Şimdi Ara

KASTAMONU 5.JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
33
Favori
108.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ohayon

quote:

Orijinalden alıntı: eaglex1903

quote:

Kastamonudan tüm devrelerime selamlar :)1.tabur 1.bölük :) yeminimizi ettik pazar gününe kadar evci cıktık :) pazardan sonra 14 aralıga kadar kastamonuda devam :) acemi ne kadar uzun o kadar iyi :) toplamda 40 gün acemilikden yicez.Acemilikde tek yaptıgımız sürekli her yerde her şey için sıraya girmek.Birde sürekli sağa dön çömel ,kalk:D Kastamonu 2.grup gelicek arkadaslar size mümkün oldugunca anlatmaya çalışayım en güncel bilgilerle 5.alayı.

**Beyler cep telefonu getirmeyen aşırı bir pişmanlığa düşüyor.B.kunu çıkarmadıgınız sürece kimse cep telefonuna karışmıyor.Sakın yemin törenini beklemeyin bi poşete sarın donunuzun içinde sokun :D biz hastaneye sevkde bile dışarı çıkarıp geri girerken ayakkabı içinde sokuyorduk hiç problem değil :)

** Kastamonu full yatışın oldugu 2yıldızlı bir tesis :))
    ** internet cafesi var ama tıkladıgınız bir sayfa 1-2 dk sonra açılır
    ** 13 tane kantini var yanlızca 3-4 tanesi kullanımda onlarda günde 3-4 saat açık hangi saatlerde açık oldugunu bölük komutanı-tabur komutanı bilmiyor takip edip sırada ön safa geçmek lazım
    ** Yemeklerde çeşit çok lezzet sıfırın altında
    ** 2 günde bir akşamları 1-1.5 saat kadar duş var.Ayrıca her sabah var 5-6 arası.Ben hep sabahları aldım sıra beklemeden en az 20 dk duş alıyordum..
    **Yeşil don almayanlar almanıza gerek yok koyu renk boxer giyin :)) burda haki mi alsak yeşilmi alsak diye konusuyorduk ya onları düşününce gülüyorum :D
    ** Kastamonuda acemilik yaklaşık 40 gün oluyor bence en az 7-8 adet boxer getirin zaten yemin töreninde hem sizdekileri aileniz yıkar hemde yeni 5 tane getirirsiniz ben öyle yaptım.
    ** Hava berbat her bölüğün %90 ı boğazlar şiş farenjit oluyor burun akıntısı öksürük.tabur iştimada biri öksürüyor domino taşları gibi en az arkadan 100 kişi daha öksürüyor.
    ** yanınızda grip ilacı boğaz pastili sprey getirin.Revirdede var ama o rezilliği çekmeyin
    ** bolca kolonyalı mendil getirin ((İlaçlar ve kolonyalı mendil çantanızda kalsın saklamaya gerek yok ilk kayıtdan önce çantasında ilaç ve kolonya kolonyalı mendil olanlar çıkarsın dicekler sakın çıkarmayın he arama yok !!! ))
    ** Revirde birtane tabip binbası var tek basına 2500 kişiye bakıyor kafayı yemiş bunun hakkında fazla konusmayayım görünce anlıcaksınız adam ciddi kafayı yemiş :D
    **Aralıkda gelcekler bizden daha cok yatış yapcak hava yağmurlu oldugunda eğitim yok bizim bundan 2gün öncesine kadar hiç yağmadı full aşırı kuru soğuktu.
    **Hava çok dengesiz sabah dolu yağıyor birden güneş açıyor arkasından yağmur yağabiliyor..
    **Bunun dışında kafasına birşey takılan olursa pazar gününe kadar cevaplayabilirim :D

