Şimdi Ara

KATI MEYVE SIKACAĞI TAVSİYE (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
17
Favori
597.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Dubliner

Gerçekten kesinlikle mükemmel. Artık gerçek meyve suyu içiyorum tam manasıyla. Kuvings bu işte en iyisi o yüzden fiyatı böyle pahalı. Ama örneğin fakirin var slow juicer ı 750 ye falan satıyorlar. Çin de imal edilmiş uyduruk Fakire o parayı vereceğime az daha katar Kore malı Kuvings alırım dedim ben alırken. 9 taksit olunca ödemesi biraz daha kolay geldi. Ama alırken şu iki noktayı telefondaki eleman vurguladı. Birincisi bu Kuvings te meyveyi bıçak değdirmeden bütün atabiliyorsun. Hadi bıçağı salla, büyük rahatlık. Yıka içine at. diğerinde dilimle falan. O kadar dilimlemeyle uğraşınca yerim zaten. İkincisi temizlemesi çok kolay. içine bir sürahi suyu doldur motoru terse çalıştır kendini temizliyor. detaylı temizlik içinde bir aparat yapmışlar. İki dakikada musluk altında işlem tamam. Diğerlerinde temizlik yapmak adamı isyan ettiriyor malum.
    Bir de makine 7-8 kilo var. Acayip tok duruyor. İnternette bir video var. bunun motoruyla mercedes marka araba çekiyorlar.
    Neyse ben çok memnunum, herkese tavsiye ederim. Özellikle çoluk çocuğa klasik meyve sıkıcılardan kesinlikle birşey içirmeyin diyorum.

İşte bunları yazarak pimimi çektin :) meyve suyu içmeyi çok severim doğal olanı yani. Bu ürün tam benlik o zaman her yönden. Şuan tek sıkıntı fiyatının yüksek olması ve hanımı kandırabilmek :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

quote:

Orijinalden alıntı: The Dubliner

Gerçekten kesinlikle mükemmel. Artık gerçek meyve suyu içiyorum tam manasıyla. Kuvings bu işte en iyisi o yüzden fiyatı böyle pahalı. Ama örneğin fakirin var slow juicer ı 750 ye falan satıyorlar. Çin de imal edilmiş uyduruk Fakire o parayı vereceğime az daha katar Kore malı Kuvings alırım dedim ben alırken. 9 taksit olunca ödemesi biraz daha kolay geldi. Ama alırken şu iki noktayı telefondaki eleman vurguladı. Birincisi bu Kuvings te meyveyi bıçak değdirmeden bütün atabiliyorsun. Hadi bıçağı salla, büyük rahatlık. Yıka içine at. diğerinde dilimle falan. O kadar dilimlemeyle uğraşınca yerim zaten. İkincisi temizlemesi çok kolay. içine bir sürahi suyu doldur motoru terse çalıştır kendini temizliyor. detaylı temizlik içinde bir aparat yapmışlar. İki dakikada musluk altında işlem tamam. Diğerlerinde temizlik yapmak adamı isyan ettiriyor malum.
    Bir de makine 7-8 kilo var. Acayip tok duruyor. İnternette bir video var. bunun motoruyla mercedes marka araba çekiyorlar.
    Neyse ben çok memnunum, herkese tavsiye ederim. Özellikle çoluk çocuğa klasik meyve sıkıcılardan kesinlikle birşey içirmeyin diyorum.

İşte bunları yazarak pimimi çektin :) meyve suyu içmeyi çok severim doğal olanı yani. Bu ürün tam benlik o zaman her yönden. Şuan tek sıkıntı fiyatının yüksek olması ve hanımı kandırabilmek :)

Emin ol her kuruşuna deyiyor. Videolara bakarak söylüyorum denemedim ama buğday çimi dahi sıkıyor. Daha ne olsun. Evet biraz pahalı katılıyorum ama bunu elektrik süpürgesinde Dyson gibi düşüneceksin. Alacaksın keyfine bakacaksın.

