Şimdi Ara

Kastamonu Zor Durumda LÜTFEN DESTEK VERİN ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: halil altın

Felaketten etkilenenlere geçmiş olsun.

DH gündem belirleyiciler her felakette olduğu gibi atıp tutuyor. Sizlerin bir komşusu felaket yaşasa, sen benim siyasi görüşümden değilsin, sana zırnık koklatmam. Bana ne. Devlet ilgilensin mi diyeceksiniz?

Ya da yardım tanımadığın kişilere yapılmaz diye bir şartmi var? Aksine belki bu tür yardımlar daha değerlidir.

Örneğin izmirde yaşayan ve siyasetle çok ilgili olmayan bir vatandaş düşünün. Böyle felaketlerde elinden geldiğince yardım etmek istiyor. Kastamonu ya nasıl ulaştıracak? Böyle düşünen Turkiyede bir çok insan olduğuna eminim.

Uzaktaki isteyen vatandaşın yardım edebilmesi içinde bu tür felaketlerde devlet eliyle kampanyalar düzenlenmesi çok dogru.

Yardımı, isteyen verir istemeyen vermez. Sizin buna karismaniz çok yakışıksız

Yapılan hataları eleştirin. Ancak milletin gönlünden kopani kirletmeyin.

hocam ben sanmıyorum ki bir chp li bir saadetli bir iyi partili memleketinin insanına bu durumda siyasi görüşünü sorsun.

inanın bana bunu soran dillendiren genelde hdp li malum partiye oy veren topluluk içerisindekilerdendir.

yoksa türk milleti zor durumda hiçbirşeyin lafını etmez.

ben bunu bilir bunu söylerim.

zaten kastamonu belediyeside mhp li.

hdp pkk lılar sevinçlidir tabi olarak onlar katıksız hain oldukları için memleketin tüm zor zamanlarından zevk alırlar.

• Hükümeti acziyet içinde gösteren bu tür konular açmayalım beyler.

Alın bunu içeri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık umrumda değil.

Streamable Videostreamable
    Streamable Video
    https://streamable.com/qbp15c
  • noporoply N kullanıcısına yanıt

Basindan takip ettiğiniz kadarıyla çok da bir sey yok. Yapılması gereken her şey de yapılıyormuş, endişe edecek bir durum yokmus.

Ortada afet yok, insan yapımı bir felaket var, aynı Soma maden kazası gibi. Neden? Orada yasayan halkin tercihleri yuzunden.

Akarsu yatagina bina yapılmasına izin veren de,

HES yapan da,

Sele karşı önlem almayan da,

Selden sonra arama kurtarma yapamayan da,

Felaketi sansürleyip, ölüleri gizleyen de

Yardim icin IBAN paylasacak kadar aciz olan da ben değilim.

Hepsi kendi tercihinizin sonuçları neticede... Bunları bana değil, bu durumdan sorumlu olan, kendi seçtiğiniz yöneticilere soyleyeceksiniz.

Vasıflı yonetime,

Sansürsuz basına,

Bagimsiz adalete muhtaç kalırsınız işte boyle.

Hepsi de kendi tercih ettiginiz öngörüsüz, aciz, vasıfsız insanlar yüzünden.

Keser döner, sap döner, gun gelir devran döner. Ancak ucu kendinize dokundu mu ağlarlarsiniz ama yine gidip aynı beceriksizleri, hainleri seçmeye devam edersiniz. Kendi düşen ağlamaz dedikleri bu işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 13 Ağustos 2021; 18:46:23 >

• halil altın H kullanıcısına yanıt

Ben size aciklayayim:

Yaşanan felaketin tamemen bölge insanının kendi tercihlerinin sonucu olduğu gerçeğini bir kenara bırakalım.

Ben vatandas olarak oradaki insanlara nasıl yardim edebilirim? Oraya bizzat gitme şansım yok, para göndereceğim değil mi? Ben bu hükümet bastayken devlete verecegim paranin cukkalanmak yerine oradaki ihtiyac sahiplerine ulastirilacagina zerre inanmiyorum, guvenmiyorum. Deprem için toplanan vergiler, yardımlara ne oldugunu bilen yok. Mavi Marmara, 15 Temmuz mağdurları için toplanan paraların bile uzerine yattilar, bunlar dogrudan ke di magdurlari bir de! Parami AKP-MHP hükümetine cuukkalatmaya hic niyetim yok.

O zaman ne yapacağım, bildiğim, güvendiğim, hükümete bağlı olmayan mecralardan para göndermeye calisacagaim. En son AKP-MHP'ye tabi olmayan belediyeler yardim icin para topladi, ne oldu sonra? Paralara AKP-MHP tarafindan el konularak ihtiyac sahiplerine ulasmasi yine engellendi. Insanlar paralarini kaptirdigiyla kaldilar, üzerine bir de "devler içinde devlet olmakla suçlanıp hain ilan edildiler. Neden? Yardim eli uzatmaya calistiklari icin! Iyiliknicin uzanan eli defalarca ısırırsanız o el bir daha uzanmaz!

