Şimdi Ara

KATİL: “ Eve Dönüp Namaz Kıldım, Sonra Arama Faaliyetlerine Katıldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamamen öyle bir şey var. Normalde sadece senin gibilerin oy vermesiyle en fazla %5-10 alması gereken partinin oyları hala çok yüksek. Terlik olsa şu anda ülke daha iyi konumda olurdu.

• tavşantepe köyü 2024 seçim sonuçları.

akp 96 oy

dem 33 oy

hüdapar 18 oy

yeniden refah 4 oy

saatdet 1 oy

yani köyün %85 i sağcı partilere oy vermiş.

yani o köyde öğretmen olsam vallahi kafayı yerdim.

2 tane terör bağlantılı parti. diğer tarafta dinci parti

köy resmen bir cehennem

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Mantığa bak ya bu olayı bile SIĞ siyasetine alet edeceksin dimi.

Not: Bu arada CHP'yede 1 oy çıkmış son seçimde o köyden ? Belki Katil o 1 oy CHP'ye veren ne biliyon !!! ( Bu arada hangi partiye verdiğinin ne önemi varsa katili şerefsizi partisine göre mi değerlendirecen ! CHP'li ise farklı AKP'li ise farklı mı konuşacan ? )

Not2: Bu arada o köyden Cumhurbaşkanlığı sonucuna baktın mı ? 1 oy alan CHP nasıl 50 oy almış sağcı dediğin köyden.

KATİL: “ Eve Dönüp Namaz Kıldım, Sonra Arama Faaliyetlerine Katıldım
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

akp+hüdar zaten 119 oy ediyor.

dem parti nin seçimde kemal beye oy verdiğini inkar eden oldu mu?

34 tanesi zaten Dem parti oyu geriye kalan 16 fazlalık oy nereden çıktı onu bilemeyiz.

RTE :%70,4

KK : %29,6

yani yine sonuç değişmiyor köy %70 oranında sağcı

şimdi o köyde yerel seçimde chp 1 oy almış diyorsun onu da köye gelen sandık başkanı ve memur üye den biri vermiş olamaz mı? veyahut kolluk görevlisi.

burada ki ana vurgu köydeki genel iklim

köyde chp oy veren 1 kişi var ve katil o ise köyün %99 u o chp li 1 kişiyi korumak için mi susuyor? vay anasını sayın seyirciler.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Olay içinde parti muhabbeti yok bunu anla artık AKRABA muhabbeti var Aşiret muhabbeti var. Köyde 20 hane var 16 sını aynı soy isime sahip !!! Hepsi amca cocuğu dağı kızı hala kızı dayı oğlu flan.

Sen AKP'lisin sen DEM'lisin sen CHP'lisin diye bakmıyolar akılları sıra Akrabalarını koruyorlar. Ama sizin gibiler işi SIĞ siyasete çekmeye çalışıyor.

Bu kadar seviyeyi düşürmeyin azcık mantıklı bir şey yazın lütfen.

Şunu anlayın artık katilin şerefsizin partisi olmaz milleti olmaz ırkkı olmaz dini olmaz ülkesi olmaz. Katil katildir NOKTA.

Katil ama AKP'li katil katil ama Kürt katil ama müslüman algısı YAYMAYA ÇALIŞMAKTAN VAZ GEÇİN ARTIK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 10 Eylül 2024; 21:59:42 >

Palavrayı bırak

Senin işverenin iktidar ortağı olan Hizbulşeytan bu katliamdan bizzat sorumludur zaten avukatlarını da hemen göndermişler tescilli hizbulşeytanlarını nasıl serbest bıraktırdılarsa bu katili de serbest bıraktırırız diye düşünüyor olmalılar.

Yok artık geçti o işler. Bir çocuğun daha kılına dokunun bakalım ne oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Evreni yarattığı söylenen varlık biri kızını öldürürse git onun kızını öldür mü diyor?

İnanılmaz bir şey bireylerin hakları yok birinin suçu sana kalabiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa evreni yaratan bizim Sıkıntılarımız ile uğraşmaz bile.

İnsanlar biraz kendini kaale alınmış hissetmek istediği için var zaten bu tür şeyler.

• adamın katil olduğunu kim söyledi niye öyle bir başlık var

• Chat GPT:

Tabii, metni daha düzgün bir dile çevirip ifadeleri biraz daha yumuşatabiliriz. İşte düzeltilmiş hali:

Bu olayda parti meselesi yok, bunu artık anlamalısın. Burada akraba ve aşiret ilişkileri devrede. Köyde 20 hane var ve bunların 16'sı aynı soyadını taşıyor.

Hepsi amca çocukları, teyze kızları, hala oğulları vb. İnsanlar burada birbirlerine "Sen AKP'lisin, sen DEM'lisin, sen CHP'lisin" diye bakmıyorlar; akrabalarını korumaya çalışıyorlar.

Ancak bazıları bu durumu sığ bir siyasi tartışmaya çekmeye çalışıyor. Lütfen seviyeyi bu kadar düşürmeyin ve mantıklı şeyler yazın.

Şunu artık anlamalısınız: Katilin partisi, milleti, ırkı, dini ya da ülkesi olmaz. Katil, katildir. Nokta.

"Katil ama AKP'li, katil ama Kürt, katil ama Müslüman" gibi algılar yaratmaya çalışmaktan vazgeçin.

Bu haliyle mesaj daha akıcı ve anlaşılır oldu.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Ama bu ciddi eğitim ve kapasite gerektiren bir konu. Çünkü insanların içindeki ilkel miras onu hayatta kalmak için desenleri aramaya itiyor. Yani eğer yolda yürürken sarı şapka giyen birisi size sebepsiz bir tokat atarsa ve bu süreç tekrarlarsa tüm sarı şapka giyenlere karşı bir ön yargı gelişmeye başlar. Sorun aslında sarı şapkada değildir fakat bu ilkel hareket türümüzün hayatta kalmasını sağlayan faktörlerden birisi olduğundan hala içimizdedir.
    Bugün bunun örneklerini her alanda görüyoruz. İnançlar üstünden örnekler verirsek kimisi hristiyanlara saldırıyor kimisi yahudilere kimisi de müslümanlara. Hepsi kendine din üzerinden bir desen çıkarmış fakat doğruluğu öznel.
    Bu ilkel davranışı bastırmanın tek yolu bilimdir. Yani için kabul etmese de inancından dolayı hoşuna gitmese de bilimle hareket etmek bu konuyu çözebilecek tek yoldur.

• Ulan Musk kullanıcısına yanıt

Bu benim mesajım değil, amaç dil bilgisini geliştirmek.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam her kimin mesajı ise aynı fikirdeyim :)

• KATİL: “ Eve Dönüp Namaz Kıldım, Sonra Arama Faaliyetlerine Katıldım
  • Kusursuz olan din. müslümanim diyen değil.narin kardeşimizide öldüren sıla bebegede alkollüyken tecavüz eden uyev babasi ve 14 yaşındaki komsulari insanlıktan nasibini almmissa bunu alkola veya namaza bağlamamali.

• cevik001981 kullanıcısına yanıt
    KATİL: “ Eve Dönüp Namaz Kıldım, Sonra Arama Faaliyetlerine Katıldım

Kullandığın dona kadar her şeyin seküler dinsizlerin ürünü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.