Şimdi Ara

Acil yardım ! Windows 10 hesabınıza oturum açamıyoruz hatası !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , windows 10da bir anda pc 'yi açtığım zaman hesabınıza oturum yapamıyoruz diyor ve yeni bir oturuma yönlendiriyor. İçerisinde hiç bir dosyam yok. Yedeklemediğim bir sürü dosya vardı kurtarmam gerek lütfen yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 10 "Hesabınıza Oturum Açamıyoruz" Hatası

"Hesabınıza oturum açamıyoruz" hatası, Windows 10 kullanıcılarının karşılaşabileceği yaygın bir sorundur. Bu hata, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir, ancak genellikle aşağıdaki adımları izleyerek çözebilirsiniz:

• İnternet bağlantınızı kontrol edin: İnternet bağlantınızın olduğundan emin olun.
    • Güvenli modda oturum açmayı deneyin: Güvenli mod, Windows'u yalnızca temel sürücüler ve programlarla başlatır. Bu, hataya neden olan yazılım sorunlarını ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir.
    • Sistem Dosyası Denetleyicisini (SFC) çalıştırın: SFC, bozuk sistem dosyalarını tarar ve onarır.
    • Yeni bir kullanıcı hesabı oluşturun: Mevcut kullanıcı hesabınızla ilgili bir sorun olabilir. Yeni bir kullanıcı hesabı oluşturun ve hatanın bu yeni hesapta da oluşup oluşmadığını kontrol edin.
    • Windows'u sıfırlayın veya yeniden yükleyin: Diğer tüm seçenekler başarısız olursa, Windows'u sıfırlayabilir veya yeniden yükleyebilirsiniz. Bu, tüm kullanıcı hesaplarını ve ayarlarını silerek Windows'u varsayılan ayarlarına döndürür.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, teknik destek için Microsoft'a başvurmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncel !

• sorununuz diz ustumu masa ustu pc acaba diz ustunde benim basima gelen hesaba girememe sorunu var di win 10 isletim sistemim acilis ta sifreyi dogru yazdigim halde giris yapamiyordum klavyede ki XZY TUSLARI BASMIYO MALESEF sorunu pc sifirladim sorun hala devam ediyo en son da eski harici usb girisli klavyeyi taktim calismayan tuslar calisiyo pc bosuna sifirlamisim umarim isine yarar
  • Benzer sorun bende de var.

Klavye tuş basma ile ilgili degil.

Şifreyi doğru bir şekilde giriyorum fakat oturum açılmıyor .

Oturum açılmadığı için hiç bir kişisel veriye erişemiyorum.

Internette benzer sorunu yaşayanlar var fakat herhangi bir çözüm bulunamamış galiba

• benim sorunda sıfre tam giriyorum ama calısmayan tuslar sifrenin icinde zxy tusları sifre eksik olun oturum acamıyorum usb klavye cozumum
  • UP aynı sorun bende de var yardım edebilir misiniz kafayı yedim
  • windows update ile gelen güncellemeyi alınca sorun çözüldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar az önce ben de bu hatayı aldım. Bu konuya bakıyordum mobilden, birden aklıma USB'ye takılı Bellek geldi. Hemen çektim ve yeniden başlattım düzeldi.
  • Merhaba bende de aynı hata oldu. meğer bu durumda windowsu açınca geçici bir kullanıcı oluşturuyormuş. Ben bunu bilmediğimden geçici olarak açılan kullanıcı açıkken, c: kullanıcılara girdim, esas kullanıcı adını buldum ve masaüstündeki belgeleri geçici açılan kullanıcıya taşıdım, bilgisyarı sonra kapatıp açtığımda ise orjinal kullanıcı da oturumu açtı. Tabi orjinal kullanıcıdaki masasütü belgelerini taşıdığım için belgeleri göremedim. c: kullanıcı dosyalarından geçici kullanıcıya gidince de göremedim. bir yığın dosya uçtu. Easus ile tarıyorum bakalım bulabilecek mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.