Şimdi Ara

Avira Antivirüs Programını Kaldırma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
31.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süre önce bilgisayarımda yüklü olan avira programının tıklayınca çalışmadıgını farkettim. Sileyim dedigimde silinmedi,yeni versiyonunu yükleyeyim o zaman gider dediğimde ise ilk koyduğum resimdeki hatayla karşılaştım. İnternetten yaptıgım araştırma sonucunda removal tool denilen şeyi indirdim yaptım olmadı, klasörden sileyim dedim buldugum dosyaların hepsini sildim olmadı. Registry cleaner yükleyin demişler onu yaptım onda da 2.resimdeki bazı dosyalar silinmedi. Youruninstaller ve Ccleaner yükledim oralardan sildim silebildigim kısmını yine durum aynı Halen üzerine yeni versiyonun yüklemeye çalıştıgımda ilk resimdeki uyarıyı veriyor lütfen yardım edin ustalar..

• sıstmeı guvenlı kıpde acarak sılmeyı deneyın .. kullandıgı dosyalar varsa o yuzden sılmıyordur .. yıne ccleaner yada revo unınsta lıle deneyebılrsınız
  • 2.resim çıkmamış sanırım şimdi yüklüyorum bu dosyalar silinmedi,güvenli kipte de yaptım bana mısın demedi nedir problem anlayamadım. İşin ilginci sile sile artık gorunmuyor,ornegin youruninstaller da su an avira diye bisey gorunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sert1234 -- 9 Mart 2012; 16:52:21 >
  • kaspersky ın sitesinde antivirüslerin removel programları olması lazım. nette de bulabilirsiniz belki. onlara bakmanızı öneririm
  • siteye baktım orada bulamadım,eğer bahsettiğiniz removal toolsa eger onu yaptım sonuc vermemisti dedigim gibi. Bu arada Program Files ta yeni ve silinemeyen bir avira klasörü keşfettim,içindeki hiçbir şey silinmiyor,izin gerekli diyor
  • Program Files'taki klasörü revo uninstaller da avira yazarak cıkan her seyle birlikte sildim, program tamamen silindi mi diye üst versiyonunu kurmayı bi deneyeyim dedim ve üstteki uyarı aynen devam ediyor. Registry cleaner da da üstteki resimde görülen 10 şey silinmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sert1234

siteye baktım orada bulamadım,eğer bahsettiğiniz removal toolsa eger onu yaptım sonuc vermemisti dedigim gibi. Bu arada Program Files ta yeni ve silinemeyen bir avira klasörü keşfettim,içindeki hiçbir şey silinmiyor,izin gerekli diyor

konumu c/program files ise bilgisayaarı komut istemiyle açıp silebilirsiniz. birkaç komut biliyorsanız rahat silersiniz
  • 1 önceki mesajımda yazdıgım gibi klasörü sildim,ancak regcleaner dakiler halen silinmiyor..
  • Sorunu güvenli kip te regcleaner da scan yapıp delete'e tıkladıgımda sonunda silmesiyle çözdüm(güvenli kipte acmak onemli cunku normalde silmiyor). Umarım aynı sorunu yaşayan olursa yardımcı olur...
  • aynı sorunu yaşayanlar için belki işlerine yara umudu ile..
    msconfig/başlangıç sekmesinden antüvürün açılmasını ipral edip sistemi yeniden başladın..
    program files kısmından klasörü manuel olarak silin.. kullanımda diyip silmez ise unlocker kurup silmeyi deneyin..
    regedit kayıtlarını regcleaner le silebilirsiniz..
  • Avirayı silemeyenler icin
    Öncelıkle görev yonetıcısını acın başlangıc kısmına gelın orada avira vardır mutlaka. Öncelıkle onu bi sağ tıklayıp etkisizleştirin.
    Avira da koruma yaptıgı firewall internet pc ne varsa hepsini deaktif edin ve Your Unin-staller 2010 sürümünü indirin.( 2010 bulamayan olursa bana söylesın upload edip pm atarım

bu programı kurun ve cracklamadan direk olarak acın Contune ye tıklayın
    çıkan uygulamalardan avirayı seçip sağ tıklayın.
    Unistall del i tıklayın
    Çıkan seçeneklerde Super modeyı tıklayın ve next diyin.
    Sonra program regedit de arama yaparak aviraya ait ne var ne yok hepsini bulacak ve bulunca silmeye baslayın.
    Son olarak bılgısayarı yenıden başlatın ki kafası az yerıne gelsin :)

Avirayı nasıl sileceğimi araştırırken , Şuanda ben bu yöntemlerle avirayi sildim. :D
  • paylaşım için teşekkür ederim aynı sıkıntıyı yaşıyordum işime yarar inşallah.
  • teşekkürler bilgilendirme için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.