Şimdi Ara

KASTAMONU 5.JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.293
Cevap
33
Favori
108.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şimdi bu acemiliği yapanlar ne götürelim yanımızda neler yetiyor bi bilgi verebiir ler mi spor ayakkabı mevzusu olmuş siyah mı yoksa beyaz mı şart mı bu renkler farklı alabilir miyiz bide sporları sadece boş zamanımızda bölükte mi giyiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xjact

Bende 16 aralık 13:20'de atatürkten gidiyorum.

tamam devrem ucakta gorusmek uzere artık :D
  • sircenk S kullanıcısına yanıt
    xjact X kullanıcısına yanıt
    bende aynı uçak devreler sülüsü verdiler 18 aralıka napıcaz şimdi 17sinde olur bende 1 gece kalırım diye düşünmüştüm şimdi iki gece yapıcaz onu yada erken 17sinde giricem siz napıcaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjklove -- 2 Aralık 2013; 20:31:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjklove

bende aynı uçak devreler sülüsü verdiler 18 aralıka napıcaz şimdi 17sinde olur bende 1 gece kalırım diye düşünmüştüm şimdi iki gece yapıcaz onu yada erken 17sinde giricem siz napıcaksınız?

Devrem 16 aralıkta ınerız hep beraber ıste gezerız kastamonuy bıraz sonra buluruz kalıcak bı yer kalırız otelemızde sabahta kahvaltımızı yapar ogleden sonra alaya gırerız 18 ınde gırmeye hıc gerek yok cok yogun olur ıslerın gec bıter ıslerın gec bıtıncede uyuamazsn duzenede gıremezsn
  • sircenk S kullanıcısına yanıt
    Devrem o zaman ben otel önerim sana 50 liraya Gün otel diye askerim dedim arka tarafa bakan odamı ne varmış onu 50 yaparım dedi bende ayırttırdım daha ucuzunu bulan var mı bilmiyorum ama bir kaç otel aradım 70-80 lira fiyat çektiler otelde güzel gibi linkten bak merkezde yani yeride güzel gibi.

http://www.gunotel.com.tr/
  • quote:

Devrem o zaman ben otel önerim sana 50 liraya Gün otel diye askerim dedim arka tarafa bakan odamı ne varmış onu 50 yaparım dedi bende ayırttırdım daha ucuzunu bulan var mı bilmiyorum ama bir kaç otel aradım 70-80 lira fiyat çektiler otelde güzel gibi linkten bak merkezde yani yeride güzel gibi.

http://www.gunotel.com.tr/

iyimis devrem bende buraya ayırtablrm o zman banada 50 yaparlarmı acep bı denylm:D
  • devreler ne yapacaksınız oteli bence varınca bi yemek yiyin karnınızı doyurun bismillah deyin teslim olun otele boşa para vermeyin gene siz bilirsiniz ama ..
  • beyler saat önemli değil erken gitmenize gerek yok. boş yere masraf yapmayın. oteldi yemekti falan. 1 gün erken gitmek mantıklı degil.
    istanbuldan gidicekler genelde 18 aralık cıkıo.O gün gider saat 5 te teslim olursunuz. sıkıntı yok. ucak saatleri oglen oldugundan kimse bisey diyemez. 18 ine alın biletlerinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sircenk

quote:

Orijinalden alıntı: karamankolik

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

Buraya gelecek olanlar soğuğa karşı önlem alsın yeter, kantinde her şey satılıyor hemde çok cüzi fiyatlara. Fazla eşya getirmenize gerek yok. 1 aydır buradayım şuan evci iznindeyim ve kral gibi mekan, fazla sıkıntısı yok. Boş vakitler için kitap getirin.

devrem evci izni nasıl oluyor. yemin törenine aileleri gelenler mi çıkıyor, nasıl oluyor?

