Şimdi Ara

KASTAMONU 5.JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
33
Favori
108.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • an itibariyle ulusoy turizm istanbul-kastamonu 17 aralık salı saat 23:00 arabasına bilet almış bulunmaktayım. aranızda aynı otobüsle gideceğim tertipler var mı?
  • arkadaşlar ben bir şeyi anlamadım silüsü aldığım komutan dedi ki 16 soında gitme içeri alınmazsın çünkü 18 i katılacağın zamanı gösteriyor .birde 18 ı en geç saat 10 da oraa girmen lazımmış ben 2 de gircem o sıkıntı olmaz gerçi de anlamadığım bu millet 16 sında 17 sınde gidiyor onların kağıtlarında 18 katılma tarihi diil mi erken gidince alınacaklar mı bana komutan hayır dedi alınnmazlar ortada kalırlar dedi .benim erken gitme amacımda iyi yerlere geçmekti son gün giden in yeri yatağı iyi olmuyormuş . e o zaman ya bu komutanlar sallıyo yada kastamonuya erken gidecekler orada ortada kalacaklar
  • beyler 16sında teslim olanla 19unda teslim olan arasında fark var mı? Hepsinin askerliği aynı zamanda mı başlıyor? 16sında gidenler 3 gün erken mi terhis olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xjact

beyler 16sında teslim olanla 19unda teslim olan arasında fark var mı? Hepsinin askerliği aynı zamanda mı başlıyor? 16sında gidenler 3 gün erken mi terhis olacak?

Ne zaman teslim olursan askerliğin o zaman başlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VetHek_353

bu sabah aldım devrem yazdığını yeni gördüm. Metro turizm tekli koltuk 18:30 arabası yata yata gitmeyi düşünüyorum .https://www.facebook.com/burutay.lena

18:30 erken diye kararsız kaldım almadım daha bilet. O saatte arkadasları akrabaları toplamak zor oluyor. otogardan uğurlanmadan olmaz, oldumuda tüm arkadaslar gelsin istedim. o yüzden 1gün daha öncesine 17 aralık aksam 11:00 izmir-ankara aracına bilet alıp, ankarada aktarma yapmayı düşünüyorum ordan yine kastamonu. Kastamonuda bigün gezerim18.de aksam bi pansiyonda kalıp 19 aralık sabahı rahat rahat teslim olurum... ben böyle düşündüm. Birlikte gitseydik keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Yalınkılıç

quote:

Orijinalden alıntı: xjact

beyler 16sında teslim olanla 19unda teslim olan arasında fark var mı? Hepsinin askerliği aynı zamanda mı başlıyor? 16sında gidenler 3 gün erken mi terhis olacak?

Ne zaman teslim olursan askerliğin o zaman başlar..

dün kışlaya giderken özellikle sordum askerlik ne zaman basliyor bizim için diye. Ordaki komutanın verdiği cevap sevk başlangıç tarihiyle beraber başlar dedi devrem yani 16 Aralık itibariyle askerliğimiz başlayacak inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glovkiss_1907

arkadaşlar ben bir şeyi anlamadım silüsü aldığım komutan dedi ki 16 soında gitme içeri alınmazsın çünkü 18 i katılacağın zamanı gösteriyor .birde 18 ı en geç saat 10 da oraa girmen lazımmış ben 2 de gircem o sıkıntı olmaz gerçi de anlamadığım bu millet 16 sında 17 sınde gidiyor onların kağıtlarında 18 katılma tarihi diil mi erken gidince alınacaklar mı bana komutan hayır dedi alınnmazlar ortada kalırlar dedi .benim erken gitme amacımda iyi yerlere geçmekti son gün giden in yeri yatağı iyi olmuyormuş . e o zaman ya bu komutanlar sallıyo yada kastamonuya erken gidecekler orada ortada kalacaklar

orda herkesin yeri bellidir devrem ister geç git ister erken yani iyi kötü yer çıkar sıkıntısına girme bence ne çıkarsa bahtına artık benim bildiğim erken gitsende seni dışarda bırakamazlar. Kafanda soru işaretleri varsa kastamonuya bi telefon açıp durumunu bildirirsin ona göre seni bilgilendirler devrem

• bende bugün aldım sülüsü. 18 aralık saat 10.00 yazıyor. bu saati atlatırsak sıkıntı olurmu kesin bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert888

bende bugün aldım sülüsü. 18 aralık saat 10.00 yazıyor. bu saati atlatırsak sıkıntı olurmu kesin bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

Bugün sülüs ü alırken bende görevli memura sordum.İlla ki saat 10 da orda olmamız mı gerekiyor diye o da vallahi saat verildiğine göre önemi vardır dedi.Kanımca bir problem olmaz mantık yok ne de olsa
  • Benim kağıtta niye saat yazmıyor yahu.Hiçbir şeyde yazdırmadılar.Sadece bi kaç tane imza attım
  • karakartal4242 kullanıcısına yanıt
    kardeş telefon olayı nasıl içeri sokmak sıkıntı mı ? Girerken çok arıyorlarmı @karakartal4242 çantayı falan
  • arkadaşlar bize içlik, eşofman, spor ayakkabı, bere eldiven vs verilecekmi? bu durumla ilgili net bir bilgisi olan varsa aydınlatsın lütfen. olabildiğince az şey götürmeye çalışıcam ama orda verilmeyen şeylerden dolayı da mağdur olmamak lazım.

hatta bize orda ne verilecek tam olarak bilen birisi yazarsa çok iyi olur.
  • Kastamonu'dan selamlar :) son 9 günümüz.

