Bildirim
Kat Kt3 kullanan var mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de aynı marka ve modeli almayı düşünüyorum. Hiç kimse cevap yazmamış ama, belki sen almış ve kullanmışsındır. Senin yorumunu alsak? -
quote:
Orijinalden alıntı: Miyesmikçih
Ben de aynı marka ve modeli almayı düşünüyorum. Hiç kimse cevap yazmamış ama, belki sen almış ve kullanmışsındır. Senin yorumunu alsak?
Adam en son 1ay önce girmiş ama bence elektronik davullarda roland Medeli en iyileri.. -
Ümit dünyası işte
Tavsiye için sağol. Araştıracağım. -
Ben bu davulu çok inceledim. Fiyat performans oranına göre oldukça iyi bir davul seti gibi görünüyor. Youtube daki videolarını da inceledim ve çok hoşuma gitti. Yaza doğru kısmetse alıyorum bende bundan bir tane. O zaman yorumlarımı sizlerle paylaşacağım. -
Benim satın alma işi biraz ertelendi gibi. Eğer siz benden önce alırsanız yorumunuzu bekliyor olacağım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X