Şimdi Ara

Katı Meyve Sıkacağı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
33.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • king kullanıyorum piyasadaki pahalı markalardan daha güçlü motoru var ,koca havucu saniyeler içinde sıkıp atıyor,tansaştan 90 ytl ye almıştım en büyük modeli
  • SINBO 3113 geldi ve kullandım, açıkçası begenmedim neden diyecek olursanız,

1. Çok ses yapıyor (tabi diğer sıkacaklar da bu kadar sesli mi bilemiyorum ama gerçekten sinir bozucu)
    2. Meyvayı hazneye attıktan sonra press yaparken etrafa da meyvenin parçaları gidiyor, çok sinir bozucu iş bittikten sonra bir de gidip mutfakta etrafı siliyorsunuz
    3. Meyve suyunun geldiği "oluk" boru şeklinde değil ve haliyle press yapınca üstten etrafa sular sıçrıyor, halbuk,i diper markadalar bunu önlemek için adamlar adam gibi oluk kısmını boru şeklinde dizayn etmişler.

Katı Meyve Sıkacağı Katı Meyve Sıkacağı

Kısacası ne kadar ekmek o kadar köfte yapmış Sİnbo bence 3113'de keza 71 YTL lik fiyatıyla emsallerine göre çok ucuz

• quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

SINBO 3113 geldi ve kullandım, açıkçası begenmedim neden diyecek olursanız,

2. Meyvayı hazneye attıktan sonra press yaparken etrafa da meyvenin parçaları gidiyor, çok sinir bozucu iş bittikten sonra bir de gidip mutfakta etrafı siliyorsunuz

3. Meyve suyunun geldiği "oluk" boru şeklinde değil ve haliyle press yapınca üstten etrafa sular sıçrıyor, halbuk,i diper markadalar bunu önlemek için adamlar adam gibi oluk kısmını boru şeklinde dizayn etmişler.

İşte bir tasarım hatası daha. Normalde atmaması lazım. Kabın arasından mı kaçırıyor acaba?
    Aslında Philips Alu'nun da meyve suyunun aktığı oluk buna benziyor. Ama onun özel sürahisi var, tam içine girdiği için böyle bir problem olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 16 Ekim 2007; 21:38:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: afacan!
    İşte bir tasarım hatası daha. Normalde atmaması lazım. Kabın arasından mı kaçırıyor acaba?
    Aslında Philips Alu'nun da meyve suyunun aktığı oluk buna benziyor. Ama onun özel sürahisi var, tam içine girdiği için böyle bir problem olmuyor.

Evet dostum kabın arkasında tortuların düştüğü kapla aletin arasında boşluk var ve gözle görülür bir boşluk haliyle o şiddette press yapılınca o aradan kaçıyor, bende artık oraya kagıt havlu tıkamaya başladım Türk Usulü çözüm

• quote:

Orjinalden alıntı: cosmopolitan

philips için meyveyi aşağı iterken kullanılan aparatın bıçağa çarptığı yazıyor buda bıçağı köreltebilirmiş fakirde ya da diğerlerinde bu varmı gerçi düşününce olmaması mümkün değil gibi

Sayın cosmopolitan, bugün Carrefour' gittim. kapı girişinin az ötesine büyük bir philips standı kurmuşlar, Alu'yu tanıtıyorlardı. Satış sorumlusu bayana yukarıdaki mesajda yazdığınız olayın doğru olup olmadığını sordum. Çok şaşırdı ve böyle bir durumun imkansız olduğunu, bu güne kadar sattıkları üründen hiç böyle bir tepki gelmediğini söyledi. Zaten orada test etme imkanım da oldu, aparat bıçaklara kesinlikle değmiyor. Sanırım bahsettiğiniz üründe fabrika hatası var
    Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim, Alu cidden inanılmaz bir güce sahip. İlk çalıştırdığınızda makine motorun kalkış devrinin hızından yerinden oynuyor. Meyveleri attığınız boruda da bir hava akımı var ki elektrikli süpürge sanırsınız

