Ben 1 hafta önce fiyat/performans ı düşünerek SINBO SJ-3113 KATI MEYVA SIKACAĞI'nı Hepsiburada üzerinden sipariş verdim (79 YTL) henüz gelmedi SINBO gümrükten çekmek üzereymiş malları, keza kış yaklaşmakta oldugundan katı meyve sıkacaklarına talep çokmuş, gelsin bir inceleyeceğiz bakalım
Merhabalar. Linkini verdiğiniz iki ürün arasında birinin alüminyum gövde ve 700 watt olması ile ötekinin plastik gövdeli ve 650 watt olmasından başka fark göremedim ben. Sonuç olarak ikisi de harika cihazlardır, karar sizin, arada 70 ytl var. Gövdesinin sağlam olması sizin için önemli ise Alu'yu tercih edin.
quote:
Orjinalden alıntı: guzelm
Havuç gibi sert sebze ve meyveleri sıkabiliyor mu?
Tabii; havuç, elma, sebze suyu sıkabilirsiniz
SINBO SJ-3113 modeli havuç sıkabiliyor mu?
Bilgiler için teşekkürler.
quote:
SINBO SJ-3113 modeli havuç sıkabiliyor mu?
Bilgiler için teşekkürler.
Evet sıkabiliyor
quote:
Merhaba Arkadaşlar,
Katı Meyve Sıkacağı için hangi marka/modeli tavsiye edersiniz? aşağıdaki ürünleri kullananlar var mı?
hafta sonu metrodan pıhılıps marka katı meyva sıkacağı aldım ve çok kullanışlı elmayı bütünüyle atıyorsun başka hiç bir işlem yapmana gerek kalmadan suynu 5 saniyede bardağa boşaltıyor.şu an kampanyası var tüm merkezi yerlerde stantlarında test edip alabilirsin. not:modeli serisi aklımda değil ama şeffaf bir aletti.
internetten veya doğubankın karsısındaki hanın alt katından daha ucuza alabilirsiniz arkadaşlar. bosuna teknosadan falan 300 lira bayılmayın. ayrıca bizim burdaki marmaris büfe sinbo meyve sıkacağı kullanıyor 80 ytl'lik olandan fakat pek memnun değil ev için ideal olabilir ama sık kullanımda sinbo kullanışlı değilmiş!
Katı meyve sıkıcısında tercihiniz Braun Philis veya Moulinex olsun. Motor güçleri yüksek olduğu için biraz pahalılar ama değer diye düşünüyorum. (Mesela sıradan bir cihazla atıyorum 1 kilo havuçtan 4 bardak su çıkaracakken bu cihazlarla daha fazlasını çıkarabilirsiniz)
arkadaşım fakir almıştım gayet memnunum makineye biraz yaklaşsam benide sıkacak
quote:
Orjinalden alıntı: mntnr
arkadaşım fakir almıştım gayet memnunum makineye biraz yaklaşsam benide sıkacak
Arnica nektarin 205 aldım dün, 60 ytl. Hemen bir arzum bayine bakın derim.
hepsi burada dan philips hr 1861 aldım bu ürünü ve diğer markaları bayağı araştırdım gerek meyveleri bütün halleriyle alması için genişletilmiş hazne ağızı gerekse sessizliği bence hiç uzakdoğu mallarına bakmayın sonuçta birkez alıyorsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa sucu
Arnica nektarin 205 aldım dün, 60 ytl. Hemen bir arzum bayine bakın derim.
hepsi burada dan philips hr 1861 aldım bu ürünü ve diğer markaları bayağı araştırdım gerek meyveleri bütün halleriyle alması için genişletilmiş hazne ağızı gerekse sessizliği bence hiç uzakdoğu mallarına bakmayın sonuçta birkez alıyorsunuz
kutuyu çevirip made in neresi bi bakar mısın
Bir çok firmanın uzak doğuda fabrikası var:)
"çin de üretilmiştir" yazıyor.
philips için meyveyi aşağı iterken kullanılan aparatın bıçağa çarptığı yazıyor buda bıçağı köreltebilirmiş fakirde ya da diğerlerinde bu varmı gerçi düşününce olmaması mümkün değil gibi
quote:
Orjinalden alıntı: cosmopolitan
philips için meyveyi aşağı iterken kullanılan aparatın bıçağa çarptığı yazıyor buda bıçağı köreltebilirmiş fakirde ya da diğerlerinde bu varmı gerçi düşününce olmaması mümkün değil gibi
Bu affedilemez bir tasarım eksikliği.Olmaması gereken bir durum.Ayıplı ürünler kategorisine girer.Meyve iticisi bıçağa değmeyecek uzunlukta tasarlanmak zorundadır.