Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gladyo1907

merhaba arkadaşlar kathrein 913 kullanıyorum bir süredir. server kullanan arkadaşlara bir sorum olacak

özellkle HD italyan sinema kanallarında altyazı görüntüleyebilmenin bi yolu var mıdır? sarı tuşa basıp altyazı kısmına girdiğimde boş görüyorum. ses kısmında ise orjinal dili seçebiliyorum.

italyada bu kanalları izlerken orjinal ses ve italyanca alt yazı ile izlenebildiğini gördüm :)

enigma2 tabanlı bir cihazınız varsa ise (Dreambox,vu v.s.) subtitleplayer diye bir plugın (eklenti) var.
    Bu eklenti sayesinde izlediğiniz filmin alt yazısını indirip filmi orginal dilde izlerken istediğiniz dilde alt yazıda izleyebilirsiniz.
    her filmin alt yazısını %100 bulabilirsiniz demiyorum ama %95'i garantidir.
  • Arkadaş ben bir kaç ay önce bir hd cihaz aldım çok menunum ve fiyatıda iyi burdan baka bilirsin
    LİNK
  • quote:

Orijinalden alıntı: borankaya

Arkadaş ben bir kaç ay önce bir hd cihaz aldım çok menunum ve fiyatıda iyi burdan baka bilirsin
    LİNK

teşekkürler BJK cevap için, yalnız ben kathrein 913 ü orjinal imaj ile kullanıyorum, yalnız bu italyan kanalları bizim paralı platformlar gibi altyazı desteği veriyor, zaten kendileri altyazısını koyuyor italyanca tabi. yalnız ben türkiyede kathrein ın sarı tuşu ile altyazıya gittiğimde göremiyorum bir opsiyon altyazılar yüklenmiyor sinema kanallarında.

fox hd gibi kanallarda ise altyazı geliyor ve teletext yazısı gibi görünüyor.

kathrein kullanan arkadaşlardan belki deneyen olmuştur, alman italyan fransız kanallarından altyazı çekebilen var mıdır, bir de yöntem nedir, acaba güncelleme mi yapmalıyım cihazda?

• quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Yanlış anlaşılmış sanırım, TS modelinin T si dijitaldir. Sadece T2 desteli değildir. S'ide S ve S2 dir.

DVB-S & S2 + DVB-T tunere sahip bir modeldir.

iyi akşamlar; peki bu TS 9600 a sonradan DVB-T2 tuner takilabilir mi?
    Ya da orjinalinde olan model varmidir?Tabiki sti 7105 chipset olması şarti ile !!!!
    Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef Plug&Play tuner olmadığı için takılamaz.

7105 işlemcili benim bildiğim fortis HX-8200 HD PVR var. Birde aynı segmentteki Atemio 7600 ve Opticum Actus Duo modelleride 7105 olabilir. Şimdi bu modeller Tr de olmadığı için malesef içini açıp bakma şansımız yok.Bu yüzden rica minnet yurtdışı kullanıcılara sorup bilgileri bu şekilde ediniyoruz.

Mesela ben Actus DUO modelini bir şekilde getirmeyi düşünüyorum,eğer alırsam mutlaka işlemcisine bakarım.

Edit: Bu söylediğim modeller T2 destekli tunerli cihazlardır. Tunerleri değiştirilebilir kombinasyon yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 1 Mayıs 2013; 20:04:10 >
  • arkadaşlar kathrein913 ve opticum ts 9600 hd işlemcisi STİ 7105 dir technisat kullanmadığım için işlemcisini bilmiyorum
  • quote:

Malesef Plug&Play tuner olmadığı için takılamaz.

7105 işlemcili benim bildiğim fortis HX-8200 HD PVR var. Birde aynı segmentteki Atemio 7600 ve Opticum Actus Duo modelleride 7105 olabilir. Şimdi bu modeller Tr de olmadığı için malesef içini açıp bakma şansımız yok.Bu yüzden rica minnet yurtdışı kullanıcılara sorup bilgileri bu şekilde ediniyoruz.

Mesela ben Actus DUO modelini bir şekilde getirmeyi düşünüyorum,eğer alırsam mutlaka işlemcisine bakarım.

Edit: Bu söylediğim modeller T2 destekli tunerli cihazlardır. Tunerleri değiştirilebilir kombinasyon yapılabilir.

