Şimdi Ara

KATI MEYVE SIKACAĞI TAVSİYE (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
17
Favori
597.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nar, elma, armut gibi meyvelerin çekirdekleri hiç sorun olmuyor. Yalnızca şeftali, erik, kiraz, vişne gibi çok sert çekirdeği olanlarda çekirdeği ayıklamanız lazım. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ben 999 TL ye aldım. Kesinlikle parasının hakkını verdi.
  • bysimsek B kullanıcısına yanıt
    Philips HR1855/00 Viva Collection aldım ınanılmaz memnun kaldım, çok arastırdım,ama bunun kadar guzelını ve pratıgını aynı zamanda az yer kaplayanını goremedım,fıyatıda suanda medya markt te 219 tl bılgınıze :)
  • hakanasrav H kullanıcısına yanıt
    ınanılmaz guzel gercekten gucu yer kaplaması,temızlıgı super otesı :)
  • İrfan Serdar Bilgiç kullanıcısına yanıt
    İrfan Bey Merhaba,

belki makinanızda Homend 2703 sıkılmışsınızdır. Ancak bir sorum var yine de. Ürün dayanıklı çıktı mı. Köpük ayracı konusunu tam anlamadım bu üründe köpük çok mu oluyor. Sonuçta iki yıldan fazladır elinizde. Ben 2702 gövdesi farklı olanını düşünüyorum zaten içi aynı. Teşekkür ederim, yani ürün sağlam iki yıldır arıza vermedi ve iyi sıkıyorsa bunları bilmek önemli benim için. Gidip philipse narenciye sıkacaklı 300-400 üstü para bayılmayayım bunu 200 gibi almak varken...Teşekkürler
  • dün mediamarktan 189tl ye braun j300 aldım 800 watt muhteşem ürün meyvelerin kabuğunu soymaya gerek yok kendisi ayıklıyor poşet gecirilebilir haznesi var oraya atıyor parçalar kolay temizleniyor braun kalitesinden bahsetmeye gerek yok zaten
     KATI MEYVE SIKACAĞI TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luisenrigue -- 17 Aralık 2014; 10:11:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu centrifigual meyve sıkıcı kullanan arkadaşlar samimi olarak söylüyorum meyve suyu içmiyorsunuz. Ben de 1 yıl kadar fakir marka kullandım. o nedenle net olarak söylüyorum ki slow juicer kullanmanız gerekiyor. İlla 1000 lira verin Kuvings alın demiyorum ama kesinlikle slow juicer kullanın. Sağlık için de, lezzet için de durum bu. Aradaki fark aşağıdaki resim işte.

https://store.donanimhaber.com/77/c6/cd/77c6cd6fa37cbf543869e06e836eabe9.jpg
     KATI MEYVE SIKACAĞI TAVSİYE

• Aslında gönlüm philipsten yanaydı ancak ok pahalı ve gerçekten bu derece uçurum olan fiyat farkını vermek istemedim.

Daha önce eski model vardı evimizde zaten çok aşırı kullanılan bir şey değil...

Homendi sipariş verdim umarım pişman olmam...

http://www.bulabilirim.com/homend-2704-enerjuicer-kati-meyve-sikacagi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom48

İrfan Bey Merhaba,

belki makinanızda Homend 2703 sıkılmışsınızdır. Ancak bir sorum var yine de. Ürün dayanıklı çıktı mı. Köpük ayracı konusunu tam anlamadım bu üründe köpük çok mu oluyor. Sonuçta iki yıldan fazladır elinizde. Ben 2702 gövdesi farklı olanını düşünüyorum zaten içi aynı. Teşekkür ederim, yani ürün sağlam iki yıldır arıza vermedi ve iyi sıkıyorsa bunları bilmek önemli benim için. Gidip philipse narenciye sıkacaklı 300-400 üstü para bayılmayayım bunu 200 gibi almak varken...Teşekkürler

Bu yorumu şimdi gördüm :)

Evet homend hakkında yorumlarınızı bende bekliyorum...
  • Homendi de çok düşündüm, ama sanırım kararımı Blue House 520JE olarak vereceğim. indirim ile birlikte 160 Tl civarına n11 den olabilir...uf ne zor bir konu. Sağlam güzel sıkıntısız olsun diyorsun ama herşeyi de istiyorsun , köpük ayracı iyi posa kabı sessiz narenciye sıkacağı gibi davranabilsin su posa da bırakmasın da var da var...
  • Havuç sıkmak için uygun fiyatta bir sıkacak önerebilecek biri var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komutan Kangal -- 28 Aralık 2014; 23:25:03 >
  • Philips Hr1855 aldım 179 Tl. Havuç,elma,portakal denedim başarılı buldum. Posalarında su bırakmıyor 700w olmasına rağmen güçlü motora sahip. Temizliği de bilmiyorum ama bu cihaz için söylüyorum zor değil. Meyve yemeyi pekde sevmeyen oğlan bunda kendisi sıkınca zevkle içiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bane

Havuç sıkmak için uygun fiyatta bir sıkacak önerebilecek biri var mı ?

Hocam Carrefour da indirim vardı Vestel Brunch 2000 ınox aldım 700w eve getirdiğim de ilk işim sert bi havuç alıp içine attım sonuç süper :) o kadar su havuçdan nasıl çıktı anlamadım tavsiye ederim bi inceleyin bence

• Ben evimde Arçelik marka katı meyve sıkacağı kullanıyorum. Gri inox kutusu var gerçekten tavsiye ederim.
  • 1992 yılıydı, bir heyecanla arçelik komple mutfak robotunu almıştık ne ararsan var özellikli, o zamanlar moda olmuştu bu tür aletler...
    ilk hafta katı meyve sıkma parçaları yüzünden servise gitmişti, parçaları yenilenmiş olarak geri gelmişti ama verim alamadık, özellikle havuç sıkmak istiyoruz ama plastik parçalar resmen sürtmekten dolayı yanıyor, o zamanlar iade falan da yok...
    ne kadar ıvır-zıvır parçası varsa hepsini çöpe attık, sadece rondo/blender bıçağı ve kabı duruyor, 22 yıldır tek amaçlı kullanıyoruz...
  • koçtaş sakarya da sinbo sj3138 katı meyve sıkacağı 45 tl. sanırım mağazaya özel. nette koçtaşın sitesinde bile 90 tl. kullanımı nasıldır bilmyiorum. 5 aylık kızım için meyve sıkacağı arıyordum. alıp geçsem mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende n11 üzerinden bakıyorum,fakat genelde satıcılar hiç yorum almamışlar.

bu tür satıcılara güvenebilirmiyiz ki?
  • Merhabalar,
    Pahalı bir ürün incelemenizi kesinlikle tavsiye ederim.Ben paraya kıyıp aldım.Ancak normal katı meyve sıkacaklarından çok farklı.
    http://www.n11.com/kuvings-b6000w-slow-juicer-kati-meyve-sikacagi-P23279750
  • King P-1110 Exotic 1000w aldim 120tl gittigidiyor.Havuclari tam sikmadan posa kabina atiyor,parmak ucu bogumu kadar ufak ufak parcalar birakiyor.

• social kullanıcısına yanıt
    Yukarıda belirttiğim philips ürününü tercih etseydiniz keşke. İade şansınız var ise iade edin.

• sakkin kullanıcısına yanıt
    Iade sansimiz yok maalesef,artik tapacak bisi yok bu sekilde 2. Defa gecirecegiz.Baska arkadaslar almasin diye yazdim.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.