Şimdi Ara

KYK kredisi ve bankkart hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kyk kredisi ve bursu almak için bankkart genç zorunlu mu? Normal bankkart olmuyor Mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum kyk kredi burs sonuclari aciklaninca kyk herkese otomatikmen ziraatten hesap acar. sonra ziraat bankasi onay dinemleribde universitelerde stant acar, tcnin sonuna gore gidersin kartını alırsın, kredi bursubda o karta yatar, kredi kartida o karttir. senin bise yaomana gerek yok yani senin adina hesap acilip o hesabin karti sana verilicrk

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

dostum kyk kredi burs sonuclari aciklaninca kyk herkese otomatikmen ziraatten hesap acar. sonra ziraat bankasi onay dinemleribde universitelerde stant acar, tcnin sonuna gore gidersin kartını alırsın, kredi bursubda o karta yatar, kredi kartida o karttir. senin bise yaomana gerek yok yani senin adina hesap acilip o hesabin karti sana verilicrk
    Bu durumda Üniversiteye yani okula giderken extra bir kredi kartı çıkartıp öyle gitmeye gerek yok değil mi?

Peki tahmin olarak KYK burs ve kredi sonuçlarının açıklanması ekimi bulur dersek, yaklaşık bir bir buçuk ay içinde yapacağımız harcamalar için atıyorum 1000 TL yi NAKİT olarak yurtta yanımızda, cebimizde mi tasiyacagiz ?

Okula gelirken normal bir bankamatik kartı çıkartıp (Kredi kartı değil! Sadece bankamatikten para çekmeye yarayan Kart) gitmek gerekir mi sizce?

Halkbank BANK 24 ya da Ziraat Bankası BANKKART düşünüyorum bu iş için ne dersiniz? (Her ikisinin de Yıllık Kart aidatı vb yok)

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Burs/kredi için senin çıkarman gereken bir kart yok.

Evet gerekir. Cebinde taşıma o kadar parayı.
    Benim ziraat bankkartım vardı sen de bi banka hesabı edin kredi kartı almadan.

Bu arada nereyi kazandın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonsofhe

Burs/kredi için senin çıkarman gereken bir kart yok.

Evet gerekir. Cebinde taşıma o kadar parayı.
    Benim ziraat bankkartım vardı sen de bi banka hesabı edin kredi kartı almadan.

Bu arada nereyi kazandın hocam
    Teşekkür ederim hocam Gülhane hemşirelik fakültesi...Siz?

Ya aslında Burs kredi aciklanip Ziraat Bankası tarafından (İstesen de istemesen de zorunlu olarak Ziraat genç Kart gönderilecek... Bundan kaçış yok) Bu genç Kart gönderilen kadar (Tahmini olarak Ekim Kasım gibi) parayı bir şekilde üzerimde, yurtta dolapta vb... Taşıyarak idare edebilecegimi bilsem, okula giderken boş yere hiç banka kartı çıkartmak falan istemiyorum!!!

Sebebi ise, KYK nin bize göndereceği o Ziraat genç Kartın hem banka kartı hem de kredi kartı ÖZELLİĞİNİN olması...

Yani tek kartta her iki özellik zaten mevcut.... Bu durumda, sadece 1- 1.5 ay için memlekette okula gelirken boş yere banka kartı çıkartmış olacağız!

• quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

Teşekkür ederim hocam Gülhane hemşirelik fakültesi...Siz?

Ya aslında Burs kredi aciklanip Ziraat Bankası tarafından (İstesen de istemesen de zorunlu olarak Ziraat genç Kart gönderilecek... Bundan kaçış yok) Bu genç Kart gönderilen kadar (Tahmini olarak Ekim Kasım gibi) parayı bir şekilde üzerimde, yurtta dolapta vb... Taşıyarak idare edebilecegimi bilsem, okula giderken boş yere hiç banka kartı çıkartmak falan istemiyorum!!!

Sebebi ise, KYK nin bize göndereceği o Ziraat genç Kartın hem banka kartı hem de kredi kartı ÖZELLİĞİNİN olması...

Yani tek kartta her iki özellik zaten mevcut.... Bu durumda, sadece 1- 1.5 ay için memlekette okula gelirken boş yere banka kartı çıkartmış olacağız!

Alıntıları Göster
    Öğrenciden yıllık aidat istemeyen bir bankadan aç iste,kullanmasan da dursun.

Zorla sana kredi çektirip borca sokcak halleri yok ya,

Dursun hesap bi kenarda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: an agony

Öğrenciden yıllık aidat istemeyen bir bankadan aç iste,kullanmasan da dursun.

Zorla sana kredi çektirip borca sokcak halleri yok ya,

Dursun hesap bi kenarda

Alıntıları Göster
    Bizim memlekette neyin ne olacağını kestirmek güçtür...
    Bugün Yıllık Kart aidatı yok diye aldığın banka kartı 6 ay 1 yıl sonra bir bakarsın ücreti kitleyi verirler...
    Banka kartı çıkartırken, Kredi kartı istemiyorum diye özellikle ve de ısrarla belirtirsin tamam derler, 1 hafta sonra kapın çalar bir bakarsın elinde kredi kartı ile kurye!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK burs/kredi artar mı bu sene
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denizbank'ın fastpay'ini kullanabilirsin. Kart hesap falan yok. Bakamatiğe yatırırsın paranı çekmen gerekirse telefonun yeterli. Kyk hesabın açılınca da ona geçersin.

• Egrino E kullanıcısına yanıt
    Viral reklam bitti.

• Kart ücreti yok bankaların artık. Yapı Kredi, İş Bankası, Enpara, Ziraat vs rastgele birisinden açtır derim ben. Cebinde durmasının sana bir zararı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rio_34

Kart ücreti yok bankaların artık. Yapı Kredi, İş Bankası, Enpara, Ziraat vs rastgele birisinden açtır derim ben. Cebinde durmasının sana bir zararı olmaz.
    Muhtemelen halkbank BANK 24 cikarticam...
    Vakıfbank Ziraat Bankası ve halkbank ATM lerinden her hangi birinden, bir kesinti olmadan para çekebiliyor...
    Zaten Ziraat Bankası Genç Kart göndereceği için, banka kartı farklı bir bankadan olsun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.