Şimdi Ara

Kassadin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu konuyu açmaktaki sebebim kassadin hastalığımın ve kassadinde pro olmamdır.
    Ayrıca yeni gelen sezon ile masteries skill'leri değişmiş
    masteries'leri nasıl vermeliyim bana resimli olarak anlatabilicek olan varmı aranızda

• Prosun ama kahramanın ihtiyaçlarından, potansiyelinden, varyasyonlarından bir habersin ilginç. Yine değişen çok şey yok öncelikle atack ağacından klasik 21 veriyorsun hatta orada yeni eklenmiş olan toplam apnin yüzde beşini normal atacklarına ekleyen çok güzel bir seçenek var. Kalan 9a gelirsek ister mana ya yönelik support ağacına gidersin bu durumda erken oyun için öncelik AP yüklenir ön oyunda daha çok hasar odaklı olursun. Ya da defans ağacını kullanır biraz can takviyesiyle ryze veigar gibi rakiplere lvl 6 öncesi agresif davranabilirsin. Tabi bu söylediklerim tamamen oyunculuğuna bakar. Gerisi teferruat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furion90

Beyler bu konuyu açmaktaki sebebim kassadin hastalığımın ve kassadinde pro olmamdır.
    Ayrıca yeni gelen sezon ile masteries skill'leri değişmiş
    masteries'leri nasıl vermeliyim bana resimli olarak anlatabilicek olan varmı aranızda

haklısın o konuda sıkıntı çekiyorum zaten bilmediğim için
    benim masteries böyle yanlışlık varmı bi bakınız
     Kassadin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furion90 -- 10 Aralık 2012; 16:57:29 >

• bence ofans 21 defans 9 git böyle başlarsan oyun başında az damage ve defansın olur. 21 ofans ver işte defansıda mid gitceksen 4 tane +can veren sonra 3 mr 1 armor sonra +50 canmı ne veren.
  • pro derken oynanış konusunda pro'yum demek istedim masteries yada runes'ların prolukla uzaktan yakından alakası yoktur.
    sizin bana bu konuda yardım etmeniz gerekirken bana gelip burada konuyla yazdığım şeyle ilgili dalga geçip alay ediyorsunuz. Ayıp
    benim bu foruma yazı yazmaktaki amacım bilgili kişilerden tecrübe edinmektir.
    ben buraya bu konuyu siz alay edesiniz diye açamadım
    ayrıca benim pro olmam sizi niye bukadar rahatsız etti onuda anlamış değilim.
    yanlış yapıyorsunuz bu şekilde davranarak daha seviyeli ve yardımcı cevaplar beklerdim
  • Yardimci olmayacaksiniz bari kisileri kucuk dusurmeye calismayin. Hickimse bu oyunda 2000 elo ve herseyi bilerek oyuna baslamadi. Nereden geldiginizi unutmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacoupe07

bence ofans 21 defans 9 git böyle başlarsan oyun başında az damage ve defansın olur. 21 ofans ver işte defansıda mid gitceksen 4 tane +can veren sonra 3 mr 1 armor sonra +50 canmı ne veren.

teşekkürler dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende kassadin hastasiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coco.Jambo -- 11 Aralık 2012; 16:43:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde favorimdir :).
  • kimseyi küçümseyip aşağılamadım, hakarette etmedim!!! Söyleminle sorunun arasında ki ironi garibime gitti onu belirttim devamında da neden nasıl yapacağını anlattım.(ki uzun zamandır foruma göz atar kolay kolay da kimseye yazmam) Böyle sert çıkacağın onlarca adam var zaten beni de onlar arasına katma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Yardimci olmayacaksiniz bari kisileri kucuk dusurmeye calismayin. Hickimse bu oyunda 2000 elo ve herseyi bilerek oyuna baslamadi. Nereden geldiginizi unutmayin.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: raistlin11

kimseyi küçümseyip aşağılamadım, hakarette etmedim!!! Söyleminle sorunun arasında ki ironi garibime gitti onu belirttim devamında da neden nasıl yapacağını anlattım.(ki uzun zamandır foruma göz atar kolay kolay da kimseye yazmam) Böyle sert çıkacağın onlarca adam var zaten beni de onlar arasına katma.

dostum hakaret edip aşagılayanların nick'lerini hatırlamıyorum
    eğer öyle birşey yapmadıysanda senden özür dilerim ben bana o saygısızlıgı yapanları şikayet ettim zaten yöneticilere onlar biliyor kim olduklarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Yardimci olmayacaksiniz bari kisileri kucuk dusurmeye calismayin. Hickimse bu oyunda 2000 elo ve herseyi bilerek oyuna baslamadi. Nereden geldiginizi unutmayin.

Bölüm yönceticisi olduğun için sana ayrı alıntı yaptım. Lütfen bana hangi cümlemle küçük düşürdüğümü açarmısın ?

Bir özür düzeltmede sana sanırım arada başka mesajlar vardı onları silmiş olduğundan muhattıbını kendim sandım. Bu mesajı silebilrsin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistlin11 -- 11 Aralık 2012; 20:57:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furion90

quote:

Orijinalden alıntı: raistlin11

kimseyi küçümseyip aşağılamadım, hakarette etmedim!!! Söyleminle sorunun arasında ki ironi garibime gitti onu belirttim devamında da neden nasıl yapacağını anlattım.(ki uzun zamandır foruma göz atar kolay kolay da kimseye yazmam) Böyle sert çıkacağın onlarca adam var zaten beni de onlar arasına katma.

dostum hakaret edip aşagılayanların nick'lerini hatırlamıyorum
    eğer öyle birşey yapmadıysanda senden özür dilerim ben bana o saygısızlıgı yapanları şikayet ettim zaten yöneticilere onlar biliyor kim olduklarını

Çok pardon o zaman ben başka mesaj görmeyince benden bahsettiğini sandım tekrar çok pardon.

• ben şikayet ettikten sonra o 2 kişinin yazdıgı mesajlar silindi zaten
    benim sözüm onlara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.