arkadaşlar kaspersky internet security lisansı kodunu giriyorum kalan süre 420 gün diyor fakat update yapamıyorum fix it now yazan yere bastığımda lisansa bloke koyuyor keyi internetten buldum orjinal olmadığındanmı oluyor ne yapmam lazım
Evet keyi internetten bulduğundan. Keyi bir başkasıda kullanmış. Kaspersky lisansı blacklist denen bi listeye yazıldı. Benim kendi yöntemim var ama bunu burda yazamam. Forum kurallarında yasak =)
peki neden internette heryerde key dağıtıyor millet.update etmeden virüs programı kullanmanın bir faydası varmı.güncelleme yapmadıktan sonra key grip lisansı uzatmak uzatılmış deneme sürümü olmuyormu
Bu tür şeyler illegal olduğu için burda yazmak istemiyorum. İyisimi sana PM aracılığıyla kendi yöntemimi anlatayım. Key girip lisansı uzatmak,uzatılmış deneme sürümü olmaz. Legal sürüme geçiş olur. Ne yazıkki kaspersky keyleri çok pahalıya satılmakta. Türkiyede bu yüzden Awast - Avira gibi programlar önde geliyor.
kaspersky bende zıctı ya , az önce illegal xp yi legal yapma programları arıyorrdum indidim 2 3 tane tarattım kaspersky ile bişey bulmadı virüstotala attım 37 tane virüs cıkardı ordaki kaspersky buldu ama benım pc dekı bulmadı yükleyeli 1 saat oldu güncellemesinide yaptım kaspersky sakat avg akar ,