• ben philips 1853 te karar kıldım.Fakiri ledanın plastiği bana huzur vermedi..güç düğmesinin orda biraz ayrıklık gördüm hoşlaşmadım bu durumdan
  • Moulinex Juice Machine nasıl sizce? Kullanan var mı?
    http://www.eavantaj.com/index.php?p=show&pid=3839&k_id=79
    Buradaki fiyatı da çok uygun.
  • philips hr 1861 alın rahatınıza bakın 3 haftadır kullanıyorum
    1- cok güçlü ve 2 devirli
    2- meyveyi komple alabiliyor haznesi
    3-posa atık haznesi çok büyük
    4- temizlenmesi çok kolay
    5-sessiz
    6-istisnasız 10 şişiye arka arkaya hiç temizleme yapmadan meyve suyu sıkabilirsiniz.
    bu kadar fazla yazmazdım normalde ama hakikaten çok kaliteli rün 229 YTL internette
  • philips 1858 GÜZEL
    AMA BİRDE TEFAL ELEA DUO HAM KATI MEYVA HEM NARANCİYE SIKIAGI BİR ARADA VE
    ŞEKLİ GÜZEL BUNUDA DÜŞÜNE BİRİRSİN
  • tefal aldım x
    bin pişmanım posa haznesi küçük 4 elma sonra devri düşme bağılyı olur
    ve meyve ağızı çok küçük normal bir elmeyı 8 dilime ayırmadar atamıyorsunuz
    iğrenç bir durum

bir daha tefalin bir şelini almaya yenilliyim
  • arkadaşlar sinbonun katı meyve sıkacağı var philipse çok benzetmişler 60-70 YTL civarında aynı işi görüyor. haznesi çok geniş.yanı philipse 240 ytl vereceğinize tek devirli sinboyu alabilirsiniz. 4 te 1 fiyatına. kırmızı havuç suyunu tavsiye ederim :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmax -- 10 Ocak 2008; 13:32:19 >
  • Philips HR 1821 aldık 80 küsür liraya.

İlk defa katı meyve presi kullanıyoruz, bir iki şey sormak istiyorum. Posaların sadece 1/3'ü posa kabına düşüyor geri kalanı resimdeki gibi üst kapağın altına birikiyor. Bir de bayağı bir köpük çıkıyor. Bunlar normal midir, yoksa bizim alet biraz dandik mi? Teşekkürler.

Katı Meyve Sıkacağı

Katı Meyve Sıkacağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 10 Ocak 2008; 21:27:31 >

• ALET BİRAZ dandik duruyor. philips bazan ne yazıkki markasına yakışmayan ürünler yapabiliyor. philips hr 1861 daha güzel bu tür sorunlar olmuyor. temizliği çok kolay. ben uygun fiyat arayanlar için sinbo diyorum.
  • Hakikaten philips'in diğer modelleri bayağı farklı gözüküyor. Gerçi benim aldığımın 2 katı fiyatı ama dediğim sorunlar oluşmuyorsa düşünülebilir. Değiştirme garantili almıştık, belki değiştiririz.
  • Sayın mllm cihazınızda bir problem yok. Katı meyve sıkıcısında portakal sıkınca böyle köpürüyor. Daha önce ben de denemiştim çünkü. Ayrıca kapakta posa birikmesi de normal. Dönen bıçağın hızından kaynaklanıyor bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

Sayın mllm cihazınızda bir problem yok. Katı meyve sıkıcısında portakal sıkınca böyle köpürüyor. Daha önce ben de denemiştim çünkü. Ayrıca kapakta posa birikmesi de normal. Dönen bıçağın hızından kaynaklanıyor bu.

Hepsi öyleyse değiştirmeye gerek yok. Sağ ol.
  • Ben PHILIPS HR 1861 ALU kullanıyorum bu köpürme sorunu için bi sürahisi var sürahide bi sistem yapmışlar köpüğü sudan ayırıyor tavsiye ederim
  • Yorumları ve arkadaşımın tavsiyesini dinleyerek netten 208 YTL ye Philips 1861 aldım. Almayı düşünenlere tavsiye ederim
  • Merhaba. Katı meyve sıkacakları ile ilgili araştırma yaparken burayı buldum.
    Moulinex JU2100 Vitae model Katı Meyve Sıkacağı aldım, daha doğrusu siparişini henüz verdim, elime geçmedi. Satın aldıktan sonra biraz araştırma yaptığımda Moulinex' in bazı sıkacaklarının posayı sıvıyla beraber verdiğini okudum. 500W gücünde bir alet aldım, böyle bir şey yaparsa geri göndermeyi düşünüyorum. Makine biraz küçük, sanırım posa haznesi de öyle. Bu alet hakkında bilginiz ya da fikriniz var mı? Resim ve özellikler şöyle;

http://www.moulinex.com.tr/products/breakfast/juice-makers/vitae.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankeil -- 7 Mayıs 2008; 15:40:54 >

• moulinex sıkacak aldım çalışmıyor, problem nedir sizce?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.