Şimdi Ara

KATİL: “ Eve Dönüp Namaz Kıldım, Sonra Arama Faaliyetlerine Katıldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık baştan aşağı provokasyon. İslamiyete saldırmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Birincisi söz konusu kişi katil değil katile yardım eden kişi. İkincisi ifadenin sadece namaz kılma kısmını alıp başlık atman zihniyetini ortaya koyuyor.

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt
    Daha kısasın ne olduğunu bile bilmiyorlar. Olaya karışan herkes sallanırmışmış. Kısasta öyle olmaz. Muhtarın kızı varsa aynı şekilde o kız çocuğu öldürülür kısasa göre. Muhtar para verirse kızımı öldürmeyin diye ve aile kabul ederse infaz gerçekleşmez.

Yani kısasta parası olan çok avantajlı konuma düşer. Zengin seri katiller ortaya çıkar parasını verip öldüreyim der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 10 Eylül 2024; 11:53:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Neden dini değiştiriyorsun yalan atarak. Kısas öyle bişey değil.

• Eksik bilgi vermeyin. Arkadaş o gün ayrıca oruçluydu. Farz namazdan sonra 30 günlük tarikat dersi yapıp bin rekat nafile namaz kıldı. Üzerine umre ve hac yapmak için bilet almak istedi ama bulamadı. Evdeki buzdolabını siyah örtü ile örtüp gıyabi tavaf yaparak hac ve umresini tamamladı. Buda yetmedi hemen oturdu 50 hatim yaptı 5 dakika da şip şak. Hala yetinmedi hemen gitti bütün malını zekat olarak Kuran kursuna bağışladı.

Daha fazla sallamanız için ayrıntıları verdim olayı İslam'a getirmek isteyen tipler... Buyurun başlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 10 Eylül 2024; 12:16:20 >
  • Adamlara bak ya , yavuz hırsız gibiler .

100 senedir laik - seküler eğitim veriyorsun . Hukukun batıdan ithal seküler - “modern” ilkelere göre . Kültürün , müziğin , yaşam tarzın , iş hayatın ,toplumsal hayatın tüm sistemin sekülarizmin dünya görüşüne göre kurgulanmış.

Sanki Dini dünya görüşü hakim imiş gibi faturayı Dine çıkarmaya kalkışıyorsun . Hadi ordan !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine Şaşırtmadılar.

• Din insanları değiştirseydi,cezaevleri ağzına kadar dolu olmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Adamlara bak ya , yavuz hırsız gibiler .

100 senedir laik - seküler eğitim veriyorsun . Hukukun batıdan ithal seküler - “modern” ilkelere göre . Kültürün , müziğin , yaşam tarzın , iş hayatın ,toplumsal hayatın tüm sistemin sekülarizmin dünya görüşüne göre kurgulanmış.

Sanki Dini dünya görüşü hakim imiş gibi faturayı Dine çıkarmaya kalkışıyorsun . Hadi ordan !
    Yav sen neyden bahsediyorsun? Adam zaten seninle aynı kafayı yaşıyor. Laik sistem bu herife ulaşsaydı zaten böyle bir şey yapmazdı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sapık katiller tarikatlar hizbulşeytanlar 1500 yıl öncesinin bedevi zihniyetini 2024 yılında yaşamaya çalışıyorlar, başarısız olunca elin çocuğuna sübyanına bulaşıyorlar ama suçlu gene Atatürk, suçlu laiklik.

Tam bir arsızlık, tam bir cahillik örneği.

Afganistan’dan tut Türkiye’ye kadar islam dünyası tümüyle aynı. Ha ama yok sen suçluyu dincide dinbazda değil de Atatürkte aramaya devam edebilirsin. Sonuçta çocukluğunuzdan beri size böyke doktrine edildi. Çuvaldızı kendinize batırmak yerine suçluyu hep dışarıda aradınız. Ama o arada insanlarımızın hayatlarını bitirmeye devam ettiniz. Yatılı kuran kursunda çıkan yangınlar, fiziki saldırılar, tecavüzler, tarikat evinde dayanamayıp intihar edenler, çocuk evlilikleri, pedofili bunlar sizin asırlardır devam ettirdiğiniz rezil kültürünüzün birer detayı. Bu zamana kadar kimse ses etmiyordu tabi sizin de işinize geliyordu. Artık bitti. Ortağınız hizbulşeytan ve bütün sapıklar/ dinbazlar hesap verecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 10 Eylül 2024; 13:12:22 >

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

İyi yapıştırmışsın

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Kısası millete değiştirerek çok minnoş adil bir şeymiş gibi anlatıp başımıza salıyorlar. Gerçeğini anlatıyoruz yok öyle değil böyle. Gücü ele katıncaya kadar öyle olacak gibi lanse edecekler tabiki. Gücü elde ettikten sonra gerçeğini uygulamaya başlayacaklar.

Ha birde gerçeğini anlatınca adımız din düşmanı oluyor. Yahu kardeşim din bu. Senin kafandaki değişik dini nereden bileyim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 10 Eylül 2024; 13:51:9 >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Senin "İyi yapıştırmışssın" mesajının üzerindeki o iğrenç mesajı şikayet ediyorum mesajda sorun yok diye dönüyorlar. Bozacının şahidi şıracı.

Tekrar yazalım. Öz kızına tecavüz eden ahlaksızın yatıp kalktığı boy boy resimlerinin olduğu yer neresi bilin bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

Kısası millete değiştirerek çok minnoş adil bir şeymiş gibi anlatıp başımıza salıyorlar. Gerçeğini anlatıyoruz yok öyle değil böyle. Gücü ele katıncaya kadar öyle olacak gibi lanse edecekler tabiki. Gücü elde ettikten sonra gerçeğini uygulamaya başlayacaklar.

Ha birde gerçeğini anlatınca adımız din düşmanı oluyor. Yahu kardeşim din bu. Senin kafandaki değişik dini nereden bileyim ben.
    Tipik bir islamcı taktiğidir. Kendi ajandalarını, çarpık planlarını gerçekleştirmek için her türlü hile ve aldatmacaya başvururlar. Bu tür konularda hep görüyoruz işte…zaten dertleri çocuk değil..umurlarında değil. Bu katilleri topluca yakalayıp eritmek için ne şeriata gerek var ne de kısasa. Ama dertleri o mu? Tabi ki değil. Zaten o yüzden yaşanan talihsiz olayı irdelemek yerine her defasında “ bakın şeriat olsaydı bu olmazdı “ diye palavra atarkar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.