• Hotpointin benzer sistemle calisan yeni nesil sıkacağı var 399 tl. Kullanan varsa bilgilendirsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmadım ama Esse mağazalarında satıyorlar. Almadan önce gittim baktım. Motor gücü açısından baya bir geri kalıyor. bu da sadece büyük meyveleri sıkabilir demek aslında. benim makine çim dahi sıkıyor. O kadar güçlü bir motor var.
    Bir de kriter midir bilemiyorum ama ürün biraz hafif geldi bana. Yani sanki böyle 4 kilo civarında. Benim aldığım kuvings rahat 7-8 kilo var. Daha tok geldi gözüme. Fark olarak 1-2 kriter not almıştım. İlki bu hotpointte meyveyi bütün olarak atamıyorsun. Yani yine ön hazırlık var. Bu benim için can sıkıcı. Yani örneğin elmayı dilimle falan bir sürü iş. Ben kuvingste elmayı direkt bütün atabiliyorum. Bıçaksız sıkma zaten bunların esprisi. Elmayı ben dilimleyince zaten bıçak değmiş ve oksidasyona bir nebze de olsa uğramış oluyor. İkincisi smart cap denilen akıllı kapak yok. Yani içinde kokteyl yapmak mümkün değil. Bu kapak sayesinde bir sürahi suyu döküyorsun kendini temizliyor. Bir de adamların koyduğu musluk altı temizleme aparatı hotpointte yok. Ama fiyat noktasında bir şey diyemem. İllaki kalitenin de bir karşılığı olması lazım. Kazık yemedim diye hissediyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Dubliner -- 16 Eylül 2014; 12:26:57 >

• Hocam alet güzel evet ama o parayı vermek mesele :D Yani sürekli kullanılan birşey değil fritöz gibi mesela. Alıcam kenarda durucak. Kendi adıma konuşuyorum. Fiyat 500 civarı olsa hiç düşünmeden alırdım. O fiyatlara inmesi de zor gibi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

Hocam alet güzel evet ama o parayı vermek mesele :D Yani sürekli kullanılan birşey değil fritöz gibi mesela. Alıcam kenarda durucak. Kendi adıma konuşuyorum. Fiyat 500 civarı olsa hiç düşünmeden alırdım. O fiyatlara inmesi de zor gibi .

Bence de o fiyatlara düşmesi zor. Hatta imkansız. Neden dersen, cihaz Amazonda 430 usd ye satılıyor. Yani TR de 500 tl olsa Amerikalılar buradan alır.
    Ama bence her zaman kullanmam diye düşünme. Çünkü diğer bıçaklı klasikler gibi temizlemesi zor değil, çok kolay temizleniyor ve yaptığı meyve suyunun tadı olağanüstü. Ben aldıktan sonra çok kullanımı pratik olduğu için sürekli kullanıyorum. Hatta olayı biraz oyuna çevirdim diyebilirim. Bakıyorum ne meyveler var. onları sallıyorum içine. bir kere bütün atmak çok büyük rahatlık. Alırken demişlerdi çok rahat oluyor diye sallamamıştım ulan ne var işte bunda diye. Tabi sert çekirdeklileri çekirdeğiyle atmayacaksın şeftali gibi mesela.
    Meyveyi atınca sıvı renk değiştiriyor falan baya eğlenceli kokteyl vs. yapmak. İlginç tatlar çıkıyor. Alışkanlık oldu diyebilirim, sabah ofise gelince bir bardak kesin içiyorum.
    Kalın sağlıcakla..

• Philips 1871 hala çok pahalı. İndirime giren bir sitedir bulamadım.bulan paylaşabilir mi?

• The Dubliner T kullanıcısına yanıt
    Öyle bir anlatıyorsun ki senin yüzünden foruma girmek isyemiyorum :)

Şaka bir yana en kısa zamanda bir yolunu bulup bu cihazı almam lazım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani benim gibi biraz da sağlıklı yaşam vs. gibi konularla ilgiliysen kesin alman lazım.
  • Arkadaş herkes markayla tavsiye vermiş de 17 sayfalık konuyu nasıl okuyalım şimdi baştan sona? :) Bunun yerine, bu makinenin önemli özellikleri yazılsa, alırken dikkat edilecek özellikleri belirtilse... Böylece herkes kriterlerini bilmiş olur, fiyatına, markasına, şartlarına göre kendi karar verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusaktas91

Arkadaş herkes markayla tavsiye vermiş de 17 sayfalık konuyu nasıl okuyalım şimdi baştan sona? :) Bunun yerine, bu makinenin önemli özellikleri yazılsa, alırken dikkat edilecek özellikleri belirtilse... Böylece herkes kriterlerini bilmiş olur, fiyatına, markasına, şartlarına göre kendi karar verir.

