Beyler İstanbuldan sülüs alanlar varmı aramızda hiç ? Kaç gün yol izni veriliyor kesin bilgi olsun ona göre plan yapalım.
quote:
Orijinalden alıntı: ssman25
Beyler İstanbuldan sülüs alanlar varmı aramızda hiç ? Kaç gün yol izni veriliyor kesin bilgi olsun ona göre plan yapalım.
Sülüsler 1-10 aralık devrem henüz alan yok
kastamonuda 11. günüm ilk 2 gün mala bağladım sonra alışınca iyi gidiyor, 2 kere yemekhanede nobet vardı ne iş varsa yaptık artık, daha tuvalet falan yıkamadım bakalım onunda sırası gelir heralde:) eğitim olarak daha yuruyuş, silah as çıkar vs. yaptık bu haftada atışlar varmış, yarım saat 15 yıllık psden bi maiilere bakayım dedım burda, Allaha şukur iyi geldi, iyi gidiyor şimdilik, akşamalrıda sinema var zaman geçiriyoruz, gelinde bizde gidelım burdan torunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: mikoli88
kastamonuda 11. günüm ilk 2 gün mala bağladım sonra alışınca iyi gidiyor, 2 kere yemekhanede nobet vardı ne iş varsa yaptık artık, daha tuvalet falan yıkamadım bakalım onunda sırası gelir heralde:) eğitim olarak daha yuruyuş, silah as çıkar vs. yaptık bu haftada atışlar varmış, yarım saat 15 yıllık psden bi maiilere bakayım dedım burda, Allaha şukur iyi geldi, iyi gidiyor şimdilik, akşamalrıda sinema var zaman geçiriyoruz, gelinde bizde gidelım burdan torunlar.
Dedeciğim 353. Dönem 1. grup musun sen?
Komutanlar, yatakhane, yemekler, banyo olayı nasıl? Kantinde herşey var mı? Mutlaka yanımızda ne getirmeliyiz?
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük İskender
quote:
Komutanlar, yatakhane, yemekler, banyo olayı nasıl? Kantinde herşey var mı? Mutlaka yanımızda ne getirmeliyiz?
Evet evet 1.gruptan arkadaş hatırladım.Keşke biraz daha detaylı anlatsaymış ama sağolsun buraya girip yazmış
cyberd27
kullanıcısına yanıt
beraberiz tertip acemilik ve usta birlikte :)
quote:
Orijinalden alıntı: emre_d
bende aralıkta gidiyorum nasipse.
acemilik : 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU / KASTAMONU / KASTAMONU
usta birlik: İL J.K.LIĞI/BURDUR / BURDUR / BURDUR
Aynı Yerdeyiz devrem
dedemiz değil dayımız oluyor 1. gruplar
ben girsem bi solukta yazardım askerliği heralde ama gerek olmayacak çünkü 3. grup yok arkamız boş
Ziraat Bankkart'ınız 151- KASTAMONU subesine gelmiştir. Kartınızı şubeden alabilirsiniz . Mesajı telefonuma geldi. Kartta gelmiş vakitde gelse bizde gitsek :)
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük İskender
quote:
1. gruptanım beyler banyo her sabah 5-6 arası var, haftada 3 gunde aksam var, heryer kalabalık duştada 15-20 dk en az beklemenız lazım, komutanların yarısı iyi yarısı kotu, bızım 1. boluk komutanımız iyi, yemekhanede yemekler idare eder ama temiz değil sonucta acemı erler yıkıyor tabilotları, koğuşta çarşaflar temiz geldi onda sıkıntı olmadı, biraz şans işi, sinema var neredeyse her akşam internette var bıraz beklersenız yarım saat takılıyorsunuz yavaş bilgisayarlarda, yanınızda tum ıhtıyarclarınızı alın çunku kantınler con kalabalık 10 gunde anca azaldı kalabalık, bere kalın bot corabı vs. iyi kalın içlikler alın sız daha sogukta geleceksınız, şuan gece -4 derece falan sız gelene kadar -10 flaan rahat olur, 2-3 gundur salya sumuk gezıyordum bugun bıraz toparladım, girdikce yazarım yeğenler:)
VetHek_353
kullanıcısına yanıt
aynı mesaj banada geldi devrem. bu kartı illa ordanmı almamız gerekiyor yine ugrasıcaz yani?
quote:
Orijinalden alıntı: kenno_34
aynı mesaj banada geldi devrem. bu kartı illa ordanmı almamız gerekiyor yine ugrasıcaz yani?
Hayır devre alayda vercekler sana kartı.Bankaya gitmene gerek yok
eyw başkan iimiş bide onla ugrasmıcaz :) şimdiden herkese hayırlı tezkereler.
quote:
Orijinalden alıntı: kenno_34
eyw başkan iimiş bide onla ugrasmıcaz :) şimdiden herkese hayırlı tezkereler.
eyvallah sağol da daha çok var arada uğra buralara yaz :)
mikoli88
kullanıcısına yanıt
Kardeşim bölüklere dağıtım neye göre oluyor? Kimi yerde soyadına göre grupluyorlar, kimi yerde ise usta birliklerinize göre diyor.
kartlar gelmiş geçen mesaj gelmişti . İçinede hayrına az bi miktar yükleseler :D
ARkadaşlar bazılarına kart geç çıkıyormuş çıkmayanlar varsa öğrencilik yılından ziraat kartı varsa yanında götürsün iş görüyormuş . kartınız çıktıysa sorun yok zaten alayın içinde veriyorlarmış
Eşya olarakta bi uzman çavuşla görüştüm
- 4 çift iç çamaşşırı al ( askeriyenin rengi varmış sarı ile yeşil arası bi renk deyince veriyorlrmış zaten 9 - Traş takımını al dedi - bide boyun cüzdanını al içine az bi miktar para koy kartın varsa onu kimlik vs
üstünede en ince elbiselerini giy git dedi orda veriyortlar her şeyi dedi ..,
yuakrda bi arkadaş kalın içlik vs alın demiş orda vermiyorlarmı acaba...
ahmtyldrm
kullanıcısına yanıt
Veriyorlar ancak pek yeterli değilmiş termal içliklere göre anladığım kadarıyla. Fazlasıyla soğuk olduğundan 2 içliği üst üste giyenler oluyormuş. :) Kart konusunda ise bana mesaj gelmedi, ziraat kartım da yok ne etsek ki?
quote:
Orijinalden alıntı: ahmtyldrm
ARkadaşlar bazılarına kart geç çıkıyormuş çıkmayanlar varsa öğrencilik yılından ziraat kartı varsa yanında götürsün iş görüyormuş . kartınız çıktıysa sorun yok zaten alayın içinde veriyorlarmış
Eşya olarakta bi uzman çavuşla görüştüm
- 4 çift iç çamaşşırı al ( askeriyenin rengi varmış sarı ile yeşil arası bi renk deyince veriyorlrmış zaten 9 - Traş takımını al dedi - bide boyun cüzdanını al içine az bi miktar para koy kartın varsa onu kimlik vs
üstünede en ince elbiselerini giy git dedi orda veriyortlar her şeyi dedi ..,
yuakrda bi arkadaş kalın içlik vs alın demiş orda vermiyorlarmı acaba...