Şimdi Ara

KASTAMONU 5.JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
33
Favori
108.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buraya gelecek olanlar soğuğa karşı önlem alsın yeter, kantinde her şey satılıyor hemde çok cüzi fiyatlara. Fazla eşya getirmenize gerek yok. 1 aydır buradayım şuan evci iznindeyim ve kral gibi mekan, fazla sıkıntısı yok. Boş vakitler için kitap getirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barin

2. Grup Kastamonu Beyler bir ayar çekelim toplaşıp girelim ne dersiniz ? Sizce de mantıklı değil mi

herkesin gidiş tarihi netleşsin ona göre burda bi ayar çekeriz inşallah devrem
  • 2. çarşı iznini yaşayan yemin etmiş bir er olarak şunları yazayım aralıkta geleceklere

-komutanlar çok iyi (kötü laf, hakaret falan hiç yok) çok saygılılar

-bol bol ayakta beklersiniz çömerlirsiniz sizi en çok sıkacak kısım bu olur

-kantinler ve yemekhane berbat

-buranın havası çok kötü kesin hasta olursunuz ben 18 gündür hastayım ölecem

-günler çabuk geçiyor kısa olduğu için bu güzel :)

-ligtv ile maçları izlersiniz

ÖZET: askerlik kolay burada tek sıkıntı hastalanmanız havası kötü
  • Beyler 16 Aralık 13.20 Thy Ucagı Varmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

Buraya gelecek olanlar soğuğa karşı önlem alsın yeter, kantinde her şey satılıyor hemde çok cüzi fiyatlara. Fazla eşya getirmenize gerek yok. 1 aydır buradayım şuan evci iznindeyim ve kral gibi mekan, fazla sıkıntısı yok. Boş vakitler için kitap getirin.

devrem evci izni nasıl oluyor. yemin törenine aileleri gelenler mi çıkıyor, nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamankolik

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

Buraya gelecek olanlar soğuğa karşı önlem alsın yeter, kantinde her şey satılıyor hemde çok cüzi fiyatlara. Fazla eşya getirmenize gerek yok. 1 aydır buradayım şuan evci iznindeyim ve kral gibi mekan, fazla sıkıntısı yok. Boş vakitler için kitap getirin.

devrem evci izni nasıl oluyor. yemin törenine aileleri gelenler mi çıkıyor, nasıl oluyor?

Devrem Ailen Gelirse Evci İznine Ckablıosun 2 Gün Kalabıosun Sonra 2 Hafta Daha Dwam Egıtme Bn Öyle Biliyorum..
  • Bakın beyler onuda götüreyim bunuda götüreyim diye yükünüzü arttırmayın. Acemilik bittiğinde verecekleri çanta ile yükünüz 20 kilo olacak + sizin kendi çantanız. Cuma günü bizzat şahit oldum, elinde askeriyenin verdiği şeylerin olduğu 20 kiloluk çanta sırtında kendi getirdiği koca bi çanta ile küfrede küfrede gitmeye çalışıyordu. Kuzenim fazla birşey götürmediği için şanslıydı.

Kantinden 25 liraya termal içlik almış takım halinde. Tabanlıklarını değiştirdik eskiler parmağını uyuşturmuş. Boyunluk aldık hem bere hem boyunluk olanlardan. Şimdi mecburen büyük valizle gidiyor usta birliğine çünkü kamuflajlar çok yer kaplıyor. Hatta revir pijaması diye birşey bile var
  • Varmı devreler sülüs alan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sircenk S kullanıcısına yanıt
    Bende 16 aralık 13:20'de atatürkten gidiyorum.
  • ahmtyldrm kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Az önce Bakırköy Askerlik Şubesine gittim.

Görevli memur sülüs için daha emir gelmediğini. Cuma günü olabilir diye bildirdi.

Bilginiz olsun.
  • Çarşamba öğleden sonra verilcek sülüs dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglex1903

Çarşamba öğleden sonra verilcek sülüs dediler

Hangi şube?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommix

quote:

Hangi şube?

Muğla devrem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ommix

quote:

Hangi şube?

Muğla devrem

Orası az biraz uzak bana
  • bazı devrelerimiz sülüslerini almışlar haberiniz olsun dostlar

• Ben de sülüsümü alanlardanım, İstanbul Beykoz Askerlik Şubesinden..

18'i saat 10.00 teslim zamanı verdiler. İstanbul'dan gidicek arkadaşlar nasıl gideceksiniz?
    Saat 10.00 dayatmasına uyup 17'sinden gidip otelde falan kalıp mı geçmek lazım?:)
  • Alamadım pazartesi gel dedi : beklemedeyiz.

• Ümraniye Askerlik Şubesi'nden bugün sülüs aldım beyler. Varsa bekleyen bilginize.
  • K.çekmece askerlik subesi tam bir rezalet. ben alamadım yarına kaldım
    baska yerden alma imkanınız varsa oraya kayıtlı degilseniz sakın gitmeyin .!
  • Ben de sülüsümü 16:30 itibariyle aldım devrelerim. Teslim Tarihim 19 Aralık en geç saat 14:00'te teslim olmam teyit edildi. Hepimiz için hayırlısı olur umarım

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.