Buraya gelecekler için bir kaç tavsiye, 3 adet askı ve 3 adet elbise poşeti alın, kantinde çok sıra oluyor. Bunlar dışında bere kesinlikle alın, çantadan sadece eldiven çıkıyor. Rahat bir yere geliyorsunuz, çok kasmayın kendinizi, sıcak su ve sıra harici pek sorun yok, yemeklere de alışıyor insan :)

Askerlik teslim olduğun tarihte başlamıyor bir kaç arkadaş öyle yazmış, ben 7'sinde teslim oldum yol izni yüzünden, 4'ünden itibaren asker sayılıyorum bilginize.

Kolay gelsin, hayırlı teskereler :)
  • mehmet_akgun M kullanıcısına yanıt
    Buyur kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oryx -- 5 Aralık 2013; 14:36:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantomddl

Kastamonu'dan selamlar :) son 9 günümüz.

Buraya gelecekler için bir kaç tavsiye, 3 adet askı ve 3 adet elbise poşeti alın, kantinde çok sıra oluyor. Bunlar dışında bere kesinlikle alın, çantadan sadece eldiven çıkıyor. Rahat bir yere geliyorsunuz, çok kasmayın kendinizi, sıcak su ve sıra harici pek sorun yok, yemeklere de alışıyor insan :)

Askerlik teslim olduğun tarihte başlamıyor bir kaç arkadaş öyle yazmış, ben 7'sinde teslim oldum yol izni yüzünden, 4'ünden itibaren asker sayılıyorum bilginize.

Kolay gelsin, hayırlı teskereler :)

eyvallah devrem cok değerli bilgiler bunlar biz 2. gruplar için

• Teslim tarihinin 19 aralık saat 10 olmasıda sıkıntı. Otobüs 19 aralık sabah 8 de orda olcak ama yolda kar olursa gecikme olabilr, şu saati 14 bile yapsalar iyiymiş, kararsızım şimdide, ayın 17 sinde mi çıksam 18 de mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oryx

Buyur kardeşim.

Sağolasın devrem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglex1903

Teslim tarihinin 19 aralık saat 10 olmasıda sıkıntı. Otobüs 19 aralık sabah 8 de orda olcak ama yolda kar olursa gecikme olabilr, şu saati 14 bile yapsalar iyiymiş, kararsızım şimdide, ayın 17 sinde mi çıksam 18 de mi

Devrem benimde 19 Aralık saat 10:00 da teslim tarihim ama hiç riske atma bence kar kış yol durumu belli olmaz. Ben 17si aksam yola cıkıp 18 aralık öğlen kastamonuda olurum. Biraz gezer bi pansiyonda falan kalırım. Sabah dinlenmis bi şekilde teslim olurum... 17sinde yola çıkacak olursan haberleşelim 18inde kastamonuda görüşürüz. Hangi şehir buarada? Benim izmir...

• quote:

Orijinalden alıntı: lütoo

quote:

Teslim tarihinin 19 aralık saat 10 olmasıda sıkıntı. Otobüs 19 aralık sabah 8 de orda olcak ama yolda kar olursa gecikme olabilr, şu saati 14 bile yapsalar iyiymiş, kararsızım şimdide, ayın 17 sinde mi çıksam 18 de mi

Devrem benimde 19 Aralık saat 10:00 da teslim tarihim ama hiç riske atma bence kar kış yol durumu belli olmaz. Ben 17si aksam yola cıkıp 18 aralık öğlen kastamonuda olurum. Biraz gezer bi pansiyonda falan kalırım. Sabah dinlenmis bi şekilde teslim olurum... 17sinde yola çıkacak olursan haberleşelim 18inde kastamonuda görüşürüz. Hangi şehir buarada? Benim izmir...

Muğla'dan geliyorum ama İzmir'den bincem..Kamil koç 18:30 17 aralık yer ayırtmıştım, 18 Aralıkta da metrodan Bolu yolu sıkıntılı dediğin gibi, artık 17 aralık ta binerim, 18 in de öğlene kadar gezer kahvaltı yapıp teslim olurum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lütoo

quote:

Muğla'dan geliyorum ama İzmir'den bincem..Kamil koç 18:30 17 aralık yer ayırtmıştım, 18 Aralıkta da metrodan Bolu yolu sıkıntılı dediğin gibi, artık 17 aralık ta binerim, 18 in de öğlene kadar gezer kahvaltı yapıp teslim olurum

Bende 18 aralık öğleden önce kastamonuda olcam 19undan önce teslim olsak oluyormu?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.