Cevapladiginiz icin çok teşekkur ederim.Plug&Play ne anlama geliyor bilmiyorum ama sizin bahsettiğiniz fortis HX-8200, Skyway Droid, Actus Duo modellerini araştırırken fiyat farklılıkları dikkatimi çekti.T2 tuner bazılarında varken bazilarinda ise ayrica satılıyor(istenilirse fiyat artiyor).
    Bu cihazlarin chipsetleri 7105 olabilir.
    Tunerler ayrı satildigi için belki 9600 TS yede sonradan takilabirmi diye sormak istedim.Zira Actus duo gibi modeller çok pahalı.9600 TS ise yaklasik 250 lira.Malum gurbetcilerin izin vakti geliyor.Tanıdıklara gelirken siparis etmek istiyorum.
    Saygilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: balkir1907

arkadaşlar kathrein913 ve opticum ts 9600 hd işlemcisi STİ 7105 dir technisat kullanmadığım için işlemcisini bilmiyorum

Tecnisatinki de STİ 7105
  • quote:

Orijinalden alıntı: mch26

quote:

Malesef Plug&Play tuner olmadığı için takılamaz.

Cevapladiginiz icin çok teşekkur ederim.Plug&Play ne anlama geliyor bilmiyorum ama sizin bahsettiğiniz fortis HX-8200, Skyway Droid, Actus Duo modellerini araştırırken fiyat farklılıkları dikkatimi çekti.T2 tuner bazılarında varken bazilarinda ise ayrica satılıyor(istenilirse fiyat artiyor).
    Bu cihazlarin chipsetleri 7105 olabilir.
    Tunerler ayrı satildigi için belki 9600 TS yede sonradan takilabirmi diye sormak istedim.Zira Actus duo gibi modeller çok pahalı.9600 TS ise yaklasik 250 lira.Malum gurbetcilerin izin vakti geliyor.Tanıdıklara gelirken siparis etmek istiyorum.
    Saygilar...

9600 modelleri donanım olarak sabit tunerdir. Yani değiştirme söz konusu değil. Plug&Play tuner ler zaten her cihaza takılmaz, uyumlu olan modellere takılır. Link veriyorum incelersen daha iyi anlarsın.

Bu tür Plug&Play tunerli cihaz siparişi verirken tuner kombinasyonu belirtmeniz lazım. Linkteki fiyat aralıklarında zaten olayı çözersin. Mesela Opticum HD ACTUS DUO CI+ PVR Linux FULL HD 2x Sat kodlu cihazda 2 adet uydu tuneri var fiyatıda 293,50 Avro. Eğer sen tunerin biri farklı olsun dersen listenin en altındaki tuner seçeneklerinden birini seçip satıcıya bildireceksin. O da yeniden fiyatlandıracak. Tunerlerin uyumlu olduğu cihazlarda belirtilmiş çok güzel.

http://www.ac-sat-corner.eu/Opticum_3

Edit: 9600 TS ile Actus duo arasındaki fiyat farkı hem donanım uygulama / işlevsellikten dolayı katlanıyor. Bir cihaz almadan önce mutlaka ihtiyacınıza göre seçim yapın. Mesela ben uyduda 1 kanalı kayıt yaparken başka bir kanalıda aynı anda izlemek istiyorum!!! Bu yüzden seçimim Actus Duo dan yana. Eğer böyle bir talebim olmasa 9600 TS alırdım. Yada kayıt işini geçtim diyelim, ilerde kablo Tv ye geçmeyi düşünüyorum o yüzden değiştirilebilir tuner cihaz benim tercihim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 2 Mayıs 2013; 13:38:55 >

• günlerdir forumlardan araştırıyorum d-smart modül için sorunsuz HD alıcı diye. en önemli kriterim görüntü kalitesi diyorum. öyle cihazlar önerdiler ki vu+,gigablue,atlanta hd box falan filan. nasıl olduysa bu sayfaya denk geldim nerdeyse baştan sona okudum ve cihazımı buldum %99 KATHREIN UFS 913 TWİN HD PVR:) üstadlar doğru tercih yapıyorumdur dimi görüntü kalitesi,d-smart modül için
  • Görüntü kalitesi için OK ama D-Smart modül için yanlış tercih olmuş. Kathrein ürünleri Modüllü kullanımda sıkıntı yaratıyor. Örnek ufs 910 ufs 912 tt-s855 modelleridir. Şu anki ufs 913'de çok şükür böyle bir problem yok ama........! Olursa sıkıntı yaşarsın. Alman Kathrein ve Technisat üreticileri bu tür hatalar için düzeltme yazılımı / yaması çıkarmıyor.
  • quote:

Görüntü kalitesi için OK ama D-Smart modül için yanlış tercih olmuş. Kathrein ürünleri Modüllü kullanımda sıkıntı yaratıyor. Örnek ufs 910 ufs 912 tt-s855 modelleridir. Şu anki ufs 913'de çok şükür böyle bir problem yok ama........! Olursa sıkıntı yaşarsın. Alman Kathrein ve Technisat üreticileri bu tür hatalar için düzeltme yazılımı / yaması çıkarmıyor.