Insanları yardım etmeye calisacagim diyelim. Yardım toplamanın ilk adimi farkindalik yaratmaktir. Nasıl farkındalık yaratacağım? Bölge insanının içinde bulunduğu felaketi insanlara anlatmam lazım. Ama yasak, sansür, hapse bile girebilirim. En son orman yangınlarında Twitter'da #helpturkey diye farkındalık yaratmaya, yardim toplamaya çalışanlar hakkında soruşturmalar açıldı.

Devlete güvenilmiyor, başkasına versen el koyuluyor, farkındalık yaratmaya calissam hapse girme riskim var. E daha ne yapayım ben? Tum yollar tıkalı artik. Kimin yüzünden? Orada yasayan insanların tercihi yuzunden. Bu benim tercihim değil, onların tercihi, sonuçlarına da kendileri katlanacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hulkibey

Ben size aciklayayim:

Yaşanan felaketin tamemen bölge insanının kendi tercihlerinin sonucu olduğu gerçeğini bir kenara bırakalım.

Ben vatandas olarak oradaki insanlara nasıl yardim edebilirim? Oraya bizzat gitme şansım yok, para göndereceğim değil mi? Ben bu hükümet bastayken devlete verecegim paranin cukkalanmak yerine oradaki ihtiyac sahiplerine ulastirilacagina zerre inanmiyorum, guvenmiyorum. Deprem için toplanan vergiler, yardımlara ne oldugunu bilen yok. Mavi Marmara, 15 Temmuz mağdurları için toplanan paraların bile uzerine yattilar, bunlar dogrudan ke di magdurlari bir de! Parami AKP-MHP hükümetine cuukkalatmaya hic niyetim yok.

O zaman ne yapacağım, bildiğim, güvendiğim, hükümete bağlı olmayan mecralardan para göndermeye calisacagaim. En son AKP-MHP'ye tabi olmayan belediyeler yardim icin para topladi, ne oldu sonra? Paralara AKP-MHP tarafindan el konularak ihtiyac sahiplerine ulasmasi yine engellendi. Insanlar paralarini kaptirdigiyla kaldilar, üzerine bir de "devler içinde devlet olmakla suçlanıp hain ilan edildiler. Neden? Yardim eli uzatmaya calistiklari icin! Iyiliknicin uzanan eli defalarca ısırırsanız o el bir daha uzanmaz!

Insanları yardım etmeye calisacagim diyelim. Yardım toplamanın ilk adimi farkindalik yaratmaktir. Nasıl farkındalık yaratacağım? Bölge insanının içinde bulunduğu felaketi insanlara anlatmam lazım. Ama yasak, sansür, hapse bile girebilirim. En son orman yangınlarında Twitter'da #helpturkey diye farkındalık yaratmaya, yardim toplamaya çalışanlar hakkında soruşturmalar açıldı.

Devlete güvenilmiyor, başkasına versen el koyuluyor, farkındalık yaratmaya calissam hapse girme riskim var. E daha ne yapayım ben? Tum yollar tıkalı artik. Kimin yüzünden? Orada yasayan insanların tercihi yuzunden. Bu benim tercihim değil, onların tercihi, sonuçlarına da kendileri katlanacaklar.

Görüşlerine saygı duyuyorum. Senden de yardım göndermek isteyenlere saygı duymani beklerim.

• YALAN TV MEDYASI MEDYASINA İNANMAYIN. DURUM BERBAT.

Erdoğan bölgeye şov ve tehdit için gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

artık umrumda değil.

Streamable Videostreamable
    Streamable Video
    https://streamable.com/qbp15c

İnanılır gibi değil!!! :(((

• quote:

Felaketten etkilenenlere geçmiş olsun.

DH gündem belirleyiciler her felakette olduğu gibi atıp tutuyor. Sizlerin bir komşusu felaket yaşasa, sen benim siyasi görüşümden değilsin, sana zırnık koklatmam. Bana ne. Devlet ilgilensin mi diyeceksiniz?

Ya da yardım tanımadığın kişilere yapılmaz diye bir şartmi var? Aksine belki bu tür yardımlar daha değerlidir.

Örneğin izmirde yaşayan ve siyasetle çok ilgili olmayan bir vatandaş düşünün. Böyle felaketlerde elinden geldiğince yardım etmek istiyor. Kastamonu ya nasıl ulaştıracak? Böyle düşünen Turkiyede bir çok insan olduğuna eminim.

Uzaktaki isteyen vatandaşın yardım edebilmesi içinde bu tür felaketlerde devlet eliyle kampanyalar düzenlenmesi çok dogru.

Yardımı, isteyen verir istemeyen vermez. Sizin buna karismaniz çok yakışıksız

Yapılan hataları eleştirin. Ancak milletin gönlünden kopani kirletmeyin.

