Şimdi Ara

Kassadinin Lcsdeki Ban Yüzdesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar , yaklaşık 1aydır falan oyuna girmiyorum ve takipte etmiyorum o kadar ama şimdi lcs maçi izlerken farkettim kassadinin %92.6 banlamış olmasına anlam veremedim hani aşırı derecede nerf yemişti ?
    Biri neden bu kadar dereceli oyunlarda banlandigına aciklik getirirse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eren9931

Öncelikle merhaba arkadaşlar , yaklaşık 1aydır falan oyuna girmiyorum ve takipte etmiyorum o kadar ama şimdi lcs maçi izlerken farkettim kassadinin %92.6 banlamış olmasına anlam veremedim hani aşırı derecede nerf yemişti ?
    Biri neden bu kadar dereceli oyunlarda banlandigına aciklik getirirse sevinirim

cooldown reduction kasarsa 2snde bir oradan buraya atladığı atladığı herkese de tek attığı için sanırım
  • Nerf yemedi rework geldi. Midde eskisi kadar güçlü değil ama çok iyi roam yapıyor çok iyi kill topluyor
  • O ulti olduğu sürece istediği kadar nerf yesin .
  • sağolun

• Rahat Kill topluyor yakalanmmıyor, kaçılmıyor. Tabi eski kassadin gibi yok etmiyor hatta şuan çoğu Support daha fazla vuruyordur kassadinden ama 2 saniye olan o ultisi yüzünden hala banlanmaya mahkum.

• Skillset.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.