Şimdi Ara

KATI MEYVE SIKACAĞI TAVSİYE (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.161
Cevap
17
Favori
597.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cvs'nin Biçok ürününü Kullanıp Memnun Kaldım.. Ancak Katı Meyve Sıkacağı KOnusunda Kullanım Rahatlığı Çok Önemli Olucağı İçin Kararsız Kaldım.. Almayı Düşünüyorum Fiyatıda Uygun oldukça..
     KATI MEYVE SIKACAĞI TAVSİYE

• quote:

Orijinalden alıntı: _baron_

fiyatları çok pahalı yaa almayaa değermi yazarmısınız

Homend un 89 TL olani var 350 ve almaya değer hem az yer kapliyor hem pratik
  • 350 wat olani
  • 7senedir inox sunny var 800w posada 1gr su birakmiyor çok iyi
  • y@s@r kullanıcısına yanıt
    bende hotpoint markadan almayı düşünüyorum cihaz hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var acil :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_forum -- 11 Ocak 2014; 9:18:29 >
  • omer_forum O kullanıcısına yanıt
    hocam cihaz herhangi bir hotpoint satan yerde direk görsel olarak bakablirsiniz öncelikle.

bana sorarsanız biraz büyük arçeliğe göre benim tercih sebebim watt ı yüksek olması idi arçeliğe göre

ürüne gelince ben hiç kullanamadım bozuk çıktı bende geri iade ettim tekrar düşük bulursam alaçağım.
  • y@s@r kullanıcısına yanıt
    şuanda n11 sayfasında 549 tl den 289 tl düşmüş, bende watt güçlü olduğu için bu markayı düşünüyorum. büyüklük küçüklükten öte işlevi önemli bence kullanan kimseyi bulamadım. netteki videolar sadece markanın tanıtım videosu onun için tereddütte kaldım.
    Hocam b3nim aldigim satici sahsen tavsiye etmem bu saticiyi

Urun bozuk geldi bana servise gondermemi soyledi servise gonderdim yapil geldi guya urun yine calismadi sonrada geri saticiya gonderdim bakalim simdi ne olacak en iyisi gorerek almak bir magazadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeş ben alalı 10 gün oldu. Almadan çok debelendim kimse yorum yapmadı, bir arkadaş internetten almış kırık çıkınca yorumlayamadı. Gittim hotpoint'i aldım, arçelik hiç göremedim. Satmayacakları ya da sergilemeyecekleri ürünü ne diye çıkardılarsa.... Ürün çok güzel, sessiz ve beklentilerin üzerinde.Yumuşak meyve de sıkıyor havuçta. Temizlemesi diğerlerine göre çok basit, sadece suya tutarak ovmadan temizleniyor. Daha önce santrüfüjlü kullanıyordum. Posa susuz, meyve suyu köpüksüz. Bekleme direk al. Her hafta sonu hotpointler indirime giriyor. @omer_forum
  • acanerk kullanıcısına yanıt
    nettenmi aldın yoksa mağazadanmı öğrenebilirmiyim acaba
    birde hiç çim suyu sıktınızmı bu ürünü alma sebeplerimden biride bu =?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_forum -- 11 Ocak 2014; 11:26:39 >
    Tüm yeşillikleri sıktım ama çim denemedim. Mağazadan baktım kontrol ettim aldım 319 tl

• selam arkadaşlar.
    1-2 gün önce ben de philips HR 1869 modelini aldım.700W
    çok begendik biz.sessiz titreşimsiz.gayet memnun kaldık.tavsiye ederim size de...;)
  • 2 ocakta n11'den philips hr1869 modelini aldık.
    Çekle 154 liraya geldi.
    www.n11.com
    Meyve Sıkacağı - Fiyatları & Modelleri - n11.com
    http://www.n11.com/philips-kati-meyve-sikacagi-hr186900-P17486649

Şimdilik elma, kabuksuz portakal,havuç sıktım. Posası tek yerde kuru. Cihazın temizlemesi 2dk. Tavsiye ederim.
    Bu arada başka ne sıkabiliriz tadı güzel güncel sebze meyve.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Abdullah..HR1869 kutusundan cıkan harika karısımlar kitapcıgına baktım.daha deneyemedim ama.domates kereviz ve brokoli yi denemek istiyorum))senin de begendiğin mix ler olursa paylaş.))

• bende hotpoint'in yukarıda belirtilen modelini aldım dün;315 TL/12 taksit bayisinden aldım....Ürünü kullandım yer sıkıntısı olanlar için biraz büyük bir model ancak sesi ve sarsıntısı gayet az....Portakal,kivi,havuç,mandalina,limon ve elma sıktım limon yarım diğerleri 2 adetti(orta boy)yaklaşık700-750 ml su çıkarttı...Posa'da su yoktu hafifi nemli idi,tadına da baktım suyu nerdeyse çekildiği için tat tuz yoktu...temizlemesi gayet rahat,içiçe geçen 4 parça meye iteceği ve besin kapağı var ancak kolay temizleniyor sıkma işlemi bittikten sonra ben birde su gönderdim daha rahat temizlendi...Yer sıkıntısı olmayan arkadaşlar için ürünü tavsiye ederim....
  • Sonunda araştırmalarım sonucu bende salı günü HOTPOİNT marka katı meyve sıkacağını aldım gerçekten harika bir ürün 350 tl aldım ama aldığıma değdiğine inanıyorum. haftaya çim ektim inşallah ilk mahsülü alınca suyunu sıkmayı deneyeceğim. o zaman son noktayı koyacağım bu üründe. yeni nesil oldğunu kanıtlayan bir ürün herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_forum

Sonunda araştırmalarım sonucu bende salı günü HOTPOİNT marka katı meyve sıkacağını aldım gerçekten harika bir ürün 350 tl aldım ama aldığıma değdiğine inanıyorum. haftaya çim ektim inşallah ilk mahsülü alınca suyunu sıkmayı deneyeceğim. o zaman son noktayı koyacağım bu üründe. yeni nesil oldğunu kanıtlayan bir ürün herkese tavsiye ederim.

hocam bu cim tohumunu nerden bulacagiz.
    ben de de arcelik var bi deneyecegim.
    ispanak falan yaptik pek tadi tuzu yoktu.

Ömer Bey hayırlı olsun memnun kaldığınıza sevindim....

• hakan_n kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Arçelik Hotpointle fiyat farkına değer mi?
  • hakan_n kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Arçelik Hotpointle fiyat farkına değer mi?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.