Şimdi Ara

Katılım bankalarından ev kredisi çekmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanların hassasiyetlerini bildiği için katılım bankaları diğer bankalara oranla faiz oranları yüksek. Tamam bunu kabullendik ama sanırım birde katılım bankalarından çekilen krediler için faizlerin düşmesi durumunda yapılandırma söz konusu değilmiş. Diyelim ki katılım bankalarından kredi çektik ve ilerleyen dönemlerde faizler düştü yapılandırma yapışamadığını varsayarak buna nasıl bir çare bulunabilir? Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapilandirmalar bankaların politikasıyla ilgili. Katılım bankalarİda yapabiliyor. Morgage kredilerinde erken kapama cezası alınabilir. Oranlar istediğiniz seviyelere gelince hesaplatirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: levyeman

Yapilandirmalar bankaların politikasıyla ilgili. Katılım bankalarİda yapabiliyor. Morgage kredilerinde erken kapama cezası alınabilir. Oranlar istediğiniz seviyelere gelince hesaplatirsiniz.

İlk defa ev kredisi çekeceğim den bankaları bu konuda çok tanımıyorum, bahsettiğiniz hususta esneklik olarak katılım bankalarından hangisi daha insaflıdır. Saygılar.

• Zaman zaman değişiyor. Banka politikaları. Alırken kazanmak lazım en iyi oranı bul yapilandiracagim demek ihtimal üzerine is yapmak gibi. Oranlar yakın zamanda yapilandiracagim kıvama gelmeyecek görünüyor. Diyelim geldi senin kar edebilmen için kanımca 2 yılı geçmemesi lazım. Geçerse zaten yapılandırmanin faydasi olmaz diye düşünüyorum. Baştan en iyi oranı bul. Gerisi boş laf

• gunhan34 kullanıcısına yanıt
    Hocam hem katılımın faiz oranları yüksek diyosun hem de bunu kabullendik diyosun. Bile bile lades. Neden senin cebinden daha fazla para çıksın ki. Katılım bankaları, evi senin için alır ve üzerine kar payı koyarak sana satar. Sözde faiz demezler buna ama bal gibi de faizdir bunun adı. O yüzden katılım bankacılığı koskoca bir yalandır bu ülkede. Sana tavsiyem bütün bankaların oranlarını sor soruştur. En az hangi bankada cebinden az para çıkacaksa tercihin ondan yana olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenciler için banka hesabı
    3 yıl önce açıldı
    Kamu Bankalarından 3 yeni kredi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.