Hiç kusura bakma çok atıyorsun. Bu ülkede artık senin hayal ettiğin ülke değil. Masallarda kaldı o. 20 yılda ne oldu bak hemen yazayım.

Başında felaket yokken o komşunun partisine oy vermiyorum diye bana "sen PKK lısın, sen hainsin, sen puta tapıyorsun" diye cümleler kuruyorsa, sence o komşunun başına felaket gelince niye hain, PKK lı, puta tapan dediği adamdan yardım istiyor. Gitsin tarikatlerden yardım istesin, gitsin kafasına çay atandan yardım istesin. Gitsin Muhammedin ümmedi dediği katarlı, Afgan, Suriyeliden yardım istesin, veya başka bir müslüman ülkeden yardım istesin. O felakete uğrayan komşunun ülkesini bir paket çay için sattığı kişilerden kimse yüzüne bakmazken yokken gelir işte benim gibi Atatürkçü den yardım ister. Uyanın artık uyanın. Yine de vatan sevgimiz var diye yardımı da kesmedik. O nedenle 30 yıl önce Feto kötü diyende bizdik, inanmadınız. 10 yıl önce de suriyeliler kötü dedik, inanmadınız. Şimdi de agfanı, katarı kötü diyoruz. Siz inanmamaya devam edin ve çay için.

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

Yardım konusunu nerelere getirdin. Zorla para isteyenmi var? Verme

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

YİNE İBAN, YİNE İBAN, YİNE İBAN. YAV YOK BÖYLE BİR YÖNETİM.

Bu nedir arkadaş, biz nasıl bir zihniyete denk geldik ya. Hadi Almanya değilsin, 70 milyar Euro veremezsin ama bunun 10 da 1 i kadar, bi 7 Milyar Euro bile afet bütçesi ayıramıyormusunuz kardeşim. İBAN nedir ya. Salgında İBAN, afette İBAN...

Verilen paralarıda ne yapıyorsunuz belli değil. 15 temmuz yardımları, Elazığ depremi bağışları, Biz bize yeteriz salgın kampanyası,... Hiç birinden haber yok.

Afet bütçesi olmayan ülke, Türkiye. AKP nin zaten umrunda değil vatandaş.

2019 yılında olağan üstü durumlarda kullanılmak üzere bekletilen ihtiyaç akçesi, yanlış hatırlamıyorsam 40 milyar TL gibi bir paraya denk geliyordu, meclis kararı ile hazineye aktarılmıştı. Bakan Berat beye sormak lazım hangi olağan üstü yerlere aktarıldı bu para.

• quote:

Yardım konusunu nerelere getirdin. Zorla para isteyenmi var? Verme

Sorun "zorlama" değil. Hiç anlamıyorsunuz işte. Hala aynı kafa.

Sorun "yüzsüzlük", sorun "haysiyet", sorun "şeref" sorun "sözünü tutamamak" sorun "insan sevmemek" sorunlar böyle gider, hiç biri zorlama sorunu değil. İnsanda az yüz olur, az utanma olur. Ama kafasına çay atılmasını kendine yedirenlerde bu yok.

• ensonhaber
    Selde mahsur kalan köpeğin kurtarılma anı dünya basınında
    https://m.ensonhaber.com/dunya/selde-mahsur-kalan-kopegin-kurtarilma-ani-dunya-basininda

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    twitter
    “"Parkta çocuklar vardı. Polis uyarıyı 10-15 dakika önce yaptı" "Can kaybı 34'ten çok fazla. Yalan söylüyorlar. Bir gecede sadece nehirden 40 kişi çıkarıldı" https://t.co/tKZjRbIYlB”
    https://mobile.twitter.com/firatfstk/status/1426458688311767045
  • Sosyal medya olmasa kimse bir şey görmeyecek, umarım ana akım medya patronları düzen değiştiğinde yargılanır, halkın haber alma hakkına engel oldukları için..

Bu arada malum şahıs: “Ben şahsen bu sosyal medayaya hiç olumlu bakmıyorum ve Meclis’in açılmasıyla birlikte de sosyal medyaya yönelik bir çalışmanın yapılması gereğine inanıyorum"

Artık twitter, face e erişim mi kapatılır, tüm ülkenin interneti mi yavaşlatılır, her türlü çılgınlık gelebilir..

Acil seçim yapılmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

İNANMAYIN AKP NİN UYDURMA VERİLERİNE!!

Bütün kötü verileri 2-3-5-10 ile çarpın. Gerçek o dur.

Biz diyoruz kardeşim.

Taksit taksit veri açıklıyorlar, çünkü tepki büyük olur. Açıklayacakları son veriye bile güven olmaz. Adamlar kronik YALANCI.

• ozoz15 kullanıcısına yanıt
    Seviyorum Sinopluları valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.