Şimdi Ara

Avg Kaldırma Hatası Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
24.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tahminen bir çok kişi yaşamıştır.Silinmeyen Avg virüsünü silmeyi gösterecem.İlk avg açın.Ayarlar girin.Bileşenlere girin yada hepsini gezin.Hepsini kapatın.Evet deyin hepsine.Sonra programdata ve programfilex x86 da avg dosyasını silin.Program kaldırdan kaldırın.Otamatik kalkacaktır.Silinmeyen kalsın.Bi şey olmaz.Regedit Hkey local machine-Software-Avg dosyasını silin.Toz olacaktır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atucan -- 13 Temmuz 2017; 19:18:38 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

AVG Kaldırma Hatası Çözümü

Bazı durumlarda, AVG antivirüs yazılımını kaldırmaya çalıştığınızda hatalar yaşayabilirsiniz. Bu hatalar, yazılımın tam olarak kaldırılmasını engelleyebilir.

AVG antivirüs kaldırma hatasıyla karşılaşırsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• AVG Kaldırma Aracını Kullanın: AVG, yazılımını kaldırmanıza yardımcı olan bir kaldırma aracı sunar. Bu aracı AVG'nin resmi web sitesinden indirebilirsiniz.
    • Manuel Kaldırma Adımlarını Takip Edin: AVG'nin web sitesinde, yazılımı manuel olarak kaldırmak için ayrıntılı talimatlar bulabilirsiniz. Bu adımlar, program dosyalarını, kayıt defteri girişlerini ve diğer ilgili öğeleri silmeyi içerir.
    • Üçüncü Taraf Kaldırma Araçlarını Deneyin: Revo Uninstaller veya IObit Uninstaller gibi üçüncü taraf kaldırma araçları, zorla kaldırma işlemleri gerçekleştirebilir. Bu araçlar, AVG antivirüsünün tamamen kaldırılmasına yardımcı olabilir.
    • Sistem Geri Yüklemeyi Kullanın: AVG antivirüsünü yüklemeden önce bir sistem geri yükleme noktası oluşturduysanız, yazılımı kaldırmak için bu noktaya geri dönebilirsiniz.

AVG antivirüsünü silmeye çalışırken sorun yaşıyorsanız, yukarıdaki adımları takip edebilir veya resmi destek belgelerine başvurabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

• avg antivirüs kaldırma
    • avg antivirüs silme
    • avg antivirüs silinmiyor
    • avg kaldırma
    • avg antivirüs nasıl silinir
    • avg silme
    • avg nasıl kaldırılır
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence bu kadar uğraşa gerek yok. Bu gibi durumlar için antivirüs firmaları genelde kaldırma araçları sunarlar. AVG için kaldırma aracı:

avg.com
    AVG'yi PC'nize, Mac'inize yükleyin | AVG yükleme dosyaları
    https://www.avg.com/tr-tr/utilities

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naber reis görüşemiyoruz

Hocam bi bilgisayarda kaspersky yüklü. Yani ben yüklenmiştim. Adam ne yapmışsa program ekle kaldırda yok. Hiçbir kaldırma aracı programı görmüyor. Açılışta çalışsın gibi bir komut da yok. Sadece c-program files da klasör duruyor. Onu da unlocker ı kullanarak sildim, ama restart dan sonra geri geldi aşşağılık pislik.

Şimdi söyle bakalım, bu ürünü nasıl kaldırırız? Kaspersky kaldırma aracını indirmeye çalıştım olmadı

Yani öyle bi araç inmiyor..?

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Naber reis görüşemiyoruz

Hocam bi bilgisayarda kaspersky yüklü. Yani ben yüklenmiştim. Adam ne yapmışsa program ekle kaldırda yok. Hiçbir kaldırma aracı programı görmüyor. Açılışta çalışsın gibi bir komut da yok. Sadece c-program files da klasör duruyor. Onu da unlocker ı kullanarak sildim, ama restart dan sonra geri geldi aşşağılık pislik.

Şimdi söyle bakalım, bu ürünü nasıl kaldırırız? Kaspersky kaldırma aracını indirmeye çalıştım olmadı

Bence aynı yazılımı tekrar yükleyin ve kaldırmayı deneyin. Belki işe yarayabilir.
    Nereden indirdiniz? Şuradan indirmeyi deneyin indirmediyseniz:
    https://support.kaspersky.com/common/service.aspx?el=1464
    Bir de burada konu açmışlar:
    https://forum.kaspersky.com/index.php?/topic/248102-kav-remover/
    Bu en son verdiğim linkte birisi bunu söylemiş:
    ''Kavremover, C sürücüsünün kök dizinine kaydedildiğinde en iyi sonucu verir ve güvenli modda çalışır.''

• quote:

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Naber reis görüşemiyoruz

Bence aynı yazılımı tekrar yükleyin ve kaldırmayı deneyin. Belki işe yarayabilir.
    Nereden indirdiniz? Şuradan indirmeyi deneyin indirmediyseniz:
    https://support.kaspersky.com/common/service.aspx?el=1464
    Bir de burada konu açmışlar:
    https://forum.kaspersky.com/index.php?/topic/248102-kav-remover/
    Bu en son verdiğim linkte birisi bunu söylemiş:
    ''Kavremover, C sürücüsünün kök dizinine kaydedildiğinde en iyi sonucu verir ve güvenli modda çalışır.''

Çok sağol hocam. Akşam gidince dener haber veririm.

• Avg virüsünde diğer program ve virüslerin silmesine ve kaldırmasına izin vermiyor.Anca onu ayarları kapatırsak olur.
    Sağolun.Cansınız
  • Türkçesever T kullanıcısına yanıt
    Tipik ülkem insanı...
    Konu AVG, muhabbet kaspersky..
    Sayfa kirliliği..
    Yok mu Karspersky duvarı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direct3d Hatası Kesin Çözüm!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.