Şimdi Ara

Kastamonu Zor Durumda LÜTFEN DESTEK VERİN ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben sunu anlamiyorum. Twitter basliginda herkes orada yardim istiyor, kayiplar var, cesetleri tasidik diyor. Biri cikip Allah im sen afetten koru diyor. La orada afet olmus iste olenler var bu hala bizi koru diyor. Bunu da insanlaea iyi dilek amaciyla soyluyor.

Akillanmaz abi bu insanlar. Tamam global olarak Dunya'nin icine ediyoruz ama onlemleri almazsan bile bile lades dersen doga sana ne yapabilir?

Surekli gece yatarken kotu haber, uyandigimizda kotu haber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumun vehametini yeni öğrendim.Sosyal medya olmasa onuda öğrenemezdim ya...Zira bizim galaksi liderinin çok sevdiği geleneksel medyada bu afet ya hiç bahsedilmiyor ya da hemen geçiştiriliyor.Sosyal medyadaki görüntüler ise durumun vahimliğini ortaya koyuyor.

Sel özellikle böyle dere-nehir kenarlarında yaşanılan seller aslında bir afet değil insan hatası nedeniyle meydana gelen facialardır.Eminim o dere yataklarının imara açılmaması için uğraşan birkaç vicdan sahibi belediye çalışanı,devlet görevlisi,vakıflar,dernekler vs vardır ama sonuçta galip olan 'rant' olmuş.İşte şimdi o dere yataklarının yanında yapılan yerleşim yerleri sular altında kaldı.Kim suçlu peki?Doğa mı insan mı?

Umarım bu felaket hemen durur ve insanlar bir rahat nefes alır zira görüntüler hiç iç açıcı değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 13 Ağustos 2021; 2:29:0 >
  • Korkunç görüntüler var. Bu şiddetli seli ilk defa görüyorum.

• Üst düzey bir tsunami etkisi diyebiliriz aslında.

Kastamonu Zor Durumda LÜTFEN DESTEK VERİN !

Buraya evleri yapmalarını geçtim bir de hes kapakları dayanamamış sanırım olabilecek en kötü senaryo gerçekleşmiş. Ülkenin ihmalinden gına geldi. Umarım çok büyük can kayıpları yoktur. O beklenen büyük depremde şu an nice insan var ecelini bekleyen. Medya ise üç maymunu oynuyor her zaman olduğu gibi, yazık.

• İNANMAYIN AKP NİN UYDURMA VERİLERİNE!!

Bütün kötü verileri 2-3-5-10 ile çarpın. Gerçek o dur.

• Basında sessizlik olduğuna göre baraj kapaklarının kırıldığı doğru.

• :(( Videodaki kapalı kızı izledim ve gerçekten üzüldüm.

Lakin artık herkesin umudu sosyal medya oldu... Hani şu bizim akcenahın şeytanın karargahı dediği sosyal medya..
    Ana akım medya, birilerinin gör dediği dışındaki hiç bir şeyi görmüyor, göstermiyor, gösteremiyor.

Ormanı yanan, sele maruz kalan, yakını cinayete kurban giden vb herkes sesini/çığlığını sosyal medyadan duyurmaya çalışıyor..

Not ;Kastamonuda tanıdık/güvenilir biri bulursam katkıda bulunmak istiyorum

• Bu ay çok yıprandık. Artık akıl sağlığımı koruyamıyorum. Kötü olaylar hep olur ama 3 haftadır yaşadığımız şeyler bambaşka. Artık haberlere bakmak istemiyorum. Ülkenin her yerinden toplu ölüm haberleri geliyor.Resmen kıyameti yaşıyoruz ekranlarda hala siyaset var. Kafayı yemek üzereyim. Dışarı çıksan mülteci tehlikesi, evde otursan ya sel basıyo ya deprem oluyo. Bütün bunların yanında virüste 4.piki yaşıyoruz. Cidden travmatik stres yaşıyorum artık tükendim ya. Ne lanet bir on yıla girdik böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmlpy -- 13 Ağustos 2021; 3:51:8 >
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt

Yav resmen çukura bir kent inşa etmişler, aynı havzanın tam göbeğinde kurbanlık gibi bir yapılaşma olmuş!

Hem dere taşmış, hem hes patlamış bilmem ne...

İnsanların attığı videolar sayesinde olayın vahameti anlaşılıyor.

• Bakan Soylu Dereli'de gördüğümüz felaketin 5 misli demiş.

• YİNE İBAN, YİNE İBAN, YİNE İBAN. YAV YOK BÖYLE BİR YÖNETİM.

