Şimdi Ara

Katarina - The Sinister Blade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
11.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katarina - The Sinister Blade Ability Power Build

Öncelikle Arkadaşlar İngilizcem olmadığı için kendi tecrübeme göre açıkladım çoğu şeyi. Hatalar muhakkak olucaktır açıklamalarda, uyarırsanız düzeltirim.

Statlarımız:

Skillerimiz:

Voracity: Katarina'nın pasif skilli düşman heroları kestiğinizde yada asist yaptığınızda 25 gold verir ayrıca tüm skillerin CD'lerini 15 saniye düşürür.

Bouncing Blade: Katarina bu skille düşmana bıçak fırlatır, attığı bıçaklar Magic Damage vurur. Yükseltilen skille göre 2/3/4/5/6 düşmana kadar seker bıçaklar ve yine aynı oranda 20/40/60/80/100 (+) magic damage verir. Ayrıca bıçak attığınız düşmandan %10 daha az damage alırsınız

Killer Instincts: Bu skill pasif olarak 8/12/16/20/24 olarak ability ve melee ekstra damage verir. Aktifleştirildiğinde bi sonraki kullanacağınız skille bonus efek verir. Şöyle ki bu skilli bastınız sonra Bouncing Blade skilli ile düşmana yada minionlara bıçak fırlatırsanız bunlardan heal alırsınız. Skilli bastıktan sonra eğer Shunpo skilli ile düşmanın yanına ışınlanırsanız 15/20/25/30/35% olarak 3 saniye boyunca daha az damage alırsınız.

Shunpo: Bu Skill ile katarina dost-düşman minionlara yada dost-düşman herolara ışınlanır. Düşmana ışınlanırsa 90/120/150/180/210 (+0.75) şeklinde magic damage verir. Ayrıca çoğu gank için yada gank den kaçmak için ideal bi skilldir

Death Lotus: Katarina'nın ultisi sadece düşman heroların yakınında aktif hale gelir diğer hallerde pasif gözükür. Ultiye bastığınızda katarina dönmeye başlayarak etrafındaki düşman herolara bıçak fırlatmaya başlayacaktır seri bir biçimde. Skill yükseltildikçe 1/2/3 düşman heroya birden vurur ayrıca 50/65/80 ekstra magic damage verir düşmanlara. Ayrıca katarina nın ultisi minionlara etki etmez aklınızda bulunsun.

Katarina'nın Avantajları - Dezavantajları;

+
    Mana yada Energy gibi sorunu yoktur skilleri hiç bişey istemez.
    Kolayca gank yerine ışınlanır yada gankten kaçar
    Caster hero katilidir

-
    Hp'si oyun sonuna doğru 2300ü geçmesine rağmen armor olmadığı için uzun soluklu fightlara karşı zayıftır.(5sn içinde ya öl yada öldür prensibi)
    Tank karakterlere karşı dikkatli oynanması gereken bi hero
    Alışılması zor bi hero

Rune Seti:

Greater Mark of Insight : 8.55 Magic Penetration

Greater Quintessence of Potency : 14.85 Ability Power

Greater Glyph of Potency : 8.91 Ability Power

Greater Seal of Potency : 8.91 Ability Power yada Dodge veren Rune

Masteries:
    Masteries olarak 9/21/0 yapıcaz

Kullanacağımız Speller:
    Şimdi Spell kısmında çoğu kişi size önerecektir ki Exhaust ve İgnite. Bende şöyle diyeyim size ignite oyun başı harici bişeye yaramıyor benden size tavsiye Exhaust da sizin zevkinize bırakıyorum

Heal: Oyunun her anında can kurtarıcınız. Ayrıca Masteries den puan verdiğimiz için CD'sini de düşürdük

Flash: Oyunda gank ten kaçmak için yada gank'lemek için birebir tavsiye

Kullanacağımız Itemler:

Oyuna mejai'yi tamamlamakla başlayacaksınız ve mid lane den gidiceksiniz mutlaka. Ayrıca oyunun 10 dakikası dolmadan kill almış olmalısınız. Her kill yada asist yaptıkça mejai stacklenicek ve size ekstra ap power vericek bu çok önemli

Ondan sonra sırasıyla;
    Speed-Magic Pent.
    AP-Vurduğunuz herkesi yavaşlatıyor(Slow)
    AP-Bu itemi tamamladığınızda aktif olarak kullanabilirsiniz. Aktifleştirdiğinizde size 2sn ölümsüzlük veriyor.
    AP-Magic Pent.
    Atk.Sp-AP-Cd Cooldown.

Son olarak;

Oyun başı ortadan gittiğinizde karşınızda ki düşman heroyu sürekli bıçak ve teleport ile spamlayın yani hp götürün sürekli boş bırakmayın. Başlarken yanınıza Hp pot alın 1 tane
    Teamfight larda hiç bir zaman önden gidip atlamayın yada arada kalmayın bekleyin sizden de onlardan da dalan dalsın sonra ortaya siz atlayın. Ayrıca karşı takımda stun yada taunt yapan herhangi bi hero varsa teamfigtha başlandığında bekleyin kullansınlar stunlarını ondan sonra atlayın ki ultinizi bozamasınlar.
    Ortaya atlama buildiniz şöyle olsun önce Bouncing Blade ile bıçak fırlatın sonra Killer Instincts basıp Shunpo ile atlayın ortaya ki daha az damage alın düşmanlardan zaten Slow etkinizde olacağı için çoğu hero kaçamayacaktır.

