Şimdi Ara

Kassadinin neresi op ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

quote:

Sana ne lazimdi kardes ? 0/10 giden kassadinle oyun cevirmek falan mi ? Bu mantikla hic bi hero op degil sana göre Herhalde iyi bi mac gecirdim o itemlari cektim ve kartopu etkisiyle bu hale geldim.

Karsinda esit sartlarda adc veya apc olsa degil 2v1 o jinx seni 2 duz vurusla alirdi 35 killin var karsi adc 7/15 bide caliya saklanip habersiz vurmuş kralsin helal

Istersen ozel oyunda sen full build jinx ben full build kassadin olayim bi vs atalim ne dersin ? 2 duz vurus yapicam diye siyah ekrani yeme suratina sonra.

Sana laf anlatanda kabahat bu egoyla kassadin falan oynama zaten

roa alan apc leri adc ile kesmek çok kolay değil ki zaten.

Dimi yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Ilginc.
    Ilk item roa aliyorsun zaten lanede flask+3 veya 4 pot ile dayaniyorsun o sana atladigi zaman q w yapiyorsun varsa e böyle tradelerden ustun cikman gerekirdi.

• Kassadin in en önemli özelliği sınırsız mesafe kapatması en arkaya ulaşabilmesi yoksa orianna kombosu early ve mid game de zaten 2 kassadin kadar damage verir
  • quote:

Şu buildim ile apc ve adc yi ormanda 2v1 yakala cok rahat alirsin (o macta cime pusup ikisinide aldigimi belirteyim haritadan zoom yapip gosterebilirim) . Latede bu itemlarla rengar gibi terör estirirsin. 4 de 4 bile attim ama penta salmadilar.

Mid ve late game herosu gayette guclu. Early biraz iskence. Su zamana kadar leblanca karsi zorlandim onun disinda lanede sustainide iyi matarayla basladiginda.

Kassadinin neresi op ?

48.dakikada 100 farm

Anladım elom gold-silver diyorsun.

• Earlyde oyunun en berbat champıdır kassadin açık ara. Win ratesinin az olma nedenide bu zaten. Earlydeki hezimetden çabuk kurtulamazsan ordan oraya flash atan yorick gibi bişey oluyorsun. Ha dakka 35 den sonra 3-4 ap itemi alınca hayvani mesafe kapatma özelliği ile tek atıp çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kassadin > All Ap champ.
    Dostum o farmını geliştir o ne öyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Dostum o farmını geliştir o ne öyle?

Dedigim gibi hocam kartopu etkisiyle farm yapmayi birakip saga sola kosturup killeri topladim ve katliamlar sık gelince kuleleri alip maci bitirdik. Farmi o sayida birakmamin sebebide belki itemleri cabuk aldim ondan olamaz mi illa yine farm yapmaya devam mi etmeliyim bi tek benmi boyle yapiyorum bi yardim edin

Dereceli mac degil bu arada bu.

• quote:

Anivia oynuyordum karsidaki kassin q lari 10 vuruyodu resmen damage 0 neresi op allah icin

Side lane farmer/split pusher.
    Çok düşük cooldownlu blink combosu dodgelanabilir değil. Mesela veigar e tuttursa bile qss ile kurtulabilirsin kassadine karşı böyle bi şansın yok. Full combosu neredeyse cooldownsuz. Mid lane teleport metası için çok uygun. Late game assasin. Yeterli değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: knosy

quote:

Anivia oynuyordum karsidaki kassin q lari 10 vuruyodu resmen damage 0 neresi op allah icin

Side lane farmer/split pusher.
    Çok düşük cooldownlu blink combosu dodgelanabilir değil. Mesela veigar e tuttursa bile qss ile kurtulabilirsin kassadine karşı böyle bi şansın yok. Full combosu neredeyse cooldownsuz. Mid lane teleport metası için çok uygun. Late game assasin. Yeterli değil mi ?

Bu kadar ugrasacana bi ori alsan tek ultiyle tf kazandirirsin

• Ne yakalayabiliyorsun ne de kaçabiliyorsun üstelik bir şampiyonu early performansına göre değerlendirmek lowluktur
  • genital bölgesi
  • Bence dengeli.
  • Hala hasarının yeterli olduğunu düşünmüyorum.İçeri girene kadar çoğu uzun menzilli ad carryler indiriyor.Özellikle Tristanaya karşı Kassadinle hiçbir şey yapamıyorum.Hasarı istediği kadar artsın eski ultisi olmadıktan sonra hep bir risk var.
  • He op değil he bi komboyla tek atıyor hero

• quote:

Şu buildim ile apc ve adc yi ormanda 2v1 yakala cok rahat alirsin (o macta cime pusup ikisinide aldigimi belirteyim haritadan zoom yapip gosterebilirim) . Latede bu itemlarla rengar gibi terör estirirsin. 4 de 4 bile attim ama penta salmadilar.

Mid ve late game herosu gayette guclu. Early biraz iskence. Su zamana kadar leblanca karsi zorlandim onun disinda lanede sustainide iyi matarayla basladiginda.

Kassadinin neresi op ?

normal oyun, 10 tane normal oyun atsam 5 inden +30 5 inden +50 kill alırım.

• Kilici op

• quote:

Orijinalden alıntı: erdigns

He op değil he bi komboyla tek atıyor hero

mıdde kassadini sorakayla bile ezerim net çöp champ şuan sen gıdıpte dakıka 20 de adama 15 kıll verırsen taricde tek atar komboyla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdigns

He op değil he bi komboyla tek atıyor hero

mıdde kassadini sorakayla bile ezerim net çöp champ şuan sen gıdıpte dakıka 20 de adama 15 kıll verırsen taricde tek atar komboyla

Kassadin'in çöp olmadığı bariz ortadayken,sözlerin o kadar saçma ki.Kassadin late gamede güçlü olduğu için earlysi zayıf.Zaten late bir assasin için girsem mi girmesem mi çatışmasıyken,Kassadin de böyle bir sorun yok gir al ve çık.Ha şuan vuramıyor neden hasarı yok dersen.AP itemlerin aşırı derecede costlarının artmasından dolayıdır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.