devrem ıslak mendil ilaç yok diyip yakalanırsak ne olur

Arama olsa yakalanırsında arama yok :)) nizamiyede xrayden geçiyorsun ama çantada en az 50 kişi tel soktu yani xray muhtemelen bozuk yada xraydeki 352.dönem ksd onu ordan çıkarttırıp uğraşmak istemiyorda olabilir :).Çantanı açıp bakma yok zaten.İlk günler çok büyük karmaşa var bi astsubay çvş. gelir herkes hemen çantasındaki ilaç kolonya vs.vs çıkarsın masaya der işte orda çıkarma.çantana kimse bakmıyor :) benim yanımda aferin vardı grip ilacı(gerçi en fazla 4-5 tane içebildim gören herkes istedi verdim :D ) ıslak mendil baya büyük vardı yanımda bot silerken çok işe yarıyor tabi onada her gören saldırıyor :D

Telefonu herkes sokuyo falan demişsin peki biride çıkıp ispiyonlarsa o zaman ne olcak sonuçta bi risk değilmi bu durum yani sorun olmicaksa bende telefonu götüreyim telden oyun oynarım zaman geçer en azından :)İnternet paketi yapar internette sörf yaparım mükemmel olur..

• sivasleee kullanıcısına yanıt
    Devrem dediğim gibi b.kunu çıkarmadıgımız sürece sorun yok.Oyun oynayıp internetde sörf acemi asker için b.kunu çıkarmak oluyor.Valla ilk 10 gün karanlıkda kafada bere telefon berenin içinde kimse göremez ondan sonra bizim koğuşda herkes ayakda gezerek konusuyordu ispiyonlayan olmadı.He sen zaten yakalansanda acemi askersin muhtemelen evine karşı ödemeli kargolarsın ki bunu sadece nizamiyede telefonunu bırakanlara yaptılar.
  • quote:

Devrem dediğim gibi b.kunu çıkarmadıgımız sürece sorun yok.Oyun oynayıp internetde sörf acemi asker için b.kunu çıkarmak oluyor.Valla ilk 10 gün karanlıkda kafada bere telefon berenin içinde kimse göremez ondan sonra bizim koğuşda herkes ayakda gezerek konusuyordu ispiyonlayan olmadı.He sen zaten yakalansanda acemi askersin muhtemelen evine karşı ödemeli kargolarsın ki bunu sadece nizamiyede telefonunu bırakanlara yaptılar.

Anladım devrem sağolasın o zaman hiç gerek yok telefon götürmeye adam akıllı kullanamadıktan sonra ne gereği var sırf telde muhabbet etmek içinde değmez zaten :))
  • sircenk S kullanıcısına yanıt
    Gitmeden yine bi haxball atalım Cenk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oryx

Gitmeden yine bi haxball atalım Cenk.

atalm devrem ben gırıorm arada sırada zaten gel sende..
  • quote:

devrem bazı forumlarda nizamiyeye telefonu bırakıp çıkarken alabilirsiniz diyolar.. eve mi kargoluyolar nizamiyeye bırakılan telefonları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamankolik

quote:

devrem bazı forumlarda nizamiyeye telefonu bırakıp çıkarken alabilirsiniz diyolar.. eve mi kargoluyolar nizamiyeye bırakılan telefonları.

Daha önceki dönemleri bilmem ama bu dönem nizamiyeye bırakanlarınkini 15.gün falan eve kargolattılar.Parfüm kolonyalı mendil tarzı şeylerini bırakanlarınkisinide yaktılar :)

• Telefon ne için lazım; bindiniz otobüse kastamonuya gidiyorsunuz ve haliyle yanınızda telefon olmadığı için kimseyle anlık irtibat kuramıyorsunuz. Gideceksin otogarda ankesörlü telefondan arayacaksın ben iyiyim yolculuk şöyleydi böyleydi vs diyeceksiniz. Sonra iletişiminiz kesilecek. Daha önce hiç asker teslim ettiniz mi bilmiyorum ama inanın bu çok kötü bir durum. İletişiminiz ankesörlü telefonlarla sınırlı, yani yemek yiyip çay içerken kimseyi arayamassınız. Ben sırf bunun için götüreceğim telefonu. Ha içerde alırlar geri gönderirler çokta sıkıntı değil benim için sonuçta ilkokula başlamış çocuk değiliz. aile tt kart ile zaten ankesörlüden arama yapacağım alay içerisinde. İnternete girmek yerine yanımdaki adamlarla muhabbet ederim kat kat daha iyidir benim için.
  • quote:

