Arkadaşlar Babam Katar'da yarın sabah dönüyo gelirken de bana Ps3 getiriyor..Önce tereddüt ettim acaba burada sorun çıkarır mı diye...Sizin bi fikriniz varmı ne gibi bi problem olabilir burdan aldıgım oyunları çalıştırablırmıyım dvdleri oynatabilirmyim..Versiyonu avrupa mı bilmiyorum ancak 60lık oldugunu biliyorum ve sony nin resmi sitesine girdigimde Avrupa versiyonu ile Orta Doğu versiyonu B regionuna girdiğini gördüm yani bu durumda Avrupa versiyonu ile aynı şekilde olduğu anlamına gelmez mıi bilgisi olan arkadaşların bi yardımlarını bekliyorum görüşlerini söylerlerse sevinirim şimdiden sağolun
dostum dünyanın heryerindeki oyunları oynayabilirsin dvd ise bölgelere göre aldığın makine pal ise pal dvd ncts ise ncts dvd izleyebilirsin
oyun konusunda sorun olmaz tümünü oynayabilirsin,ama dvd konusunda aynı şey geçerli değil dostum..şimdiden güle güle kullan
tesekkur ederım makına pal olduguna gore rahatlıkla o zmn ızlerım dvdlerıde heyecan bastı yaw yarın sabah 6da koynumda olcak sanırım ps3 um :D 9da vizem war gitmesem mi acaba :D:D yannız hiç oyun almadı babam zaten cok para werdım dedı sımdı oyun problemım olcak :D
quote:
dostum dünyanın heryerindeki oyunları oynayabilirsin dvd ise bölgelere göre aldığın makine pal ise pal dvd ncts ise ncts dvd izleyebilirsin
O NTSC olmasin?
quote:
Orjinalden alıntı: murathanipod
quote:
O NTSC olmasin?
pardon hızlı yazıyorum ya yanlış olmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme