Şimdi Ara

KATI MEYVE SIKACAĞI TAVSİYE (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
17
Favori
597.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Moulinex JU650 SMİTH XXL kullanan var mı aranızda rengi sebebiyle ondan alacak gibiyim. tavsiye eder misiniz ?
  • Braun Multiquick 7 J 700 almayı düşünüyorum. Yorumları gayet iyi. Daha ucuza da aynı işi yapanlar var ama bu sıkacak bana göre hem çelik kasasıyla hem de görüntüsüyle ön plana çıkıyor. Plastiğin çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. Düşer kırılırsa geçmiş olsun.. Bu yüzden çelik olsun pahalı olsun. Sonuçta 1 kere alınacak. Hem mutfağın görüntüsünü de bozmaz..

Bu ürün hakkında deneyim ve düşünceleri olan var mı acaba? Yada şu ürünü alırsan daha iyi olur diyen?
  • 1 haftalık araştırmalarım sonucu Homend 2702 yi golddan 179.90 a aldım , cihaz gerçekten çok çok iyi.. sesi asz parçaları ergonomik ve kaliteli abartılı bi büyüklüğü de yok (yer kaplaması açısından), narenciye sıkacak aparatı da cabası daha yüzlerce artısını sayabilirim.. değineceğim tek olumsuz tarafı sıktığı meyve suyunun üst katmanında köpük kalıyor onu da kaşıkla temıszlıyorum , tabi bütün meyve sıkıcılar yapıyor mu bilemem.. daha uygun fiyatlı alınabilir mi bilmem ama hepsiburadadan 100 tl maxipuan kazanmıştım son gün olduğu için bulabildiğim fiyatla golddan aldım. almayı düşüneen arkadaşlara 300 tl ye braun j7 yada philips hr 1861-1866 -1871 almayın derim fazladan vereceğiz minimum 120 tl maximum 220 tl kesinlikle kar/fayda sağlamayacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

İnternetteki videolara ve DH'deki yorumlara göre Philips HR1871 almaya karar verdim. Bir tane memnun olmayan yok. Herkes memnun. Fiyat olarak 470 civarında internette. Enpara ile 375 liraya gelir. Tabi 3D secure olan site bulursam.

Bence o para verilmez. Cafe işletiyorsan o başka.. 60-70 tl'lik sinbodan çok memnunuz. Yukarıda Arzum ile kıyaslamıştım. Posa temizliği dersen hepsinde aynı, su miktarı çok iyi ve küçük olduğu için az yer kaplıyor. 4 elma 4 havuçtan 2 büyük bardak su çıkıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adige13

1 haftalık araştırmalarım sonucu Homend 2702 yi golddan 179.90 a aldım , cihaz gerçekten çok çok iyi.. sesi asz parçaları ergonomik ve kaliteli abartılı bi büyüklüğü de yok (yer kaplaması açısından), narenciye sıkacak aparatı da cabası daha yüzlerce artısını sayabilirim.. değineceğim tek olumsuz tarafı sıktığı meyve suyunun üst katmanında köpük kalıyor onu da kaşıkla temıszlıyorum , tabi bütün meyve sıkıcılar yapıyor mu bilemem.. daha uygun fiyatlı alınabilir mi bilmem ama hepsiburadadan 100 tl maxipuan kazanmıştım son gün olduğu için bulabildiğim fiyatla golddan aldım. almayı düşüneen arkadaşlara 300 tl ye braun j7 yada philips hr 1861-1866 -1871 almayın derim fazladan vereceğiz minimum 120 tl maximum 220 tl kesinlikle kar/fayda sağlamayacağını düşünüyorum.

Güzel bir cihaz seçmişsiniz. Ben de babam bu ara taze meyve suyuna çok heves etti diye almayı düşünüyorum. Piyasadaki modeller arasında en mantıklısı Homend gibi geldi bana da. Inox renk sevmediğimden 2703 modelini öncelikli düşünüyorum bu sıralar. Bir de Bernardo Mağazası'nda Cucinox var, o da uygun. 99 liraya satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

1 haftalık araştırmalarım sonucu Homend 2702 yi golddan 179.90 a aldım , cihaz gerçekten çok çok iyi.. sesi asz parçaları ergonomik ve kaliteli abartılı bi büyüklüğü de yok (yer kaplaması açısından), narenciye sıkacak aparatı da cabası daha yüzlerce artısını sayabilirim.. değineceğim tek olumsuz tarafı sıktığı meyve suyunun üst katmanında köpük kalıyor onu da kaşıkla temıszlıyorum , tabi bütün meyve sıkıcılar yapıyor mu bilemem.. daha uygun fiyatlı alınabilir mi bilmem ama hepsiburadadan 100 tl maxipuan kazanmıştım son gün olduğu için bulabildiğim fiyatla golddan aldım. almayı düşüneen arkadaşlara 300 tl ye braun j7 yada philips hr 1861-1866 -1871 almayın derim fazladan vereceğiz minimum 120 tl maximum 220 tl kesinlikle kar/fayda sağlamayacağını düşünüyorum.

Güzel bir cihaz seçmişsiniz. Ben de babam bu ara taze meyve suyuna çok heves etti diye almayı düşünüyorum. Piyasadaki modeller arasında en mantıklısı Homend gibi geldi bana da. Inox renk sevmediğimden 2703 modelini öncelikli düşünüyorum bu sıralar. Bir de Bernardo Mağazası'nda Cucinox var, o da uygun. 99 liraya satılıyor.

Candogan hocam 2702 ile 2703 arasindaki fark 03un disi plastik diye biliyorum aradaki 30-40 tllik fark bu yuzden onuda hesaba katin

• Evet ben de dışını çelik görünümlü istemediğimden beyazını düşünüyorum. Ancak beyazı da piyasada pek bulunmuyor o yüzden çelik de alabilirim.
  • hayırlı olsun şimdiden :)
  • bende bu arala arastirmalr icerisindeyim 139 tl arzum ar180 almaya karar verdim fakat burdaki olumsuz yorumu gorunce kararsiz kaldim... kullanipta memnun olmayan baska kimseler var mi..

• quote:

Gerçekten güzel ürün. Kullanıyorum. Memnunum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan Serdar Bilgiç -- 5 Kasım 2013; 17:57:57 >

• Tefal ZN650XXL 1000 watt aldım. dün denedim. gayet başarılı bir ürün.
    malzeme kalitesi iyi, kolay sökülüp yıkanabiliyor. köpük önleme sistemi vs başarılı.
    renginden dolayı tercih ettim. genel olarak çok benzer katı meyve sıkacakları rende bıçakları hemen hemen hepsinde aynı. tavsiye ederim.
  • 100 200 arası katı meyve sıkacağı tavsiyesi olan var mı? Kullanan memnun kalan.
  • Bu ürünü kullanan bilen var mı? Tefal Frutelia Pro
    Link
  • Bizde hr 1861 de karar kıldık. Şu anda bulduğum en ucuz fiyat bu.

link
    Linkdeki fiyat üzerinden
    11tl pepsi indirimi+5 tl avantajix+2tl şipşak kupon (encardı olanlar daha ucuza alabilir)

• Siparişini verdim. 370 Tl den 300 e düştü. Ürün elime geçince yeni nesil katı meyve sıkacağım hakkında detaylı bilgileri paylaşırım.
  • Arkadaşlar, Philips HR1869 almaya karar vermiş olanınız varsa bana PM atabilir mi? Karınıza olacak bir teklifte bulunmak istiyorum (satıcı değilim, başka türlü bir alışveriş olacak)
  • www.hepsiburada.com
    Stilea GS328LE 1000W Katı Meyve Sıkacağı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=22020&Productid=mtstileaks1850
    ürünü hakkında bilgisi olan var mı ? 1000w, firma genellikle uzman mutfaklar için ürünler üretmekte..diğer ürünlere göre fiyatında çok uygun geldi..Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: magicsee

şu çok hoşuma gitti ya.bunu alıcam sanırım..farklı bir sisteme sahip.köpürtmeden sıkıyor.narinciye sıkacagı mantığı ile hallediyor.

[DHVideo=]ht

bu cihazı aldınız mı acaba?

• xbsezer X kullanıcısına yanıt
    Hotpoint SJ 4010

gerçekten ilginçmiş..
    Aynıs ekilde arcelik de var:

kafam karıstı şimdi :/

http://forum.donanimhaber.com/m_74314341/f_//tm.htm#84868686
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forza Kartal

quote:

Orijinalden alıntı: Forza Kartal

Arkadaşlar önerebileceğiniz Meyveleri bütün olarak atabileceğimiz Meyve sıkacağı tavsiyeleriniz nelerdir..
    Yada şu ürün nasıl bilginiz yada kullanan varmı? PHILIPS HR 1861 ALU KATI MEYVA SIKACAĞI

KATI MEYVE SIKACAĞI TAVSİYE

Vayy bee konuyu açalı beş yıl olmuş , bizim oğlan daha o zaman 4 aylıktı şimdi kocaman oldu ve bu katı meyve sıkacağı konusunu onun için açmıştım, inanırmısınız ben hiç bir üründen almadım gerekte görmedim....direk meyveyi yemesi bizim için daha sağlıklı olur düşüncesiyle almaktan vazgeçtik....konuya katkı sağlayan herkese teşekkürler.....

Allah bağışlasın hocam.

Zaman ne kadarda çabuk geçiyor..

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.