Kastamonudan tüm devrelerime selamlar :)1.tabur 1.bölük :) yeminimizi ettik pazar gününe kadar evci cıktık :) pazardan sonra 14 aralıga kadar kastamonuda devam :) acemi ne kadar uzun o kadar iyi :) toplamda 40 gün acemilikden yicez.Acemilikde tek yaptıgımız sürekli her yerde her şey için sıraya girmek.Birde sürekli sağa dön çömel ,kalk:D Kastamonu 2.grup gelicek arkadaslar size mümkün oldugunca anlatmaya çalışayım en güncel bilgilerle 5.alayı.

**Beyler cep telefonu getirmeyen aşırı bir pişmanlığa düşüyor.B.kunu çıkarmadıgınız sürece kimse cep telefonuna karışmıyor.Sakın yemin törenini beklemeyin bi poşete sarın donunuzun içinde sokun :D biz hastaneye sevkde bile dışarı çıkarıp geri girerken ayakkabı içinde sokuyorduk hiç problem değil :)

** Kastamonu full yatışın oldugu 2yıldızlı bir tesis :))
    ** internet cafesi var ama tıkladıgınız bir sayfa 1-2 dk sonra açılır
    ** 13 tane kantini var yanlızca 3-4 tanesi kullanımda onlarda günde 3-4 saat açık hangi saatlerde açık oldugunu bölük komutanı-tabur komutanı bilmiyor takip edip sırada ön safa geçmek lazım
    ** Yemeklerde çeşit çok lezzet sıfırın altında
    ** 2 günde bir akşamları 1-1.5 saat kadar duş var.Ayrıca her sabah var 5-6 arası.Ben hep sabahları aldım sıra beklemeden en az 20 dk duş alıyordum..
    **Yeşil don almayanlar almanıza gerek yok koyu renk boxer giyin :)) burda haki mi alsak yeşilmi alsak diye konusuyorduk ya onları düşününce gülüyorum :D
    ** Kastamonuda acemilik yaklaşık 40 gün oluyor bence en az 7-8 adet boxer getirin zaten yemin töreninde hem sizdekileri aileniz yıkar hemde yeni 5 tane getirirsiniz ben öyle yaptım.
    ** Hava berbat her bölüğün %90 ı boğazlar şiş farenjit oluyor burun akıntısı öksürük.tabur iştimada biri öksürüyor domino taşları gibi en az arkadan 100 kişi daha öksürüyor.
    ** yanınızda grip ilacı boğaz pastili sprey getirin.Revirdede var ama o rezilliği çekmeyin
    ** bolca kolonyalı mendil getirin ((İlaçlar ve kolonyalı mendil çantanızda kalsın saklamaya gerek yok ilk kayıtdan önce çantasında ilaç ve kolonya kolonyalı mendil olanlar çıkarsın dicekler sakın çıkarmayın he arama yok !!! ))
    ** Revirde birtane tabip binbası var tek basına 2500 kişiye bakıyor kafayı yemiş bunun hakkında fazla konusmayayım görünce anlıcaksınız adam ciddi kafayı yemiş :D
    **Aralıkda gelcekler bizden daha cok yatış yapcak hava yağmurlu oldugunda eğitim yok bizim bundan 2gün öncesine kadar hiç yağmadı full aşırı kuru soğuktu.
    **Hava çok dengesiz sabah dolu yağıyor birden güneş açıyor arkasından yağmur yağabiliyor..
    **Bunun dışında kafasına birşey takılan olursa pazar gününe kadar cevaplayabilirim :D

kardeşim bilgiler için tesekürler. bende telefon soksam mı sokmasam mı diye düşünüyodum..bende S3 var. tabiki onu götürmücem.normal sarjı cok giden bir telefon almayı düşünüyorum ucuzundan. telefonu soktuk diyelim şarj olayını düşünüyorum. şarj edebilecegimiz gizli kapaklı yerler var mı ? yoksa 2-3 tane dolu batarya ile mi gelelim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

