Şimdi Ara

KASTAMONU 5.JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
33
Favori
108.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oradaki kart pek işime yaramaz benim. Sonuçta kastamonu şubesinden açıldı o hesap yani memleketten para gönderseler bi miktar kesilecek. Ben iş bankası kartımı götüreceğim. Zaten birliğin içinde iş bankası ve ziraat atm varmış.

Şimdi dikkatle başlıkları inceledim usta birliği kastamonu il jandarma çıkan kimseyi göremedim, tek beni mi aldılar yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

Oradaki kart pek işime yaramaz benim. Sonuçta kastamonu şubesinden açıldı o hesap yani memleketten para gönderseler bi miktar kesilecek. Ben iş bankası kartımı götüreceğim. Zaten birliğin içinde iş bankası ve ziraat atm varmış.

Şimdi dikkatle başlıkları inceledim usta birliği kastamonu il jandarma çıkan kimseyi göremedim, tek beni mi aldılar yoksa

Ziraat bankasından para gönderseler bana kesinti mi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommix

quote:

Oradaki kart pek işime yaramaz benim. Sonuçta kastamonu şubesinden açıldı o hesap yani memleketten para gönderseler bi miktar kesilecek. Ben iş bankası kartımı götüreceğim. Zaten birliğin içinde iş bankası ve ziraat atm varmış.

Aynen. Çünkü sana x şehrinden para yatıracaklar yani havale yapacaklar ilgili hesap numarana. Hesap kastamonudan açıldığı için havale ücreti kesiliyor. 100 lira yatırmak istese 4 lira havale ücreti isteyecekler (atıyorum)
    Hiçbir aile ferdi bunu önemsemez ama bence gereksiz birşey.

• quote:

quote:

quote:

Aynen. Çünkü sana x şehrinden para yatıracaklar yani havale yapacaklar ilgili hesap numarana. Hesap kastamonudan açıldığı için havale ücreti kesiliyor. 100 lira yatırmak istese 4 lira havale ücreti isteyecekler (atıyorum)
    Hiçbir aile ferdi bunu önemsemez ama bence gereksiz birşey.

Yanlış bilgilendirme olmasın diye yazıyorum. Ziraatten öğrendiğim bilgiye göre asker hesaplarına gönderilen havalelerden ücret alınmıyor bilginize. kastamonuda açılmış orda burda açılmış farketmez.

• asker kartlarına havalede para kesmiyorlar sanırım. Genede tam bi sormak lazım.
  • ben havaleden para kesme işini bir kenara bıraktım. Adamlar geçen senelerde askeri kartlardan HESAP IŞLETIM ÜCRETI adı altında kesinti yapmışlar. Birçok kişi tepkisini gösterdiği için geri adım atmak zorunda kalmışlar zaten devletin askerine verdiği cok cüzi bir miktar. Ona da göz koyacak kadar düşmüşlerse yazıklar olsun o yönetim anlayışına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havale ücreti almıyorlarsa çok güzel, bankamatikleri de yeni avuç içi sistemini kullanabiliriz mesela
  • Beyler bizim yemin töreninin tarihini bilen var mı? (353. Dönem/2.grup)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Beyler bizim yemin töreninin tarihini bilen var mı? (353. Dönem/2.grup)

Arkadaşın biri birliğe telefon açıp sormuştum dedi. Ona 10 Ocak Cuma günü olacak denilmiş yemin töreni

• quote:

Orijinalden alıntı: jackal_carlos1

quote:

Arkadaşın biri birliğe telefon açıp sormuştum dedi. Ona 10 Ocak Cuma günü olacak denilmiş yemin töreni

Teşekkürler devrem.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler devrem.

önemli değil devrem

• quote:

ben havaleden para kesme işini bir kenara bıraktım. Adamlar geçen senelerde askeri kartlardan HESAP IŞLETIM ÜCRETI adı altında kesinti yapmışlar. Birçok kişi tepkisini gösterdiği için geri adım atmak zorunda kalmışlar zaten devletin askerine verdiği cok cüzi bir miktar. Ona da göz koyacak kadar düşmüşlerse yazıklar olsun o yönetim anlayışına

ben onların hesap işlem ücretini töbe töbe . kesselerde hakem heyetine bi dilekçe tam geri alırız o sorun değilde kesiyorsadea yazıklar olsun ne diyeim ..
    Dibcikle vurup vurup yıkacan onları :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtyldrm

quote:

ben havaleden para kesme işini bir kenara bıraktım. Adamlar geçen senelerde askeri kartlardan HESAP IŞLETIM ÜCRETI adı altında kesinti yapmışlar. Birçok kişi tepkisini gösterdiği için geri adım atmak zorunda kalmışlar zaten devletin askerine verdiği cok cüzi bir miktar. Ona da göz koyacak kadar düşmüşlerse yazıklar olsun o yönetim anlayışına

ben onların hesap işlem ücretini töbe töbe . kesselerde hakem heyetine bi dilekçe tam geri alırız o sorun değilde kesiyorsadea yazıklar olsun ne diyeim ..
    Dibcikle vurup vurup yıkacan onları :D

bazıları şikayetvar.com'a yazmış bazıları da hakem heyetine başvurmuş öyle düzeltmişler uyanıklar hatalarını(!) ilk duyduğumda ben de iltifatlarda bulunmuştum ama sinirlerim yatıştı sonra

• Arkadaşlar ıslak mendildir, kolonya, tıraş kolonyası sokmak yasak gibi bir yazı gördüm daha önceki dönemlerden doğru mudur ? Nelerin yasak olduğunu bilsek işimiz kolaylaşır, ufak tefekte olsa yanımıza alırız yada almayız, bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: æxen

Arkadaşlar ıslak mendildir, kolonya, tıraş kolonyası sokmak yasak gibi bir yazı gördüm daha önceki dönemlerden doğru mudur ? Nelerin yasak olduğunu bilsek işimiz kolaylaşır, ufak tefekte olsa yanımıza alırız yada almayız, bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır ?

Doğrudur alkol içeren şeyler yasak
  • æxen kullanıcısına yanıt
    Yasak diyorlar ama sorarlarsa yok de , ayrıntılı kontrol yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglex1903 -- 22 Kasım 2013; 19:57:48 >
  • Teşekkürler cevaplarınız için..

En kötü el konulur, neden yasak olabileceğinin farkındayım ama herkes bir olmayacaktır.. En azından kolonyadır, ıslak mendildir alınmalı bence temizlik açısından..
  • Tabi devrem hemen hemen herkes götürür ıslak mendil falan.Detaylı arama yapmıyorlarmış zaten girişte , sadece söylüyorlarmış yanınızda varsa bırakın diye.
  • quote:

Tabi devrem hemen hemen herkes götürür ıslak mendil falan.Detaylı arama yapmıyorlarmış zaten girişte , sadece söylüyorlarmış yanınızda varsa bırakın diye.

Yanımızda varsa ve bırakmazsak ve diyelim kontrolde ortaya çıksa, acaba yaptırımı var mıdır?
  • En fazla bir iki azar işitiriz , nöbet falan yazarlar pek birşey olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.