Şimdi Ara

KEYLOGGER VE VİRÜS TEMİZLEME PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar knightda en çok hack yiyen kişiyim nerde ise bide illegal koxp tek tık gibi programlar kullanmadığım halde nasıl oluyor anlamıyorum lütfen biri bana keylogger ve virüs temizliyici bir güzel program adı söylermi zahmet olmazsa bide link koyar mısınız virüs ve keyloggerden koruyacak hiç bir donanım yok bilgisayarda
    Konu Yanlıs yerde galiba çok çok özür dilerim herkezden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PasifiQ1sBack -- 29 Mayıs 2007; 19:22:50 >

• Knight Online'nın patchlerinde trojan var bundan hack yemiş olabilirsin.Başka indirdiğin programdan hack yemiş olabilirsin.Kafede oynadıysan bir görmüş olabilir veya kafede virüs olabilir.Bunlardan hacklenmiş olabilirsin.Virüs programınıda forumdaki bir bölümden bulabilirsin yazılım geneldi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Shade___ -- 29 Mayıs 2007; 19:27:13 >
  • kis 6 pro

• panda diye bi anti virus fire wall programı var valla çim biçme makinası gibi tüm virüsleri yok ediyo benim pc 2 aylık ama 47 tane virüs çıktı şüpheleniyodum zaten bir sürü rar lı dosya indirmiştim ama o aralar ko oynamıyodum bi sorun olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___Shade___

Knight Online'nın patchlerinde trojan var bundan hack yemiş olabilirsin.Başka indirdiğin programdan hack yemiş olabilirsin.Kafede oynadıysan bir görmüş olabilir veya kafede virüs olabilir.Bunlardan hacklenmiş olabilirsin.Virüs programınıda forumdaki bir bölümden bulabilirsin yazılım geneldi sanırım.

evet arkadaşım galiba böyle bana bir program önerebilecek var mı şöyle link te olsa güzel olur bi sürü virüs programı indircem bakalım soyabilecekler mi gold almıyorum bende gold alırsam item alamıyorum
  • http://hitmanpro1.dyndns.org/strider2/link.aspx?name=download bunu yükle pcden fazla anlayamanlar için birebir otomatik olarak siliyor
  • wındownsun ıcınde bpk yı arayın tro. lerın %95 ı burdan cıkar tavsıyem ekran kllawyesı msn sıfresınde ve oyunda kullanın gerısını salla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

http://hitmanpro1.dyndns.org/strider2/link.aspx?name=download bunu yükle pcden fazla anlayamanlar için birebir otomatik olarak siliyor

pc den fazla anlamam değilde normal profesyonelde değilim normal knight a girerim fln işte
    programı yüklüyorum şu an inmesini bekliyorum var mı başka iyi bir program söyleyecek link verseniz her armamda kadın resimleri çıkıyor nedense abim bozdu pc i annem görür diye korkuyorum link verseniz arkadaşlar size zahmet bi sürü virüs programı yüklicem bide pc acılınca kasmaması için bir program var mı acaba

• Format at başta...
    Sonra Nod32 yada Kis 7.0 yükle ötekileri önermem.
    Yanına anti-spy olarak spyware doctor kur.
    Firewall kurmana gerek yok , kis ve nod32 ' de internet korumasıda mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniper_town

wındownsun ıcınde bpk yı arayın tro. lerın %95 ı burdan cıkar tavsıyem ekran kllawyesı msn sıfresınde ve oyunda kullanın gerısını salla

zaten öyle yapıyorum kopyala yapıştır yapıyorum msn şifreside kayıtlı orada beni hatırla yaptım kopyala yapıştır yaparken ama klavyeden yazdım onun için silcem şifreyi değştireceğim bidahada ekran klavyesi iel yazcam dd 25 +6 fp ve bi sürü buna benzer itemler 300gb bayağı toplam şey gitti
  • Arkadaşlar benden büyük abiler lütfen link verseniz üşendiğimden değilim tam girecem kadın resimleri çıkıyor pc bozuk annemler görcek sanıom korkuyorum
  • ya neyden korkuyorsun benim verdiğim programı indirdiysen yükle start yap tamam

http://forum.donanimhaber.com/m_5873794/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 29 Mayıs 2007; 20:02:06 >
  • quote:

ya neyden korkuyorsun benim verdiğim programı indirdiysen yükle start yap tamam

ok sağol kurdum start yaptım ama 4 - 5 program daha olsa iyi olur gibime geldi expert fln yazııyor bi söylesen onlar ne start yaptım hala tarıyor
    bir şey daha dicem pc acılırken program hep acık mı olacak öle değilde su an
    mesela masa üstünün sağ alt köşesinde program yok su an acık olduğu halde pc acılırken oto acılmıyor galiba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PasifiQ1sBack -- 29 Mayıs 2007; 20:02:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PasifiQ1sBack

quote:

ok sağol kurdum start yaptım ama 4 - 5 program daha olsa iyi olur gibime geldi expert fln yazııyor bi söylesen onlar ne start yaptım hala tarıyor

tarama sonraki aşamada yapacak önce gerekli programları kuruyor

• En güzeli FORMAT AT
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cenk

Format at başta...

nod 32 yi indirebileceğim bir link verirmisin acaba
  • quote:

quote:

quote:

tarama sonraki aşamada yapacak önce gerekli programları kuruyor

nasıl yani oto programları mı indiriyor bide sağ alt köşede program görünmüyor her pc acınca oto acmıyor mu kendini valla allah razı olsun senden koca forumda zamanını vaktini ayırıp bi sen yardım ettin bana

• quote:

Orjinalden alıntı: xHannibalx

quote:

Orjinalden alıntı: Cenk

Format at başta...

nod 32 yi indirebileceğim bir link verirmisin acaba

nod32 ve kaspersky paralıdır 1ay deneme süresi var ondan sonra satın almak zorundasın

burda trojan ve keyloggerlara karşı programlar =http://www.filehippo.com/software/antispyware/
    burda anti-virus yazılımları bulabilirsiniz =http://www.filehippo.com/software/antivirus/

• quote:

Arkadaşlar benden büyük abiler lütfen link verseniz üşendiğimden değilim tam girecem kadın resimleri çıkıyor pc bozuk annemler görcek sanıom korkuyorum

Kadın Resimlerinden kim korkar yha

Adult Sitelere az takıl

panda
    Antivirüs+firewall 2007

Önerebilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

quote:

Arkadaşlar benden büyük abiler lütfen link verseniz üşendiğimden değilim tam girecem kadın resimleri çıkıyor pc bozuk annemler görcek sanıom korkuyorum

Kadın Resimlerinden kim korkar yha

Adult Sitelere az takıl

panda
    Antivirüs+firewall 2007

Önerebilirim

hacı süpersin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.