hadi ya peki d-smart modülü ve görüntü kalitesi açısından önerebileceğiniz cihaz var mı acaba? günlerdir araştırıyorum tam şunu alıyım diyorum olumsuz bişeyini duyuyorum. aslında benim ilk düşüncem hem fiyat hemde d-smart modül için iki atlanta hd box veya goldmaster 1050
  • quote:

Orijinalden alıntı: krasavchik

quote:

Görüntü kalitesi için OK ama D-Smart modül için yanlış tercih olmuş. Kathrein ürünleri Modüllü kullanımda sıkıntı yaratıyor. Örnek ufs 910 ufs 912 tt-s855 modelleridir. Şu anki ufs 913'de çok şükür böyle bir problem yok ama........! Olursa sıkıntı yaşarsın. Alman Kathrein ve Technisat üreticileri bu tür hatalar için düzeltme yazılımı / yaması çıkarmıyor.

hadi ya peki d-smart modülü ve görüntü kalitesi açısından önerebileceğiniz cihaz var mı acaba? günlerdir araştırıyorum tam şunu alıyım diyorum olumsuz bişeyini duyuyorum. aslında benim ilk düşüncem hem fiyat hemde d-smart modül için iki atlanta hd box veya goldmaster 1050

kathrein 913 ile aynı görüntüye hatta sd lerde daha iyi olan ve fiyat olarak da daha uygun olan opticum 9600 ts prima var.

• Atlanta Hd Box ve 1050 modelleride beğendiğim cihazların arasında yer alıyor. Bu modellere çıkan son yazılımlarda görüntü kalitesinin oldukça iyi seviyelere geldiğini kullanan arkadaşlarımdan biliyorum.

D-Smart modül içinde tereddütsüz tercih edilmesi gereken modellerdir bunlar. Özellikle TR pazarı için üretildiğinden üreticileri bu tür Modül Vs. problemlerinde desteğini esirgemiyor.

Bunların haricinde görüntü kalitesi ve modül problemi olmayan, şu an geçici olarak kullandığım Opticum Mını modeli var. Mesela bu cihazda görüntü kalitesi ön planda bir model olup, hiç bir şekilde Türksat'ın veya D-Smartın Frekans, Sr, Fec, Vs. Vs atraksiyonlarından etkilenmiyor. Çok güçlü bir yazılımı var, Özellikle D-Smartın son Fec olayından hiç etkilenmedi. Eğer TR de satılan bir model olsaydı tereddütsüz al derdim. Fakat yurdışı cihaz olduğu için (Polonya Malı) yinede tavsiye etmekte çekiniyorum. Forumda bu serinin Karasal tunerli olanını kullanan arkadaşlarda var, onlarda durum nedir bilmiyorum ama eğer DS fec olayından etkilenselerdi buralara yazarlardı.

Benim kullandığım modelin stoklarını yutdışı sitelerde göremedim, sanırım üretimi / satışı bitti ama diğer arkadaşların kullandığı TS modeli 100 ile 110 Avro arası satılıyor.

http://www.hm-sat-shop.de/hdd-receiver-hdtv-opticum/opticum-hd-9600-ts-prima-full-hd-schwarz.html

Yinede bu D.S'nin son atraksiyonlarından sonra özellikle TR de satışı ve desteği olan cihazların kullanılmasını tavsiye ederim. Cihaz ne kadar güzel olursa olsun, bir modül probleminde çuvallayıp destek alamıyorsan o cihaz bir halta yaramıyor.

• quote:

Atlanta Hd Box ve 1050 modelleride beğendiğim cihazların arasında yer alıyor. Bu modellere çıkan son yazılımlarda görüntü kalitesinin oldukça iyi seviyelere geldiğini kullanan arkadaşlarımdan biliyorum.

D-Smart modül içinde tereddütsüz tercih edilmesi gereken modellerdir bunlar. Özellikle TR pazarı için üretildiğinden üreticileri bu tür Modül Vs. problemlerinde desteğini esirgemiyor.

Bunların haricinde görüntü kalitesi ve modül problemi olmayan, şu an geçici olarak kullandığım Opticum Mını modeli var. Mesela bu cihazda görüntü kalitesi ön planda bir model olup, hiç bir şekilde Türksat'ın veya D-Smartın Frekans, Sr, Fec, Vs. Vs atraksiyonlarından etkilenmiyor. Çok güçlü bir yazılımı var, Özellikle D-Smartın son Fec olayından hiç etkilenmedi. Eğer TR de satılan bir model olsaydı tereddütsüz al derdim. Fakat yurdışı cihaz olduğu için (Polonya Malı) yinede tavsiye etmekte çekiniyorum. Forumda bu serinin Karasal tunerli olanını kullanan arkadaşlarda var, onlarda durum nedir bilmiyorum ama eğer DS fec olayından etkilenselerdi buralara yazarlardı.

