crackli versiyonunu kimseye önermem sanki iyi iş yapmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: crackerteam
merhaba arkadaşlar;12 senelik bilgisayar kariyerimde 6 sene kaspersky kullandım ;eskiden sanki daha iyi onarıyordu ;şimdi ya safe mod açmak gerekiyor yada sadece silmek gerekiyor;eskiden kaspersky ı savunuyordum iyi mükkemmel diye;ama gerçekten crackli versiyonunu kimseye önermem sanki iyi iş yapmıyor