Sizce bu sene hangi sıralamayla kapatır tahmin:21756 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XSpectre -- 23 Ağustos 2021; 12:49:49 > |
Kastamonu Tıp kaçla kapatır
-
-
Kastamonu 20863 Kars ise 23278 rez al bekle
-
Hocam bence ikisinin arası o kadar açık olmaz ama aldım rezi
-
Upp -
19k -
25-26k civarı
-
20 21 arası -
Yok Ankaratıplı 40 k ya dayanır diye düşünüyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: kro60Yok Ankaratıplı 40 k ya dayanır diye düşünüyorum
cenglerden dolayı hocam bu sıralamalar normal bile
zaten 23binle kapatmış geçen sene
-
Hocam bakın bunu bilmemeniz bemni şaşırttı aynı olay bizim dönemde Hititte de oldu dikkat ederseniz yök atlas verilerinde tercih eden çok az ki Kıbrıs bile Kastamonuyu geçmiş yani millet haberdar değil böyle bi kaza olmuş Kastamonu kesinlikle 21 k yı geçmeyecektir
-
Kastamonuda okuyan bir arkadaşım ordaki çoğu kişinin sıralaması 16 17k demişti. Son giren kişi şansa girdi muhtemelen
-
Aynen öyle oraya girenlerin ortalaması o şekildedir tahminim eğer milletin haberi olsaydı tıp geçen sene 21500 le kapatacaktı
-
18k'dan geri olamaz -
hocam ilk sırada. gelirse bir kutu fıstıklı baklava ile ziyaretinize gelirim -
Yök atlastan kastamonunun ve diğer 20-21k olan tıpların net ortalamalarını karşılaştırdım kastamonunun gerçek sıralaması 20600 gibi bir şey çıktı henüz fakültesi bile yokken neden 18-19k ile kapatsın ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: talahadez
hocam ilk sırada. gelirse bir kutu fıstıklı baklava ile ziyaretinize gelirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X