Hocam burada tek tek özellik saymak inan zor oluyor. Benim aldığım makine ile ilgili Koreli firmanın türkçe sitesini aşağıda veriyorum. Siteyi incelersen zaten direkt neden alman gerektiği detaylı yazıyor.

www.kuvingsturkiye.com

• quote:

Orijinalden alıntı: arass55

Bence Bu üründe olabilir, fiyat da makul sayılır..

http://www.tacirim.net/beyaz-esya-mutfak/meyve-sikacaklari/arcelik-1579-kati-meyve-sikacagi.html#.VCH3SBJ9mRw

Hocam çok samimi söylüyorum bunu alacağına git 10 günde bir bir yerde bir bardak meyve suyu iç senin açından çok daha sağlıklı olur. Bu centrifigual sistemler ortada meyve diye birşey bırakmıyor. meyveyi paramparça yapıp bütün enzim vitamin vs. yakıyor. O nedenle kesinlikle alma. Evde meyve suyu istiyorsan slow juicer al.

• The Dubliner T kullanıcısına yanıt
    ben iyi bişey zannetmiştim.. öyle arçelik filan görünce, kasa da sağlam geldi bana ama.. demekki değilmiş, teşekkürler bu arada :)
  • Eğer sağlık sizin için ön planda ise kesinlikle slow juicer alınmalı. Bu alanda da dünyada iki tane marka önder. Birisi Kuvings diğeri Hurom. İkisi de Kore markası. Kuvings in Türkiye de distribütörü var, fiyatı uygun, hemen teslim ediyorlar. Aynı özellikte Hurom 2000 lira ve stoklarında yok. Kaparo veriyorsun 2-3 ay sonra teslim. Bunlar bana uymadı diye Kuvings aldım. Yoksa ikisinin farkedeceğini sanmıyorum. @arass55
  • Essenin kullanıyorum köpük yapıyor 1 ay kullandık buzluğun üstünde duruyor, köpük yaptığı için kullanamıyoruz, homendin güzel modelleri vardı, araştırabilirsiniz

Edit: şuan ki aklım alsa naranciye sokacağı alırdım kollu olanlar var ya, portakal için bire bir, diğer meyvelerin şahsen sıkıldığında çok tat verdiğini düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kipırs Çipırs -- 6 Ekim 2014; 13:12:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregrs
    şuan ki aklım alsa naranciye sokacağı alırdım kollu olanlar var ya, portakal için bire bir, diğer meyvelerin şahsen sıkıldığında çok tat verdiğini düşünmüyorum

basma kollu olanlardan bende vardı kale marka, kesinlikle umduğum gibi çıkmadı uzun süre mutfakta yattı, bizdekini görünce "bunlardan ben de alacağım" diyen bir akrabama hediye ettim, benden hevesle aldı ama ne yapıyor bilmiyorum...

bence bu tür aletlerin çoğu boşuna üretiliyor, tasarımları iyi yapılmamış...belki "emsan multi pres" veya "schafer stark" daha iyi gibi geldi bana ama yine de emin değilim...
     KATI MEYVE SIKACAĞI TAVSİYE

yada şunun gibi basit ve ucuz bir şey almak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 6 Ekim 2014; 14:31:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: emregrs
    şuan ki aklım alsa naranciye sokacağı alırdım kollu olanlar var ya, portakal için bire bir, diğer meyvelerin şahsen sıkıldığında çok tat verdiğini düşünmüyorum

basma kollu olanlardan bende vardı kale marka, kesinlikle umduğum gibi çıkmadı uzun süre mutfakta yattı, bizdekini görünce "bunlardan ben de alacağım" diyen bir akrabama hediye ettim, benden hevesle aldı ama ne yapıyor bilmiyorum...

bence bu tür aletlerin çoğu boşuna üretiliyor, tasarımları iyi yapılmamış...belki "emsan multi pres" veya "schafer stark" daha iyi gibi geldi bana ama yine de emin değilim...

yada şunun gibi basit ve ucuz bir şey almak lazım...

Siyahlı olanların iyi olduğunu duydum ben, portakal için alacağım bi tane, katı meyve sıkacağında sıktığın portakalla limon sıkacağında sıktığın portakalın tadı çok farklı oluyor, limon sıkacağındaki daha iyi oluyor bence tadı

• üstte fotoğrafını verdiğim basit sarı aleti bir mağazada görsem almayı düşünürüm, internette de var ama alışık değilim sanal alış verişe, kullanmadığında çekmeceye at dursun, arasıra portakal sıksam yeter yada en azından limon sıkarım...

n11'de 26,45 lira... http://www.n11.com/protico-kollu-portakal-ve-meyve-sikacagi-P20075592

@emregrs
  • Posalı ve lifli tüketmek konusunda yukarıdaki arkadaşa katılıyorum yoksa sırf şeker içiyoruz bi halta yaramyor. Arkadaşım kenwood sb327 almıştı müthiş bir cihaz n11 kampanya filan yaparsa bütçe ayırıp onu almaya karar verdim
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.