Benim kullandığım modelin stoklarını yutdışı sitelerde göremedim, sanırım üretimi / satışı bitti ama diğer arkadaşların kullandığı TS modeli 100 ile 110 Avro arası satılıyor.

http://www.hm-sat-shop.de/hdd-receiver-hdtv-opticum/opticum-hd-9600-ts-prima-full-hd-schwarz.html

Yinede bu D.S'nin son atraksiyonlarından sonra özellikle TR de satışı ve desteği olan cihazların kullanılmasını tavsiye ederim. Cihaz ne kadar güzel olursa olsun, bir modül probleminde çuvallayıp destek alamıyorsan o cihaz bir halta yaramıyor.

çok teşekkür ederim açıklamalarınız için. peki siz şuanda benim yerimde olsanız atlanta hd box mı yada goldmaster 1050 modelini mi alırsınız. birde bu iki cihaz için yazılım sürekli çıkar mı? açıkcası ben pek uğraşmak istemiyorum. d-smart modülü takıyım görüntü iyi olsun 5-6 ayda bir yazılım çıkarsa yükleyim. ben uğraşamam alt tarafı televizyon izlicez resim kalitesine önem veriyorum

• kathrein 913 d smart modül ok sorun yok
  • Zaten 913 te sorun var denmemiş ,ancak katinin böyle bir sabıkası var diyelim bundan sonra da olmayacağı kesin değil
  • quote:

quote:

Atlanta Hd Box ve 1050 modelleride beğendiğim cihazların arasında yer alıyor. Bu modellere çıkan son yazılımlarda görüntü kalitesinin oldukça iyi seviyelere geldiğini kullanan arkadaşlarımdan biliyorum.

çok teşekkür ederim açıklamalarınız için. peki siz şuanda benim yerimde olsanız atlanta hd box mı yada goldmaster 1050 modelini mi alırsınız. birde bu iki cihaz için yazılım sürekli çıkar mı? açıkcası ben pek uğraşmak istemiyorum. d-smart modülü takıyım görüntü iyi olsun 5-6 ayda bir yazılım çıkarsa yükleyim. ben uğraşamam alt tarafı televizyon izlicez resim kalitesine önem veriyorum

Yurtdışından uydu getirmeyecek olsam tercihimi Atlanta HD Box'tan yana kullanırdım. Nispeten adamlar yazılım konusunda nerdeyse ihtisas yaptı. Olası problemlerede hemen müdahale edip bir yama çıkarıyorlar. Aslında çıkan yazılımların çoğu cihazın diğer Iptv veya Cs işlemleri için güncelleme yazılımları. Yoksa sen bu işler ile uğraşmayıp "Takarım D-Smart modülü legal legal tv izlerim diyorsan" Bu cihazın görüntü odaklı en iyi yazılımını yükler bir dahada yazılım peşinde koşmazsın. Resim kalitesi olarakta çoğu kişinin tercih ettiği bir model bu.

Yine senin yerinde olsam, (gördüğüm kadarı ile görüntü kalitesine çok önem veriyorsun belli) birebir bu cihazları denemeden satın almazdım.

• quote:

quote:

quote:

Yurtdışından uydu getirmeyecek olsam tercihimi Atlanta HD Box'tan yana kullanırdım. Nispeten adamlar yazılım konusunda nerdeyse ihtisas yaptı. Olası problemlerede hemen müdahale edip bir yama çıkarıyorlar. Aslında çıkan yazılımların çoğu cihazın diğer Iptv veya Cs işlemleri için güncelleme yazılımları. Yoksa sen bu işler ile uğraşmayıp "Takarım D-Smart modülü legal legal tv izlerim diyorsan" Bu cihazın görüntü odaklı en iyi yazılımını yükler bir dahada yazılım peşinde koşmazsın. Resim kalitesi olarakta çoğu kişinin tercih ettiği bir model bu.

Yine senin yerinde olsam, (gördüğüm kadarı ile görüntü kalitesine çok önem veriyorsun belli) birebir bu cihazları denemeden satın almazdım.

çok teşekkür ederim beni çözmüşsünüz:) kesinlikle serverla falan işim olmayacak d-smartı takıp izleyecem. digitürk vardı bıktım cihazlarından kanal sıralaması bile yapamıyorum cihaz yavaş bu yüzden iptal edip, kendi hd cihazımı alıyım diyorum bunuda d-smartla birlikte kullanmak. %90 atlanta hd box alacam fiyat olarak da uygun tekrardan teşekkrüler

• janjarre ustam şu iki modelden hangisi
    1- Opticum HD TS 9600 Prima(sen de tavsiye tmiştin)
    2. kathrein 913(bence bunu dersin)
    hm-sat da fiyat olarak 70 euro falan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krasavchik -- 8 Mayıs 2013; 23:42:05 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.