Telefon ne için lazım; bindiniz otobüse kastamonuya gidiyorsunuz ve haliyle yanınızda telefon olmadığı için kimseyle anlık irtibat kuramıyorsunuz. Gideceksin otogarda ankesörlü telefondan arayacaksın ben iyiyim yolculuk şöyleydi böyleydi vs diyeceksiniz. Sonra iletişiminiz kesilecek. Daha önce hiç asker teslim ettiniz mi bilmiyorum ama inanın bu çok kötü bir durum. İletişiminiz ankesörlü telefonlarla sınırlı, yani yemek yiyip çay içerken kimseyi arayamassınız. Ben sırf bunun için götüreceğim telefonu. Ha içerde alırlar geri gönderirler çokta sıkıntı değil benim için sonuçta ilkokula başlamış çocuk değiliz. aile tt kart ile zaten ankesörlüden arama yapacağım alay içerisinde. İnternete girmek yerine yanımdaki adamlarla muhabbet ederim kat kat daha iyidir benim için.

devrem telefonu alıp eve göndermeleriyle herşey bitiyosa sıkıntı yak da...

• Şarj için bazı bölüklerin lavabolarda priz var , yemekhanelerde priz var yemekhane sorumlusu olan 3-4 kişiden 1 i olursun yada muhabbetin olur yemekhanecilerde orda yapabilirsin, koğuşçu arkadasınsa bir sürü yapabilceği yer var , usta askerlerden 1-2 arkadas yaparsın çok çok rahat yaparsın yada mescitde yaparsın.En rahatı bunlardan mescitde oluyor 5 li priz var bide üstüne şarj aleti olmayanlar için içine batarya takılan alet var onun içinde şarj edebiliyorsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayon -- 29 Kasım 2013; 23:56:32 >
  • ohayon kullanıcısına yanıt
    kardeşim bilgilerin için çok teşekkürler ama benmde aklıma takılan bi soru var ben her gün aynı çobap ve boxer giyemem ikisndende 40 adet mi alayım yoksa alayda çamaşırhane falan olmuyormuydu ben yanlış mı biliyorum :) bide eşofman falan ordan veriliyo ama büyük küçük gelme durumu var mı
  • ohayon kullanıcısına yanıt
    o zmn tamamdır bu iş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: loopusait

o zmn tamamdır bu iş :D

ne dıyosun sokallm mı tel devrem banada mantklı geldi
  • telefonu içeri koyamama ihtimaline karşı hattı içeri sokarsam en azından orda telefonu olan bir devremden arada alır kullanırım inşallah aman telefon getirmeyi unutmayın dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sircenk S kullanıcısına yanıt
    valla ben götürücem..daha once giden arkadasımda aynısını demişti çünkü.
  • Büyük adamsın valla sağolasın bilgiler için.Evci çıktım demişsin ya akşam birliğe geri mi dönüyorsun?
  • 167 den mi düşmeye başlıyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler eşofman ya da spor ayakkabı götürmemiz gerek mi? onun dışında 1. gruptaki arkadaşlar sağolsun aklımdaki her soruya cevap vermişler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

beyler eşofman ya da spor ayakkabı götürmemiz gerek mi? onun dışında 1. gruptaki arkadaşlar sağolsun aklımdaki her soruya cevap vermişler.

kendi eşofmanını götür cunku akşam yemekten sonra istediğin şeyi giyon sıkıntı olmuyor.
    ben kendi sivil ayakkabımı goturdum verdikleri ayakkabı olmadı dar dedim 46 numara dedım salladım daha buyugude yok kendi sivilimi giyorum raad:)
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.