Şimdi Ara

Win 10 (UAC)Kullanıcı Hesabı Denetimi Sorunu(Çözülmedi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win 10 Pro 64 Bit kullanıyorum.Fan kontrolü için EasyTune 6 kullanmam gerek fakat windows programı açınca "Bir yönetici bu programı çalıştırmanızı engelledi" hatasını veriyor Windows hesabım yönetici hesabı ve yerel hesap OEM Key var.İnternette çok araştırdım kullanıcı hesabı denetimini kapatmak gerekiyormuş kapattım sonra Windows kendi kendine tekrar etkinleştirdi "Kullanıcı Hesabı Denetimi Bilgisayarınız Yeniden başlatılınca etkinleştirlecek" Diye bir bildirim geldi.Ben bu Kullanıcı hesabı denetimini nasıl kapatırım?Win 10 (UAC)Kullanıcı Hesabı Denetimi Sorunu(Çözülmedi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8593F6DCF -- 21 Ekim 2020; 14:37:42 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 10 Kullanıcı Hesabı Denetimi (UAC) Sorunu: "Bir Yönetici Bu Programı Çalıştırmanızı Engelledi"

Windows 10'da "Bir yönetici bu programı çalıştırmanızı engelledi" hata mesajıyla karşılaşma sorunu yaygındır. Bu sorun, programların yüklenmesini veya çalıştırılmasını engeller ve kullanıcı deneyimini bozabilir.

Bu hatanın nedeni genellikle, çalıştırmak istediğin programın yönetici izinleri gerektirmesidir. Windows UAC, sistemde yetkisiz değişikliklerin yapılmasını önlemek için yönetici izinleri gerektiren programları engeller.

Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Programı yönetici olarak çalıştırmayı dene.
    • Kullanıcı hesabına yönetici ayrıcalıkları ver.
    • UAC ayarlarını değiştir.
    • Grubu İzinleri Editor'ü kullan.
    • Kayıt defterini düzenle.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmeyebilirse, virüs veya kötü amaçlı yazılım taraması yapmayı deneyebilirsin. Sorun yine de çözülmezse, Windows 10'u yeniden yüklemek gerekebilir.

Bu adımları uygularken dikkatli olmalısın. Sistem ayarlarını değiştirmek konusunda kendine güvenmiyorsan, profesyonel yardım alman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben kayıt defterinden kapattım ama Windows tekrar otomatik olarak açtı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu çözdüm uyarı aldığınız programa sağ tıklayıp "özellikler"e basın sonra "güvenlik" sekmesine gelin "gelişmiş"e basın açılan pencerede "Denetim" sekmesine gelin "Devam"a basın "Ekle"ye basın sonra açılan pencerede "Gelişmiş"e basın sonra "Sorumlu Seçin"e basın "Gelişmiş"e basın "Şimdi Bul"a basın altta çıkan hesaplarda kendi kullandığınız hesabı seçin ben en üsttekini seçtim oldu sonra "Tamam"a basın resimlerde sırasıyla neye tıklayacağWin 10 (UAC)Kullanıcı Hesabı Denetimi Sorunu(Çözülmedi)ınızı gösterdimWin 10 (UAC)Kullanıcı Hesabı Denetimi Sorunu(Çözülmedi)Win 10 (UAC)Kullanıcı Hesabı Denetimi Sorunu(Çözülmedi)Win 10 (UAC)Kullanıcı Hesabı Denetimi Sorunu(Çözülmedi)Win 10 (UAC)Kullanıcı Hesabı Denetimi Sorunu(Çözülmedi)Win 10 (UAC)Kullanıcı Hesabı Denetimi Sorunu(Çözülmedi)Win 10 (UAC)Kullanıcı Hesabı Denetimi Sorunu(Çözülmedi)

• UAC açık olmalıdır. Kapatıldığında zararlılara kapıyı aralamış olabilirsiniz. Herşeyden önce sağlığın yanısıra güvenlik de gelir.
  • UAC kapatmadım zaten gerek de yokmuş sadece kullnadığım hesaba tam denetim verdim hesabın yönetici olması yetmiyormuş
  • Windows attığım son mesajdan bugüne kadar normal açtım programı ama şimdi tekrar aynı hatayı veriyor malesef.Tekrar aynı şeyleri yapsam da düzelmedi.Windows pişmanlıktır,uygulama desteği olsa Ubuntu kullanıcam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kod

Yığını:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System

Sorunu 2.kez çözdüm win+r'den regedit'e girip yukardaki yolu takip edin en son EnableLUA olacak ona çift tıklayın değeri 0 yapıp yeniden başlatın.

• Konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama sorunu ben bu şekilde çözdüm

Win 10 (UAC)Kullanıcı Hesabı Denetimi Sorunu(Çözülmedi)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.