Bildirim
Katana için izin[Ciddi Konu]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kung fu biliyorsan zebaniler gökten zembille getiriyorlar zaten.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Limon Adam
Limonu çok severim ama seni doğramak zorundayım -
quote:
Orijinalden alıntı: CirrusnotDecay
quote:
Orijinalden alıntı: Limon Adam
Limonu çok severim ama seni doğramak zorundayım
/>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limon- -- 12 Eylül 2013; 0:43:27 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bizim peder gümrükçü
quote:
Orijinalden alıntı: Sadrazamın Sol Testisi
Yani ne diyorsunuz bu işe Memur Bey -
Öyle kenarda süs için duracak herhalde. Çok takmazsanız hepsiburada'da vardı standlı katana seti 30 tl -
bende ok yay istiyorum getirebiliyor muyuz acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü
Öyle kenarda süs için duracak herhalde. Çok takmazsanız hepsiburada'da vardı standlı katana seti 30 tl
Kardeş heralde sokağa elimde katana çıkmıycam ama getirtmişken orjinal has bileyli olsun istiyorum şimdi gösteriş yapıyorsun gibi bi algı oluşacak ama 15.000 dolarlık katanayı getirtecem varlığı bile beni çok mutlu edecek
-
quote:
Orijinalden alıntı: redwhiteee
bende ok yay istiyorum getirebiliyor muyuz acaba
sıkıntı çıkacağını sanmam sporu da var çünkü. fakat yurtdışından getirmeye ne gerek var türkiyede gayet geniş yelpazede farklı türden yay bulmka mümkün. -
quote:
İstersen bi sorayım pedere izin çıkarmıymış çıkmazmıymış, ne yapmak gerekir vs diye
Edit: hay şansa bak yanlış mesajı alıntılamışım bi de kendi mesajimmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadrazamın Sol Testisi -- 12 Eylül 2013; 0:55:12 >
Süs eşyası gibi bir yay mı istiyorsunuz yoksa sporcuların kullandığı türden (makaralı- olimpik gibi) bir yay mı? -
quote:
quote:
İstersen bi sorayım pedere izin çıkarmıymış çıkmazmıymış, ne yapmak gerekir vs diye
Çok mutlu olurum hocam tanıdık vs ile hal çare bulunabilirmiymiş ??? Delirtti bu kılıç beni
-
quote:
quote:
Öyle kenarda süs için duracak herhalde. Çok takmazsanız hepsiburada'da vardı standlı katana seti 30 tl
Kardeş heralde sokağa elimde katana çıkmıycam ama getirtmişken orjinal has bileyli olsun istiyorum şimdi gösteriş yapıyorsun gibi bi algı oluşacak ama 15.000 dolarlık katanayı getirtecem varlığı bile beni çok mutlu edecek
Saygı duyarımda 15.000 dolar çok fazla değil mi ya? Gerçi dünyaca ünlü bir kılıç ama ne bileyim.Neyse inşallah getirtebilirsiniz.
-
banada nukleer santral getirsene kanka, parasiyla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Çok mutlu olurum hocam tanıdık vs ile hal çare bulunabilirmiymiş ??? Delirtti bu kılıç beni
Hocam gümrükten geçmesi için emniyetten izin belgesi alınması lazım dedi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Saygı duyarımda 15.000 dolar çok fazla değil mi ya? Gerçi dünyaca ünlü bir kılıç ama ne bileyim.Neyse inşallah getirtebilirsiniz.
Kardeş 15.000 dolar verebilecek kadar zengin değilimde tanıdık vasıtasıyla 200 dolar sadece çeliğin parasını vererek alabilirim yoksa nerde bizde dolar
-
Katana ne hocam alsana işte şundan:
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam gümrükten geçmesi için emniyetten izin belgesi alınması lazım dedi
Tanıdık yollarını aşındırma zamanı olmazsada kaderime küsüym napıym
-
yok sporcuların ki gibi değil basit ama güzel görünsün işte ama kullanılabilir olmasını istiyorum açık alanda atabileyim yani
Benzer içerikler
- bozuk süt içersek ne olur
- keza ne demek
- bim iade süresi
- uçağa binerken takı takılır mi
- isimsiz kargo gönderilir mi
- izafiyet teorisi nedir
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X