Eveet öylesine yazmaya başladığım build'den bir şaheser çıkardım galiba^^ ben build ile 45 kill'e kadar çıktım forumda SS'de vardır. Yalnız en başta söyleyeyim bu championa alışana kadar takımdan baya kulağınız çınlar çünkü ilk zamanlar bişey yapamazsınız kendiniz de görüceksiniz zaten. Elleriniz olayı kavradıktan sonra Hero bırakmazsınız haritada. Ben ilk 10 dakika da mutlaka 2 kill alırım bu build ile eğer mid deki adam tower altı oynamıyorsa. EE Elinde 2 Katana'sı olan heromuzu tanıttık geri kalan size bakar benden bu kadar. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proud2BeTurk -- 14 Ağustos 2010; 13:11:53 >

• Sayfanın düzeni çok bozulmuş büyük resimlerden dolayı. Ayrıca İtemlerin resimleri gözükmüyor hangi item oldukları belli değil. O da sanırım mobafire şuan kapalı o yüzden.
  • Mobafire bende açık ve tüm resimlerde gözüküyo bende sende sorun olmasın? ayrıca forum otomatik olarak küçültüyo büyük resimleri bende hiç bi sorun yok şuan sayfada
  • Bence son derece iyi olmuş sağol Serhat

Bende Gankplank buidli yapayim heves ettim şimdi.
  • Sende gözüküyormu item resimleri ege?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proud2BeTurk -- 14 Ağustos 2010; 14:13:43 >
  • Benim nette sorun var demek ki hem sayfa çok bozuk hem de mobafire'dan verdiğin resimlerin hiçbiri açılmıyor.
  • Hmm olabilir dostum, neyse bikaç kişi daha baksın sorun varsa düzeltiriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende tüm item resimler gözüküyor _Marvel_ de sorun var galiba.
  • Bendede herşey düzgün.Katarina almayı planlıyordum 500 ip sonra iyi oldu bu build sağolasın
  • guzel is, ben shen ile oynuyordum ilk gunler sadece assist cikarirdim, sonra adamlar agliyordu, ama bir mac ta bu kari cikti sildi beni 3 vurusta.
  • Bende mobafire açıldı, rehber de düzelmiş. Çok güzel olmuş, eline sağlık
  • Test ettim 21-3-6 gayet basarılı bi build...
  • Ad katarinayıda deneyin, bence ap'den daha güçlü, kullandığım build :

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/katarina-attack-damage-style-1188
  • Nazqul sağol bende sana sormuştum böyle bir rehber sanki ad daha iyi geliyor gibi heralde apyle ad yi ayıran fark biri bouncing blade i azdırıyor biri shunpoyu doğrumudur ?
  • İtemler güzel de S. Skill olarak Exhaust alınması gerekiyor bence.
    Bu arada ben hatırlar mısın bilmem ama sana msnden katarinayı kullanırken istediğim şeyleri yaptıramıyorum gibibirşey söylemiştim
    Sen 45 kill aldığın ss i koyunca direk katarina satın alıp rakiplere işkence çektirmeye başladım Dediğin gibi ilk 10-15 dakikada 2-3 kill garanti oluyor.
    Ben önce boots of speed ve 2 hp alıyorum. Base e ilk gidişimde majei ve senin yazdığın itemler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NER0

İtemler güzel de S. Skill olarak Exhaust alınması gerekiyor bence.
    Bu arada ben hatırlar mısın bilmem ama sana msnden katarinayı kullanırken istediğim şeyleri yaptıramıyorum gibibirşey söylemiştim
    Sen 45 kill aldığın ss i koyunca direk katarina satın alıp rakiplere işkence çektirmeye başladım Dediğin gibi ilk 10-15 dakikada 2-3 kill garanti oluyor.
    Ben önce boots of speed ve 2 hp alıyorum. Base e ilk gidişimde majei ve senin yazdığın itemler.

Ben AD kasınca kendimi daha rahat hissediyorum. Hem yıkıcı oluyor hem skillsiz kalsanda güzel gömüyor. İnfinity felan kasıyordum 1 tane AD kasarken çok sağlam oluyodu bi crit 700 arasıra 1000 .

• alt veya üst bölümlerden gidiyorum 2 maçtır sinirim bozuk yeni aldım katarinayı allahım 2 vs 2 dalıyoruz benim adam kaçıyor 2 vs 1 kalıyorum vs..mid gitmekten şüpeliydim rangelere bişey yapamam keserler felan diyede denicem mid ide
  • Az önce çok feci şekilde bir oyun çevirdim. Teamde bi ben ayaktayım. 600 ap var 3 adamlar yıkıyolar daldım shunpoyla aralarına bi ulti attım triple sonra en güçlü adamları geldi (Master Yi) pasiften dolayı cd si bitmişti. Onuda aldım ultiyle herkes 18 lwl zaten ortayı yıktık geçtik bitirdik oyunu süperdi .
  • AD Build de iyi olur kata'ya sonucta cok yönlü bi hero Bi ara çalışma yaparım AD buildi ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

alt veya üst bölümlerden gidiyorum 2 maçtır sinirim bozuk yeni aldım katarinayı allahım 2 vs 2 dalıyoruz benim adam kaçıyor 2 vs 1 kalıyorum vs..mid gitmekten şüpeliydim rangelere bişey yapamam keserler felan diyede denicem mid ide

Mid de rakibiniz tank olmadığı sürece hiç farketmiyor. Shunpo ile harass yapmaktan kaçınmayın. Rakip daha ne olduğunu anlamadan oradan ayrılırsınız zaten
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.