Bu nedir arkadaş, biz nasıl bir zihniyete denk geldik ya. Hadi Almanya değilsin, 70 milyar Euro veremezsin ama bunun 10 da 1 i kadar, bi 7 Milyar Euro bile afet bütçesi ayıramıyormusunuz kardeşim. İBAN nedir ya. Salgında İBAN, afette İBAN...

Verilen paralarıda ne yapıyorsunuz belli değil. 15 temmuz yardımları, Elazığ depremi bağışları, Biz bize yeteriz salgın kampanyası,... Hiç birinden haber yok.

Afet bütçesi olmayan ülke, Türkiye. AKP nin zaten umrunda değil vatandaş.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Barajda elektrik türbinleri var. Belli akıntı hızı üzerinde türbinler yanar. Yani suyun debisi artınca hızıfa artıyor motorlara zarar gelmesin diye baraj kapaklarını açıyorlar.

Artvin'de falanda aynısı oldu söylüyoruz da kimse anlamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

YİNE İBAN, YİNE İBAN, YİNE İBAN. YAV YOK BÖYLE BİR YÖNETİM.

Bu nedir arkadaş, biz nasıl bir zihniyete denk geldik ya. Hadi Almanya değilsin, 70 milyar Euro veremezsin ama bunun 10 da 1 i kadar, bi 7 Milyar Euro bile afet bütçesi ayıramıyormusunuz kardeşim. İBAN nedir ya. Salgında İBAN, afette İBAN...

Verilen paralarıda ne yapıyorsunuz belli değil. 15 temmuz yardımları, Elazığ depremi bağışları, Biz bize yeteriz salgın kampanyası,... Hiç birinden haber yok.

Afet bütçesi olmayan ülke, Türkiye. AKP nin zaten umrunda değil vatandaş.

Somaliye para var. Suriyelilere para var. Afganistan para var. Libyaya para var. Sira bizim halkımız olunca para yok. IBAN gönderip para topluyoruz. sen niye maaş alıyorsun diye sorarlar adama. Türkiye cumhuriyetinin başındaki belanın kim olduğunu iyi görün. Bunlar olduğu sürece bu ülkede hiçbir şey değişmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 13 Ağustos 2021; 10:22:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben devlete bir sürü para veriyorum Kastamonu'ya yardım etsin diye, onlarda parayı Afganlara ve Suriyelilere veriyor. O nedenle Kastamonu halkı kusura bakmasın, oy verirken 2 kere düşünsün.

• Felaketten etkilenenlere geçmiş olsun.

DH gündem belirleyiciler her felakette olduğu gibi atıp tutuyor. Sizlerin bir komşusu felaket yaşasa, sen benim siyasi görüşümden değilsin, sana zırnık koklatmam. Bana ne. Devlet ilgilensin mi diyeceksiniz?

Ya da yardım tanımadığın kişilere yapılmaz diye bir şartmi var? Aksine belki bu tür yardımlar daha değerlidir.

Örneğin izmirde yaşayan ve siyasetle çok ilgili olmayan bir vatandaş düşünün. Böyle felaketlerde elinden geldiğince yardım etmek istiyor. Kastamonu ya nasıl ulaştıracak? Böyle düşünen Turkiyede bir çok insan olduğuna eminim.

Uzaktaki isteyen vatandaşın yardım edebilmesi içinde bu tür felaketlerde devlet eliyle kampanyalar düzenlenmesi çok dogru.

Yardımı, isteyen verir istemeyen vermez. Sizin buna karismaniz çok yakışıksız

Yapılan hataları eleştirin. Ancak milletin gönlünden kopani kirletmeyin.

• * Merkel Almanya'da sel bölgesini ziyaret edip ilk etapta 400 milyon Euro ardında imar için 30 milyar Euro'luk yardım paketi açıkladı.

* Erdoğan Kastamonu'daki selden sonra önce IBAN atti. Ardından Allah dedi, şehit dedi, Muhalefet dedi, 15 Temmuz dedi gitti.

https://twitter.com/ay_moon_ay/status/1426160907139354631

Kastamonu Zor Durumda LÜTFEN DESTEK VERİN !
    Kastamonu Zor Durumda LÜTFEN DESTEK VERİN !Ayşe Aydoğdutwitter
    “* Merkel Almanya'da sel bölgesini ziyaret edip ilk etapta 400 milyon Euro ardında imar için 30 milyar Euro'luk yardım paketi açıkladı. * Erdoğan Kastamonu'daki selden sonra önce IBAN atti. Ardından Allah dedi, şehit dedi, Muhalefet dedi, 15 Temmuz dedi gitti. #bozkurtyokoldu https://t.co/LQ2RtNW8lV”
    https://twitter.com/ay_moon_ay/status/1426160907139354631

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.