Devrem Ailen Gelirse Evci İznine Ckablıosun 2 Gün Kalabıosun Sonra 2 Hafta Daha Dwam Egıtme Bn Öyle Biliyorum..

eyvallah devrem..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

Buraya gelecek olanlar soğuğa karşı önlem alsın yeter, kantinde her şey satılıyor hemde çok cüzi fiyatlara. Fazla eşya getirmenize gerek yok. 1 aydır buradayım şuan evci iznindeyim ve kral gibi mekan, fazla sıkıntısı yok. Boş vakitler için kitap getirin.

devrem evci izni nasıl oluyor. yemin törenine aileleri gelenler mi çıkıyor, nasıl oluyor?

Devrem Ailen Gelirse Evci İznine Ckablıosun 2 Gün Kalabıosun Sonra 2 Hafta Daha Dwam Egıtme Bn Öyle Biliyorum..

eyvallah devrem..

Onm degl devrem..

• kenno_34 kullanıcısına yanıt
    Ben bütün işlemlerimi orada yaptırmıştım, başka yere gitsem alabilir miyim ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oryx -- 2 Aralık 2013; 23:09:30 >
  • Arkadaşlar benim de acemi birliğim KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU / KASTAMONU / KASTAMONU usta birliğim de yine KASTAMONU İL JANDARMA orda görüşmek üzere :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

Orijinalden alıntı: ommix

Sen şimdi Kastamonu'da 2 hafta daha mı kalacaksın?

aynen 2 hafta daha burdayız, asayiş eğitimi var artık ne gostereceklerse :)

ordan cikisiniz 14 aralikmi? ankara icin otobus biletlerinizi aldinizmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Devrem 16 aralıkta ınerız hep beraber ıste gezerız kastamonuy bıraz sonra buluruz kalıcak bı yer kalırız otelemızde sabahta kahvaltımızı yapar ogleden sonra alaya gırerız 18 ınde gırmeye hıc gerek yok cok yogun olur ıslerın gec bıter ıslerın gec bıtıncede uyuamazsn duzenede gıremezsn

istediginiz saatte teslim olun isiniz gec bitmez en gec 9da yataginizda olursunuz merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sülüsümü şanlıurfa merkezden aldım.sabah 7.50 de gittim hiç kimse yoktu yine de yarım saat sürdü..teslim tarihi 19 aralık en geç 14.00 dediler.96 tl verdiler.18.aralık istanbuldan 13.20 uçağına bilet aldım.1 gün kastamonu da kalıp ertesi gün öğlen gibi teslim olmayı düşünüyorum.not şubedeki albay 2.grup bugun başlıyor diyordu para toplam ne kadar geldi falan 3 günde biter bu para diyordu biterse yine kalabalık olur falan dedi erken gidip almaya bakın....
  • arevolutionary kullanıcısına yanıt
    Dün öğleden sonra sülüsümü Bakırköy Askerlik Şubesinden aldım.

Bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glovkiss_1907

arkadaşlar şimdi bu acemiliği yapanlar ne götürelim yanımızda neler yetiyor bi bilgi verebiir ler mi spor ayakkabı mevzusu olmuş siyah mı yoksa beyaz mı şart mı bu renkler farklı alabilir miyiz bide sporları sadece boş zamanımızda bölükte mi giyiyoruz

Benim akraba var Ankara'da yapıyor askerliği , izne geldi dün konuştuk çok az şey götür diyor.Herşeyini veriyorlarmış fazlasıyla yük yapma dedi.İç çamaşırı 2 takım götürcem ben , pijama falan 1 takım alırım.Az götürcem herşeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_akgun

Ümraniye Askerlik Şubesi'nden bugün sülüs aldım beyler. Varsa bekleyen bilginize.

Abi bu haber iyi oldu. bende bunu bekliyordum. birazdan gideceğim. alınca yazarım bende.
  • Sülüsü bu sabah Halıcıoğlundan aldım 18 aralık teslim 18 aralık 13:20 de uçağım var denk gelen varsa beklerim :)
  • İzmir tepecik şubesinden aldım. sülüs bekleyen varmı dediler 5-6 kişi çıktık o kalabalıkta hemen aldık. 19 aralık teslim.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.